Шампионска лига 2015/2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

drvasko98
Контакти:

Re: Шампионска лига 2015/2016

Мнениеот drvasko98 » 17 мар 2016 01:05

Middlesbrough написа::cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Когато в 43-тата минута не стана 0-3, разбрах, че отпадаме.

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 17 мар 2016 01:17

drvasko98 написа:
Middlesbrough написа::cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Когато в 43-тата минута не стана 0-3, разбрах, че отпадаме.

Аз вярвах до 3-2 , вече при 4-2 се примирих , и като видях на Стураро удара напрао ми се доплака : (
На полувремто трябваше да е 1-4 и второто да се доиграва ама на : (

Офтопик:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 17 мар 2016 03:45

Как видях мачовете ли ви интересува? Веднага за вас, готов да отдели от съня си по нощите, за да бъдем полезни и да се развиват младите! :)
Барселона-Арсенал 3:1
Първото ми впечатление от мача беше, че снощи видяхме една много ама наистина много стойностна контролна среща между стари приятели и познайници. Съвсем нагло бих казал, че класата се виждаше нали кой е по-стойностния отбор, но това не значи, че не можеше да отпадне! Много странен мач на пръв поглед стана, тъй като привидно каталунците създаваха впечатлението, че контролират срещата мотамо, но реално не беше така- Арсенал създаде десетки чисти голови положения и единствено липсата на ефективност при головия удар ни попречи да се поздравим с епически заслужен успех. Венгер бил слаб треньор? Я пак си помислете колко е слаб като вдигна достатъчно духа на момците и да излязат и да се надиграват с Барселона и помоему, а знаете, че моето мнение е обективно и миродавно, доста трепереха и мартинките на каталунските фенове на стадиончето и почти не им се чуха и гласчетата. Наслушах се на простотии и ги четях с огромен интерес, че аджеба Арсенал нямал характер, а аз им казвал, че има, Венгер не воршил за свинеща, аз им казвал, че си е най-добрия треньорчек в тоя занаят и какви ли още не глупости и от чужди, и от свои. Арсенал не беше само достоен противник, той игра като равен с равен с Барса, ще вдигне титлата в Англия сега напук на хейтърите и сезонът ще е успешен, както и ви казал, че и сега е. Пожелаваме и успех на Барса, заслужават да дублират титлата и ако преодолеят огромните си проблеми в защита, няма да може никой да им се опре повече от Арсенал. :)

Байерн М-Ювентус/ 2:2/ 4:2 FT

През първото полувреме Юве беше натикал Байерн в наказателното им поле и им нацепил дупетата с некаква антифутболна единадесеторка, което и впоследствие шокира немците и цялата първа част не помръднаха и сантиметър от наказателната линия. През втората част ролите се поразмениха и баварците доста понатиснаха "Старата госпожа", но сериозни положения така и не се видяха, но вече започваше да си личи кой отбор ще бутнат малко по-напред в турнира и обрата не закъсня дълбоко в добавеното време, за да стане некакъв вид шоу наужким, не и за мен разбира се- цял ден ми се въртяло в главата това 2:2, че може да се повтори и се повторило за огромна изненада на всички. В продълженията лошите никога не оставят нещо на случайността и мача свърши 4:2.

Извод: Два мача бяха брутално изманипулирани и създадените многобройни голови ситуации не отговаряха съвсем на резултатите, особено първият- в него имаше над 20 положения за гол, в другият имаше 4-5 само, а бяха вкарани 6 гола. Как стават тия работи не знам, но колегата от Байерн Мюнхен гледам, че е успял да забележи, че мачовете са твърде нагласени и не можаха да изненадат и пеленачета - голмайсторчета, всичко беше пипнато до съвършенство. Та изводът е, че е напълно безсмислено да се дърли и садва за мач! Нещо повече, Барса и Арсенал дадоха примера, че трябва да има едно уважение между феновете и да не се застояват дълго из гол.бг! :lol: :mrgreen: Честито на печелившите, ако има такива! :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 мар 2016 08:07

:mrgreen: :mrgreen:
Съгласен съм Дребен, .... след финала в Истанбул и особено след гола на Иниеста с/у Челси и на лаиците стана ясно, че ШЛ е създадена само с една цел - да вземат 10-те левчета на родния "бетър". ;)

Свалям шапка на Юве и Байерн за продукцията в двата мача!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 17 мар 2016 08:11

Мен много ме е яд за Юве обаче. Не че ги харесвам или нещо, но заслужаваха да продължат момчетата. Можеха да си решат много по-рано мача. Това обаче не означава, че и баварската машина не си заслужи класирането. Късметът е със силните, а Байерн показа защо е сред основните фаворити. С интерес очаквам жребия.

Малко прогнози така:

Реал-ПСЖ
Волфбург-Барселона
Атлетико-Байерн
Сити-Бенфика

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 мар 2016 08:19

Барселона - Реал Мадрид
Байерн Мюнхен - Волфсбург
ПСЖ - Манчестър Сити
Атлетико - Бенфика

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 мар 2016 08:53

Барса - ПСЖ
Байерн - Ман Сити
Реал - Волфсбург
Бенфика - Атлетико

И без това сезона прилича на римейк на някой друг отпреди година-две :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 мар 2016 08:53

ей тъй и аз ще драсна една прогноза:
Атлетико М - Ман. С.
Барселона - ПСЖ
Реал М - Байерн
Волфсбург - Бенфика

Първите отбори в двойките се класират на 1/2 финал!
:mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 17 мар 2016 09:16

Волфсбург-Атлетико
Барселона-Бенфика
РеалМ-БайернМ
Ман,Сити-ПСЖ
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 17 мар 2016 09:19

Има логика да ги поделят на жребия, така че да се оформи полуфиналната класика - Байерн, Реал, Барса и ПСЖ :| Иначе казано ...

Изображение
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Архив”