Който не симпатизира на обама е расист. Който не подкрепя педалите и зелените еко терористи е расист и тесногръд и нетолерантен.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кашчей написа:diplomat написа:il4o_iliew написа:Правиш ли разлика между човек, който изразява позиция и лицемер?
Правя. А ти умееш ли да критикуваш русофили, които са расисти? Според мен - не. И ако знаеше само що епитети и псувни съм отнесъл, защото съм се застъпвал за други етноси и раси в расистки теми...Предимно от русофили, да отбележа.
И кои раси са били специално нападани в отделни теми, за да имат нужда от защита?
diplomat написа:Кашчей написа:diplomat написа:il4o_iliew написа:Правиш ли разлика между човек, който изразява позиция и лицемер?
Правя. А ти умееш ли да критикуваш русофили, които са расисти? Според мен - не. И ако знаеше само що епитети и псувни съм отнесъл, защото съм се застъпвал за други етноси и раси в расистки теми...Предимно от русофили, да отбележа.
И кои раси са били специално нападани в отделни теми, за да имат нужда от защита?
Сам каза, че паметта ти е избирателна, така че не смятам да ти припомням неща, в които и ти си бил пряк участник.
Кашчей написа:Питах за раси, ако случайно все пак правиш разлика между раса, етнос и националност, но ти си в правото си да не ми отговориш и съм сигурен, че ще се възползваш.
il4o_iliew написа:Ванка, твоята теза я знаем. Всичките са мангали общо взето и е добре да се трепят. Какво значение кюрди ли са турци ли са. Трепай там наред всичките диви зверове и това е. Израел като бели не са диви зверове, а бастион на цивилизацията и хуманизма. Като по-висши имат морално и всякакво друго право да трепят мангалите/талибани.
Желязна ви е логиката, а мненията изключително "смислени".
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Няма смисъл някой да ми казва кви пичове са, и как се борят за правата си.За турците, кюрдите са като за нас нашите мангали и турчеещи се цигани.Това е.Само, че там за разлика от тук ги поставят на мястото им.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
HoUs4oOL написа:Между другото днес се навършват 2 години от решението на Крим, да се върне към руските си корени и присъединяването му в състава на Руската Федерация.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Потребители, разглеждащи този форум: tmanolov и 8 госта