LSFC 1914 написа:В група откога е мерило ?
Че тези двама играча са играли в А група бе , заядливко

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
LSFC 1914 написа:В група откога е мерило ?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
trokadero_ написа:LSFC 1914 написа:В група откога е мерило ?
GOLEADOR написа:Петев не си реди сам състава.Иначе отдавна да бе взел Преслав и Момчил в националния.Това ще му изяде главата като наставник на лъвовете.Факт!
LSFC 1914 написа:trokadero_ написа:LSFC 1914 написа:В група откога е мерило ?
И като са играли в А група, какво са постигнали ??? Голяма работа ли е да играеш във В група срещу пенсионери и малки момчета ?
LSFC 1914 написа:trokadero_ написа:LSFC 1914 написа:В група откога е мерило ?
И като са играли в А група, какво са постигнали ??? Голяма работа ли е да играеш във В група срещу пенсионери и малки момчета ?
trokadero_ написа:LSFC 1914 написа:В група откога е мерило ?
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Athletic Bilbao написа:Мечтите са безплатни. Играч от В група няма как да стане национален състезател.
Потребители, разглеждащи този форум: W84me и 4 госта