[wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/CdcgmgzW8AEadIF.jpg[/wrapimg]
Ненужно преиграване......там ще е тегаво
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
diplomat написа:zaqwsxd написа:Хапчета не пия ,ама вие сте най-съдийския отбор в Англия в последните години това и малките деца го знаят. Ай със здраве
Мда, заради това откакто отбора е в криза, всички други жалки тимчета се провалят тотално в Европа. Сигурно пак съдиите са виновни, а? Казах ти, че си смешен и ти казах да си пиеш хапчетата, щото се излагаш като кифладжия.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:diplomat написа:zaqwsxd написа:Хапчета не пия ,ама вие сте най-съдийския отбор в Англия в последните години това и малките деца го знаят. Ай със здраве
Мда, заради това откакто отбора е в криза, всички други жалки тимчета се провалят тотално в Европа. Сигурно пак съдиите са виновни, а? Казах ти, че си смешен и ти казах да си пиеш хапчетата, щото се излагаш като кифладжия.
Що го нападате? Когато биехте с измислени дузпи, или се играеше докато вкарате гол, тогава беше харабийско, а? Сега рев та рев!
rebel написа:russia написа:diplomat написа:zaqwsxd написа:Хапчета не пия ,ама вие сте най-съдийския отбор в Англия в последните години това и малките деца го знаят. Ай със здраве
Що го нападате? Когато биехте с измислени дузпи, или се играеше докато вкарате гол, тогава беше харабийско, а? Сега рев та рев!
И ти както и горния гледаш англииски футбол. колкото ексимос телевизия. 26 години да плющиш наред викаш заради съдиите е. За Челси и Ман Сити да кажеш, ама за Юнайтед, това си е мнение на лаик. Факт!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
russia написа:diplomat написа:zaqwsxd написа:Хапчета не пия ,ама вие сте най-съдийския отбор в Англия в последните години това и малките деца го знаят. Ай със здраве
russia написа:Иде реч за последните десетина години, не за въображаемото ви "плющене"! Гледам всякакъв футбол, включително и "английски"! И на коне с капаци съм се нагледал и наслушал! Това, че не ти харесва мнението ми, въобще не ме интересува!
diplomat написа:russia написа:diplomat написа:zaqwsxd написа:Хапчета не пия ,ама вие сте най-съдийския отбор в Англия в последните години това и малките деца го знаят. Ай със здраве
Поредният скаусър. Мачове нямате ли си, че гледате Юнайтед?А да ми обясниш защо нивото на футбола в Англия спадна след пенсионирането на Сър Алекс? Вечно съдиите са ви виновни на вас, жалкари.
russia написа:Яваш бе, серт! Виж кой повдигна въпроса за съдиите! Ако щете бийте, ако щете падайте, дреме ми! Ама ставате смешни с претенциите си, че едва ли не са ви резнали главите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта