MARIA SHARAPOVA
Residence: Bradenton, FL, USA
Date of Birth: 19 Apr 1987
Birthplace: Nyagan, Russia
Height: 6' 2" (1.88 m)
Weight: 130 lbs. (59 kg)
Plays: Right-handed (two-handed backhand)
Status: Pro (April 19, 2001)
???
Допингтест за Шарапова! А за Серина Уилямс кога???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Допингтест за Шарапова! А за Серина Уилямс кога???
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
River Plate написа:duginn написа:Също така съм убеден , че Реал Мадрид, Барселона, Манчестър Юнайтед, Челси, Арсенал, Ливърпул , Ман Сити, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд , Шалке 04, Ювентус, Интер , Милан, Наполи , Рома , ПСЖ , Лион, Марсилия и редица Западно-европейски отбори футболистите им използват забранени допинг средства с цел да могат да бягат по 15 км за 90 минути, а това може да стане само с допинг!
[/b]
Тролче, ако беше тренирал футбол само за един единствен ден, щеше да знаеш, че може да се тича и по повече километри. Аз като съм бил в юноши старша сме тичали по 5-6 км. на мач, при това смешно темпо в БГ. Правили сме кросове във Витоша и Борисовата по 7-8 км., какво остава за професионални футболисти, които тренират всеки ден, спазват специални хранителни диети, взимат хранителни добавки, витамини и аминокиселини, имат изработени фитнес програми и т.н.
Идеята на тая малоумна тема е, да се спекулира, че "гадния запад" се тъпкат с боклуци и не ги хващат,а руснаците са изрядни, но ги хващат.
Още от соца всички държави от източния блок ги тъпчеха с боклуци, за да печелят медали (включителни и нашите спортисти) и да демонстрират "превъзходството" на соц строя.
В Германия имаше документален филм за това какво са им причинявали на спортистите от ГДР и с какви химии са ги третирали, за да печелят медали![]()
В Русия е още така, то при тоя стандарт на живот, тия доходи дето имат, свободата на слово и медии, друго май не им и остана. Да правят военни паради и да зобят спортистите си и да вдигат националното самочувствие
Остави го, той пише без да мисли и разсъждава, а също така вероятно не се е събличал по физическо за да знае колко може да се пробяга за 90 минути и то от професионални спортисти. Аз на 44 години, без да съм се занимавал професионално със спорт и в момента тичам 10 км. за един час, а какво остава за млади професионални спортисти.
Red_Neck написа:Барак Обама ( с помощта на Бенямин Нетаняху) лично е наредил Маша да бъде изхвърлена от WTA, защото силно се е притеснил от нейната доминация на корта![]()
![]()
.... да се готви 48-ия Теймураз Габашвили
Така е. Обама се обиди на шефа на руската федерация по тенис, когато нарече Уилямс братя.
Лично за мен не е бил далеч от истината.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
-
petko.h.markov
- Контакти:
fcb_bg написа:Red_Neck написа:Барак Обама ( с помощта на Бенямин Нетаняху) лично е наредил Маша да бъде изхвърлена от WTA, защото силно се е притеснил от нейната доминация на корта![]()
![]()
Така е. Обама се обиди на шефа на руската федерация по тенис, когато нарече Уилямс братя.![]()
Има ли нещо,което да не пречупите през оста САЩ-Русия?
petko.h.markov написа:fcb_bg написа:Red_Neck написа:Барак Обама ( с помощта на Бенямин Нетаняху) лично е наредил Маша да бъде изхвърлена от WTA, защото силно се е притеснил от нейната доминация на корта![]()
![]()
Така е. Обама се обиди на шефа на руската федерация по тенис, когато нарече Уилямс братя.![]()
Абе ти що все на мен се цупиш? Къв ти е проблема? Аз ли започнах темата с оста?
-
petko.h.markov
- Контакти:
fcb_bg написа:petko.h.markov написа:fcb_bg написа:Red_Neck написа:Барак Обама ( с помощта на Бенямин Нетаняху) лично е наредил Маша да бъде изхвърлена от WTA, защото силно се е притеснил от нейната доминация на корта![]()
![]()
Аз проблем по този въпрос нямам.Прочети от началото и ще разбереш моите думи.
- River Plate
- Контакти:
Идеята на автора е да се зароди спор - Русия-САЩ (запада).
[center]Не се гаси туй, що не гасне!
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
ЦСКА ЗАВИНАГИ[/center]
[center]Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) ≠ ЦСКА (София)[/center]
[center]МИКРЕ ВЪН![/center]
[center]
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Някои хора са си забравили водката в темите за тенис!

Серина се зоби с позволени, каквото е било това използвано и от Шарапова до 31.12.2015г.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.
petko.h.markov написа:fcb_bg написа:petko.h.markov написа:fcb_bg написа:Red_Neck написа:Барак Обама ( с помощта на Бенямин Нетаняху) лично е наредил Маша да бъде изхвърлена от WTA, защото силно се е притеснил от нейната доминация на корта![]()
![]()
Аз проблем по този въпрос нямам.Прочети от началото и ще разбереш моите думи.
Бе ние кво хубаво тръгнахме да си правим ташак тука, ти моралиста ни развали кефа.