ЛВГ обаче има голям талант. И не само. Много е добър!
Разбирам опонента да те надиграе, разбирам да се провалиш със селекцията, разбирам да налагаш стил на игра, който просто не пасва. Обаче, да съсипеш по такъв безобразен начин идентичността на един гигант във футбола е просто уникално. Трябва да си много добър!
На всеки отбор може да му се случи мача да не му върви, особено в такива двубои за купи, когато "по-скромните" отбори излизат крайно мотивирани да спечелят.
Само, че УХ не показаха почти никаква игра. След изравнителният гол мислех, че ще ги натиснем и ще ги довършим до края на мача. Но НЕ! Колкото и да не ми се иска да го повярвам, въпреки че го виждам с очите си, ЛВГ успя да обезличи Манчестър Юнайтед. Само до преди 4-5 години УХ щяха да разберат какво е ад под небето в последните 15 минути на такъв мач, а вместо това гледаме как лондонски средняк натиска Манчестър Юнайтед на Олд Трафорд.
ЛВГ е абсолютен престъпник, но и ръководството са за разстрел, защото заради някакви си 8 милиона (все пак му дадоха 300 да похарчи) все още го държат и го чакат тотално да провали сезона преди да го махнат.
ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 1:1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА Къп |1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 1:1
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Re: ФА Къп |1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Уест Хям Юнайтед
Red_Neck написа:1:1 от мен.
Отървахте кожите
.....мисля, че в Лондон ще ядете дървото.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Re: ФА Къп |1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 1:1
Уест Хям ще ни разпердушинят в Лондон!Това е истината!
Направо съм бесен!
Това което се случва в Юнайтед го казах още през октомри-ноемрви на сезон 14/15!Много хора ме нарекоха псевдо фен!
Още тогава се виждаше че тоя боклук не става за нашия отбор!Няма как да търпим някой,който и да е той , да налага някакви си негови виждания и "философии" в отбора който си има такива , и са доказано успешни(меко казано)
Тоя нанесе такива травми на отбора ни , които скоро няма да бъдат изчистени.Всичко е поправимо все още , но тоя ни съсипа!Тва си е!
Не уважава Юнайтед,не уважава философията на Юнайтед , въобще нямам думи!
Другата истина е че и играчите ни не стават и не са за тоя отбор!
И до кога бармана с косата ще играе футбол!?До кога!Не че вината е негова де.
Направо съм бесен!
Това което се случва в Юнайтед го казах още през октомри-ноемрви на сезон 14/15!Много хора ме нарекоха псевдо фен!
Още тогава се виждаше че тоя боклук не става за нашия отбор!Няма как да търпим някой,който и да е той , да налага някакви си негови виждания и "философии" в отбора който си има такива , и са доказано успешни(меко казано)
Тоя нанесе такива травми на отбора ни , които скоро няма да бъдат изчистени.Всичко е поправимо все още , но тоя ни съсипа!Тва си е!
Не уважава Юнайтед,не уважава философията на Юнайтед , въобще нямам думи!
Другата истина е че и играчите ни не стават и не са за тоя отбор!
И до кога бармана с косата ще играе футбол!?До кога!Не че вината е негова де.
- t0bl3ro_bg
Re: ФА Къп | 1/4 финал | Манчестър Юнайтед - Уест Хям | 1:1
Преди мача: Трагедия
След мача: Хвалене на играчите - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ
Общо: ТРАГЕДИЯ !
След мача: Хвалене на играчите - ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ
Общо: ТРАГЕДИЯ !