Е ако ги нямаше контузиите, можеше и по-нагоре, но трябва да се гледа и реално. Щом силните играчи излязат от лазарета нещата ще се подредят, споко. Обаче един месец трябва да издържим някак и без тях. Ние от топ 4 не можем да излезем според мен, така че от тази гледна точка и купищата неприятности не е чак толкова зле. Вярно е, че ни се искаше по-нагоре, но реално местото ни е третото. Поне според видяното, там и ще сме.

Колко вложихме, че да кандидатстваме за титлата? Мисля, че 16 млн общо.. Доста малко наистина. И пак сме по-добри от Лестър, все пак само ние ги бихме два пъти каквото и да значи това. Другите издънки са ни по призвание. Зависи как се погледне, но като включим и неприятностите сме се справили. Момци, та Джоел Кемпбъл доскоро се мъчеше в Бетис, нищо не играеше, тук е номер едно от месеци. Дори това ми стига, защото почти го бяхме отписали. Проблемът на Арсенал е, че суперзвездите ни се правят нещо на улави- Алексис например не е подал точен пас от десетина мача насам, според мен го прави нарочно, калпазанин. Батко Йози си потъва в мисли някъде във важни мачове и все едно го няма. Ами още по-реално ако гледам на случващото се и още по-реална ще е и оценката ми и малко директна - когато спрем да купуваме отпадъка от грандовете, за нас са божества, на тях си им бяха излишни, помня аз, чак тогава ще станем и шампиончета. Това е.

Дали пък не издържаха на тежките тренировки в Арсенал, защото всичките са доста гроги? Не мога да си обясня причината, но не е слаб този отбор. Много пъти мачкахме със сухи мрежи, как може изведнъж да станем слаби и нас да ни мачкат? Не мога да си го обясня, освен с едно единствено нещо - продаваме много мачове да му се не види и бизнес!