Brannik82 написа:Венци се канел 20 лв. да направи билетите за мача....
Ден година храни! То ако не сме ние, кой ще му стъпи на стадиона да гледа "Продукта" в бяло?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Brannik82 написа:Венци се канел 20 лв. да направи билетите за мача....
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
korteneca написа:Red_Neck написа:Когато Венци плямпа много преди мач, нещата обикновено са наредени.
Плюс за Левски ще е явното нежелание (от години) на дебел Венци да троши пари "за лудо" в ЕКТ.
Последното участие на Славия в ЕКТ беше преди около 20 години!
Ехе, само как ги редите конспирация след конспирация. В това нямате равни. Признавам си!
Red_Neck написа:korteneca написа:Red_Neck написа:Когато Венци плямпа много преди мач, нещата обикновено са наредени.
Плюс за Левски ще е явното нежелание (от години) на дебел Венци да троши пари "за лудо" в ЕКТ.
Последното участие на Славия в ЕКТ беше преди около 20 години!
Ехе, само как ги редите конспирация след конспирация. В това нямате равни. Признавам си!
Къде видя конспирация?
От Марс ли падаш или гледаш футбол от 5 години?
Венци е ясен дори на гаргите вече ..... Той НЕ ЖЕЛАЕ да се бори за ЕКТ близо 20 години .... Случайно?!?
На този етап Дебелан е тих, но е факт, че има да дарява точки, защото ако Берое вземе купата, нещата ще станат комични.
...... а на вас точки реално не ви трябват - 2-3 място е гарантирано!
Гледайте си играта, а не точките, защото игрово сте все още на нивото на Пирин!
korteneca написа:Преди и след всеки мач ти и себеподобните ти редите теории на конспирациите...
Според вас няма мач, който реално можем да спечелим без да сме го купили, уредили или да ни пуснат.
Такива бяха досега с Черно море, Монтана, Локо Пд и Пирин изхождайки от вашите изказвания.
И да, аз гледам играта на отбора и знам, че не играем нищо по-различно от останалите отбори. Малко се спрете с тия глупости, защото така излиза, че от цяла България само вие печелите честно, а всички останали не.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта