Nuke написа:CTAHKO написа:Nuke написа:Имаше и ученически лагери, в които ставаше мега купон. Ходил съм на Иракли и Дуранкулак. =)
То май и сега ги има лагерите, като гледам това:
http://gap-tours.com/lageri.htmlОбаче не съм чувал за деца, които ходят. Странно.

Аз ходих по 14 дни на лагер в Равда и след това в Петрово Бърдо (Цигов Чарк) за по 14-15 лева картата от даскалото. И след това с родителите пак същата процедура

Демек само възрастните ходеха за по 20 дни, а децата висяха по цяло лято на море. Сега повечето хора едва събират пари за 1 седмица, а някои ходят и за по 2 дни. Смех.
Пък и сега кой ще ти даде 20 дни отпуска през август?

Стига глупости!
Кога са ходили възрастните за по 20 дни на море?
1) Картите бяха за по 14 дни макс;
2) Имаше голям недостиг на квартири;
Я разхвърляйте 1 млн семейства за по 20 дни по квартири и ми кажете как точно ще стане този номер!
3) В нашето училище се падаха по 3-4 карти за черноморски лагер на клас (33 ученика ) и по 4-5 за планина;
Масово се ходеше при бабите на село, ... който нямаше баба на село - ключа на врата и кръстосваше улиците по цял ден

Селският туризъм бе много по-добре развит. Факт!
ПП: ...... и са взимали масово по 20 дни отпуск Август, защото ...толкова и се е работело! Развит Социализъм в действие .....
ПП2: ... и майките м/у 10 и 15 Септември бяха с по 200 кръвно, защото нямаше ни обувки, ни гуменетки, ни нищо за първия учебен ден