Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот 1914.1902 » 16 мар 2016 13:49

[center][vbox]932fccf3c0[/vbox][/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: 10 години по-късно..."Отбора на народа" или на Пеевски?!

Мнениеот damyanov1963 » 16 мар 2016 13:55

Red joker написа:
eelche написа:Днес докато отварях Гонг.бг се оказа,че са изминали 10 години от невероятният и неповторим мач на Левски срещу Удинезе,който ни направи фактор на футболната карта в Европа.Никога няма да забравя как по футболните форуми месеци наред нямаше и следа от "червените колежки",Мъри и Дрийм тийм-а играеха с романтиката на която днес се възхищаваме на Лестър в Премиършип, а ние...ние мечтаехме за Шампионската лига,нещо което постигнахме половин година по-късно!

Една декада е достатъчно време за равносметка - а днес тя е повече от трагична, благодарение на съветите на футболна фамилия Вуцови,нещо градено с толкова усилия рухна,а през годините бяха пропиляни златни шансове за футболна доминация в България и две нарисувания влизания в групите срещу Дебрецен,БАТ3, а по-късно беше прокопано футболното дъно с велики географски открития като Спартак Търнава,Иртиш,ФК Сараево,Жилина и т.н.

Днес клубът страда от липса на треньор, спортен директор е абсолютен некадърник и глупак, без никакъв капацитет, основният ни спонсор е собственост на бандита Д.Пеевски, а неговият адвокат Александър Ангелов е собственик на хартия на отбора...

Толкова ми е болно и мъчно,не само като левскар,но и като фен на футбола...

Смеехме се на колегите от ЦСКА,а станахме като тях...СЪСИПАХМЕ СИ ОТБОРА,БЕ ХОРА! НЕ ВИ ЛИ ПУКА,БЕ?

Много патетично,ама всеки момент,ше ти ударят катанеца на темата ;) Има много истина в това ,което си постнал,но е адски пресилено ,че сте станали фактор на футболната карта на Европа :lol: с един четвъртфинал за ЛЕ,въпреки че направихте много силна игра срещу резервите на „Удинезе“.Както и да е,чест ти прави,че ти си може би единствения левскар,който виждам,че не си е заврял главата еди къде си и казва нещата за собствеността на отбора ви в прав текст :!:

Бре, само чакахте някой да ви пусне мърша за стръв и веднага я захапахте. Знаеш ли с колко резерви игра Удинезе, та ги причисляваш на целия отбор? А кога ще се намери един цесекар с чест, да каже нещата в прав текст за собствения си отбор?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2016 13:57

Кога минаха 10 години? Ей Богуууу :mrgreen:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 16 мар 2016 13:58

Защо ли ми се струва, че авторчето е поредния червен провокатор. Типично за тях е да си сменяват козината според както зависи, а също и да правят метани на турския Бог за доброто на ЦСКА :)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 16 мар 2016 14:03

Ако трябва да се говори сериозно - каква власт имат феновете като тебе, че да изгонят Пеевски и неговите хора от кормилото на Левски :?: Ако има други пари - ОК, ама то май няма ... Другия вариант е при нас във "В" :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 16 мар 2016 14:06

eelche написа:Днес докато отварях Гонг.бг се оказа,че са изминали 10 години от невероятният и неповторим мач на Левски срещу Удинезе,който ни направи фактор на футболната карта в Европа.Никога няма да забравя как по футболните форуми месеци наред нямаше и следа от "червените колежки",Мъри и Дрийм тийм-а играеха с романтиката на която днес се възхищаваме на Лестър в Премиършип, а ние...ние мечтаехме за Шампионската лига,нещо което постигнахме половин година по-късно!

Една декада е достатъчно време за равносметка - а днес тя е повече от трагична, благодарение на съветите на футболна фамилия Вуцови,нещо градено с толкова усилия рухна,а през годините бяха пропиляни златни шансове за футболна доминация в България и две нарисувани влизания в групите срещу Дебрецен,БАТ3, а по-късно беше прокопано футболното дъно с велики географски открития като Спартак Търнава,Иртиш,ФК Сараево,Жилина и т.н.

Днес клубът страда от липса на треньор, спортен директор е абсолютен некадърник и глупак, без никакъв капацитет,а основният ни спонсор е собственост на бандита Д.Пеевски, а неговият адвокат Александър Ангелов е собственик на хартия на отбора...

Смеехме се на колегите от ЦСКА,а станахме като тях...СЪСИПАХМЕ СИ ОТБОРА,БЕ ХОРА! НЕ ВИ ЛИ ПУКА,БЕ?

тролче,ти изобщо не си левскар,а долно розово създание? Кой те е упълномощил да говориш от името на милионите левскари. Модове,не е лошо да бъдете по коректни и да следите темите пускани от същества с явни психически проблеми!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 16 мар 2016 14:11

Една декада е достатъчно време за равносметка - а днес тя е повече от трагична, благодарение на съветите на футболна фамилия Вуцови,нещо градено с толкова усилия рухна,а през годините бяха пропиляни златни шансове за футболна доминация в България и две нарисувани влизания в групите срещу Дебрецен,БАТ3, а по-късно беше прокопано футболното дъно с велики географски открития като Спартак Търнава,Иртиш,ФК Сараево,Жилина и т.н.

Днес клубът страда от липса на треньор, спортен директор е абсолютен некадърник и глупак, без никакъв капацитет,а основният ни спонсор е собственост на бандита Д.Пеевски, а неговият адвокат Александър Ангелов е собственик на хартия на отбора...

Случайно ли си изпуснал точно издънката срещу Тампере? :) Или тя не се брои, защото не е дело на Гонзо и Вуцов?
Без да оправдавам някои провали и лоши управленски решения през годините, аз си имам една теория, че просто имахме лош късмет. Така ни е било писано. Например отбори като Бате тогава бяха много под нашето ниво и ако бяхме изиграли още 10 мача, щяхме да ги смачкаме и в десетте, но когато трябваше не се получи. Същата работа беше и с Тампере. А това доведе и финансовите проблеми, което е съвсем нормално при такава ситуация. После падна нивото на отбора и се стигна до днес. Имаше един проблясък, когато беше сглобен много качествен състав, но съдбата отново не ни позволи да направим пробив в ЛЕ.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 мар 2016 14:12

Много голям мач .
Аз бях на него и се радвах доста при вторият гол .
Няма такъв кеф :!:

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 мар 2016 14:18

Кое точно е невярно в написаното от авторчето? Мъглявата собственост на отбора, калпавото управление или неговата игрова несъстоятелност.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 16 мар 2016 14:23

И аз, та даже, от немай къде, бяхме седнали в Г.......Голяма лудница беше. 8-)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”