Манчестър Сити - футболният идиот на 2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: Манчестър Сити - футболният идиот на 2016

Мнениеот dreben23 » 14 мар 2016 13:42

Добавете ако обичате "Висшата английска лига" като футболно първенство с отбори и фенове аутисти! :lol: :lol:
По-слабо първенство няма на света, те затова са им и толкова непредсказуеми мачовете, ами един нема класата да превъзхожда с нещо останалите, много просто, но аутисти като нас не могат се сетят. По-изгубено време от това да гледаш английски мач не може да има! Догодина им казвам капут като едно време, когато зяпах по един-два. Тука е пълна скръб, само некакви хандалахути може да хвалят това първенство. Има единици футболисти, които си заслужават, но никой треньор не е в състояние да ги мотивира да играят силно във всеки мач и затъват и те в посредственост!
Щом Алексис Санчес, Азар, Силва, Агуеро, Коща, Йозил се провалиха в това първенство, не е щото е много силно, ами щото им е през онея работи за некои мачове или точки. Довършваме тая простотия и почваме да гледаме Юпилер лигата или Чалиндж лигата, пък може японски или китайски пак, то силните играчи там отидоха. Като цяло има много голям спад на футбола с всяка следваща година, то затова и Меси ще пълни секцията си със златни топки и без да си мърда пръста, ами няма други варианти. Демек нивото на футболче спада, не се вдига, момци. Дори не бих се скарал с някого за такова ниво на футболче. Ама няма друго. Поне ще си правим многобройните точни да виждат децата какво значи класа, без да работиш недъгав типстър във фейсбук да речем. :)

Така че не е огромна гордост и величие за Лестър, че ще стане шампионче в такова слабо първенство без минимална конкуренция! Айде да им е честито на лисичките, другите отбори не заслужават, но не е кой знае какво постижение, тъй че не ми ги хвалете чак толкова. Поне докато не излязат догодина на елиминации в ШЛ! Уважение за свършеното от лисичките, но да видим как ще се развиват по-нататък, когато ще им се наложи да влагат пари, за да са конкуретно-способни на някой отбор от друго първенство. Това ми се струва интересното и им пожелаваме късметче. :)

[offtopic]Тотнъм също няма да издържи, затова им честитим титла. Поне хейтърите, които изобщо не са им фенове, ще са доволнички! Правете форум Лестър да видя колко са им феновете на лисичките. :lol: :lol:[/offtopic]
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 мар 2016 18:04

0007 написа:Това,че Сити имат повече фенове в Манчестър е просто мит и нищо повече.Предполагам се прави някаква аналогия с Торино и това,че в собствения си град Ювентус е по-непопулярният клуб,но за Манчестър това не важи.

Благодаря ти за подкрепата. Лично съм бил в Англия и знам как стоят нещата - естествено, фенове на Пул или Сити никога не биха признали такова нещо, така че спор с такива хора е безсмислен по този въпрос.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 мар 2016 18:05

ivan56 написа:Да де, и аз това пиша.За процента на фенове в Манчестър, глобално на Юнайтед са повече, в това спор няма. ;)

Аз не говоря глобално, а за цяла Англия. В най-добрия случай за Сити Манчестър е разделен 50:50.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 14 мар 2016 18:19

Фенове на Сити във форума няма :) :) :) Ако попитам колегата, който страстно защитава Сити говори ли му нещо името Шон Гоутър, той ще ме гледа като гръмнат.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 14 мар 2016 21:51

bilyaletdinov написа:Фенове на Сити във форума няма :) :) :) Ако попитам колегата, който страстно защитава Сити говори ли му нещо името Шон Гоутър, той ще ме гледа като гръмнат.

А на тебе името Бари Хорн говори ли ти нещо?

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 мар 2016 00:39

Нямам ни най-малка представа кой е този джентълмен...но онази печка Гоутър го помня доста ясно. Беше си супер голаджия 8-) феновете на Сити трябва да си го спомнят. Все едно фен на Юве да не си спомни за Инзаги или Трезегол :)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 15 мар 2016 08:39

sunscres92 написа:Е то оставаше и глобално да имат повече фенове от Юнайтед... Идеята е, че в град Манчестър по-голямата част от феновете са на Сити.

Да определено ! Толкова "много" фенове имат, че 50 000 Етихад на всеки мач се виждат празни седалки !!!
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 мар 2016 13:29

bilyaletdinov написа:Нямам ни най-малка представа кой е този джентълмен...но онази печка Гоутър го помня доста ясно. Беше си супер голаджия 8-) феновете на Сити трябва да си го спомнят. Все едно фен на Юве да не си спомни за Инзаги или Трезегол :)

Ами Бари Хорн е играчът спасил любимият ти английски отбор от изпадане в епичен мач срещу Уимбълдън в последния кръг през 1993 или 1994, ако се не лъжа.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 15 мар 2016 17:29

drvasko98 написа:Ами Бари Хорн е играчът спасил любимият ти английски отбор от изпадане в епичен мач срещу Уимбълдън в последния кръг през 1993 или 1994, ако се не лъжа.

Кой е любимият ми английски отбор, че не се сещам?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 мар 2016 18:24

Еми значи съм се объркал. Останал съм с впечатление, че е този, където игра твоя никнейм ;)

Върни се в “Футбол - Свят”