Все още не съм взел решение като за Гришко .....с неговите тенис изцепки и похабени нерви да го гледам ...та реших да не го гледам освен ако не се падне срещу най-силните ...или пък на финал на някой голям турнир и спестих доста изхабени нерви!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Позитивното от цялата работа е, че не гледах мача ...сега като чета коментарите се чувствам щастлив, че не си изхабих нервите!![]()
![]()
![]()
Все още не съм взел решение като за Гришко .....с неговите тенис изцепки и похабени нерви да го гледам ...та реших да не го гледам освен ако не се падне срещу най-силните ...или пък на финал на някой голям турнир и спестих доста изхабени нерви!още за любимия отбор не съм взел такова решение, сигурно няма и да взема де ...ама понякога много ме нервят, та днеска добре, че си спестих гледането и нервите
![]()
![]()
Van Canto написа:Маркович и Йосков са в групата!Това си е повод за оптимизъмИ violetovgeneral,трябва да почерпиш
![]()
![]()
КироВарна написа:Съдийството беше отвратително и в огромна степен повлия на резултата!!!Това обаче в никакъв случай,не може да оправдае отвратителната ни игра!!!Никаква идея,никакво желание!!!И това не е от вчера!!!Нямам обяснение,какво става и защо е така!!!Че е нужна промяна е повече от очевадно!!!Не съм на мнение за крайни мерки,но и така не може да продължава!!!Ние като фенове,трябва да направим всичко възможно футболистите да чувстват нашата подкрепа!!!Те обаче да покажат,че имат душа!!!Да покажат,че хъса и желанието не са ги напуснали!!!Техническото ръководство,да покаже,че е способно да промени негативните обстоятелства,каквито и да са те!!!Не разбирам защо нямаме желание за игра!!!В този мач играха само МАРК КЛОК и донякъде СИМЕОН РАЙКОВ!!!Поздравявам отбора на Ботев и им желая успех!!!Налагането на млади момчета е добър пример,от който можем да се поучим!!! САМО ЧЕРНО МОРЕ !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта