Виждах в Челси единствена надежда за по - стойностно представяне в турнира от английските отбори.
 Виждах в Челси единствена надежда за по - стойностно представяне в турнира от английските отбори.А как не се намери един да изрита ДОЛНО и най - вече ЧУПЛИВО онази гнусна мръсна циганка с номер 11

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
 Виждах в Челси единствена надежда за по - стойностно представяне в турнира от английските отбори.

MASTER_COOL написа:Адски много ме е яд, че отпаднахтеВиждах в Челси единствена надежда за по - стойностно представяне в турнира от английските отбори.
А как не се намери един да изрита ДОЛНО и най - вече ЧУПЛИВО онази гнусна мръсна циганка с номер 11

[/offtopic]
[/offtopic]

MASTER_COOL написа:Това е голямата грешка на Моу ! Допусна Челси да бъде отбор съставен от 12, 14 футболиста ! Изключително къса резервна скамейка ! Нормално е да се натрупа умора и правопропорционално с нея да спадне и формата на играчите ! Играчи като Иванович, Фабрегас, Матич, Оскар и Азар не знаят на кой свят се намират в момента
 Не съм сигурен дори дали се изпотява всеки мач
 Не съм сигурен дори дали се изпотява всеки мач 
 [/center]
[/center]MASTER_COOL написа:Азар отива в ПСЖ според мен.
Особено след като се разбра, че Ибра си отива.
И има логика :
Ди Мария- Кавани -Азар
 [/offtopic]
[/offtopic] [/offtopic]
[/offtopic] [/offtopic]
[/offtopic]Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта