Така помагаш и за увеличаване конкуренцията (евентуално) при мобилните оператори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
trokadero_ написа:От няколко години съм на МТЕЛ телевизия и интернет и съм много доволен . Планът ми е максимален , по-бърз интернет и повече канали и досега нямам никакви проблеми . До миналата година плащах 36,90 , преди няколко месеца си поднових договора и за същите услуги плащам 18,90 в срок от 2 години .
Иначе и Виваком не са лоши.
DAsh написа:Работил съм в Булсатком, Мтел и Виваком. Препоръчвам Виваком. Оптика, никакъв МЕД!
blague написа:Нет1, преди 3 месеца бях на Булсат, сега си смених жилището и минах на Нет1, не че не съм доволен от Булсат, но предпочетох кабела пред сателита.
Единствения + на Булсат е Испанското първенство, но и то вече се плаща по 4 лева на месец, а да дам 48 лева на година, за да гледам 2-пъти Барселона срещу Реал не си заслужава.
На Булсат плащах 28 лева Интернет + ТВ + Диема.
На НЕТ1 плащам 27.80 Интернет + ТВ + Диема.
На мен Булсат ми паднаха в очите с новия си пакет Action, първия месец бе безплатен и понеже плащам през Epay и те ми го показват като задължение и ако искаш да си платиш трябва да влизаш в профила си в Булсат след това да правиш някакви заявки за да махнеш този пакет или трябва да отидеш на каса да си платиш.
whatafr3ak написа:Пропуснах да доуточня, че искам да не е чиния, тъй като съм чувал, че са доста чувствителни на време.Благодаря за мненията.
joring написа:Всеки си хвали своето, но реалностите са други.
Най-добрите услуги са при виваком, най-доброто качество на каналите е при близу.
Ако се цели наистина качество, интернет от виваком и телевизия от близу е най-добрия вариант. Ако се търсят промоции и други алабализми - офертите на виваком са най-добри, като за утешение, спрямо качеството на близу може да приемете връщането на каналите до седмица назад при иптв-то.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта