Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

il4o_iliew
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот il4o_iliew » 15 мар 2016 22:41

Ванка, твоята теза я знаем. Всичките са мангали общо взето и е добре да се трепят. Какво значение кюрди ли са турци ли са. Трепай там наред всичките диви зверове и това е. Израел като бели не са диви зверове, а бастион на цивилизацията и хуманизма. Като по-висши имат морално и всякакво друго право да трепят мангалите/талибани.

Желязна ви е логиката, а мненията изключително "смислени".
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 мар 2016 22:58

il4o_iliew написа:Ванка, твоята теза я знаем. Всичките са мангали общо взето и е добре да се трепят. Какво значение кюрди ли са турци ли са. Трепай там наред всичките диви зверове и това е. Израел като бели не са диви зверове, а бастион на цивилизацията и хуманизма. Като по-висши имат морално и всякакво друго право да трепят мангалите/талибани.

А ти що само определени потребители хулиш за расистки мнения, а други ги подминаваш все едно не съществуват? Много са ти избирателни стандартите и моралните норми. :roll:

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 15 мар 2016 23:05

diplomat написа:
il4o_iliew написа:Ванка, твоята теза я знаем. Всичките са мангали общо взето и е добре да се трепят. Какво значение кюрди ли са турци ли са. Трепай там наред всичките диви зверове и това е. Израел като бели не са диви зверове, а бастион на цивилизацията и хуманизма. Като по-висши имат морално и всякакво друго право да трепят мангалите/талибани.

А ти що само определени потребители хулиш за расистки мнения, а други ги подминаваш все едно не съществуват? Много са ти избирателни стандартите и моралните норми. :roll:

Ест, че са избирателни. Аз съм субективен по простата причина, че съм човек с виждания, а не робот. И никого никога не съм хулил.

Не смятам и да го правя. Не съм перфектен да съдя когото и да е.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 мар 2016 23:11

il4o_iliew написа:Ест, че са избирателни. Аз съм субективен по простата причина, че съм човек с виждания, а не робот. И никого никога не съм хулил.

Не смятам и да го правя. Не съм перфектен да съдя когото и да е.

Нищо естествено не виждам в това човек да е двуличник и лицемер.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 15 мар 2016 23:35

И аз не виждам нищо естествено в това да сипеш квалификации без да ги доказваш, както и да проповядваш, че е добре стотици милиони да умрат щото били черни/мюсюлмани.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 15 мар 2016 23:40

Правиш ли разлика между човек, който изразява позиция и лицемер?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 мар 2016 23:45

il4o_iliew написа:Правиш ли разлика между човек, който изразява позиция и лицемер?

Правя. А ти умееш ли да критикуваш русофили, които са расисти? Според мен - не. И ако знаеше само що епитети и псувни съм отнесъл, защото съм се застъпвал за други етноси и раси в расистки теми... :roll: Предимно от русофили, да отбележа.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 15 мар 2016 23:57

diplomat написа:
il4o_iliew написа:Правиш ли разлика между човек, който изразява позиция и лицемер?

Правя. А ти умееш ли да критикуваш русофили, които са расисти? Според мен - не. И ако знаеше само що епитети и псувни съм отнесъл, защото съм се застъпвал за други етноси и раси в расистки теми... :roll: Предимно от русофили, да отбележа.

Kритикувам расизъм независимо дали е изказан от русифили или не. Това противоречи на концепцията ми за същността на живота и света като цяло. Расизмът е ментално извращение. Няма значение кой лагер го поддържа.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 16 мар 2016 00:00

il4o_iliew написа:
diplomat написа:

Kритикувам расизъм независимо дали е изказан от русифили или не. Това противоречи на концепцията ми за същността на живота и света като цяло. Расизмът е ментално извращение. Няма значение кой лагер го поддържа.

И аз съм на това мнение, принципно. Някои неща тук ги пиша с цел да дразня противниците, признавам си го. Но ще видиш, че малко хора споделят убежденията ти тук.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 мар 2016 00:02

diplomat написа:

И кои раси са били специално нападани в отделни теми, за да имат нужда от защита?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”