ЛЕ,1/8 финал:Борусия-Тотнъм
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ,1/8 финал:Борусия-Тотнъм
Движението на футболистите на Дортмунд при атаката, смяната на местата, пасовете... Такова нещо още много време няма да видим в Ливърпул
Абсолютна красота.

Браво на Дортмунд, мачкат. Тотнъм не знае къде се намира.
Толкова ли е голяма разликата между втория в Германия и Англия? Или просто Тотнъм е отписал турнира и ще хвърля всички сили за спечелване на първенството. 

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
- Контакти:
Tommi написа:Толкова ли е голяма разликата между втория в Германия и Англия? Или просто Тотнъм е отписал турнира и ще хвърля всички сили за спечелване на първенството.
Малко и от 2те

Tommi написа:Толкова ли е голяма разликата между втория в Германия и Англия? Или просто Тотнъм е отписал турнира и ще хвърля всички сили за спечелване на първенството.
Второто.Виж им състава и ще ти стане ясно.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
В момента е голяма. Но то реално не знам колко трябва да си пристрастен, за да дадеш шанс на отбор като Тотнъм срещу Борусия. В Англия резултатът може да е и по-голям, ако немците имат повече късмет пред гола.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
Дортмунд дава сериозна заявка за трофея.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Тотнъм играха с резервите.
Аз помня Тотнъм като отбор, вкарващ много голове в мачовете си в ЕКТ особено в ЛЕ, особено като домакин. Обаче срещу този отбор на Дортмунд в този момент това ми се струва невъзможно. И все пак аз не следя отбора във ВЛ, не мога да кажа как играе напоследък, как играят "титулярите", но бих си позволил да твърдя, че една от причините за несполучливото представяне е твърде голямото текучество на играчи през последните 2-3 години. Не мисля че дори и един играч от тазвечершните титуляри е бил част от отбора по време на хубавите мачове от недалечното минало, които помня, в т.ч. и обявеният за голямата звезда от коментаторите Хари Кейн. Само вратарят може би от по-дълго е там.
Но въпреки това си мисля, че Тотнъм ще продължи да бъде фактор в ЛЕ през следващите години (защо не и през следващия сезон).
Но въпреки това си мисля, че Тотнъм ще продължи да бъде фактор в ЛЕ през следващите години (защо не и през следващия сезон).
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Neron
- Контакти:
Поредното доказателство, че Бундеслигата не е далеч това, което се опитват да я изкарат "разбирачите". Втория в Германия дъни втория в Англия. Ингилизите са жалки и на Евро 2016 отново рано рано ще си стегнат багажчето.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!