ШЛ: Реал Мадрид - Рома - 2:0 (4:0 agg)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Рома - 2:0 (4:0 agg)

Мнениеот Furious_Monk » 09 мар 2016 23:56

Тоти и Де Роси са симпатизанти на Реал, но преди всичко романисти де.Интересно, особено като се има в предвид ,че ултрасите на Реал и Лацио се събираха заедно за дербитата си преди години.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 мар 2016 00:11

Hohohoho написа:На мен лично Роналдо не ми е симпатичен от времето си в Юнайтед. Играч е, но държанието му винаги ме е дразнило. Ама нали има една приказка- копеле, но наше. Пък тоя сезон има какво да му се критикува.

Аз пък харесвам по-естественото и дори на моменти арогантно държание на Роналдо, повече от изкуственото държание на Меси/Неймар и Суарез - за мен 3мцата си въртят един марквтингов театър, но това си е мое мнение.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 10 мар 2016 00:18

На Суарес държанието е всичко друго, но не и изкуствено... иначе за Неймар казват ,че и докато спи симулира. :mrgreen:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 10 мар 2016 00:22

Furious_Monk написа:На Суарес държанието е всичко друго, но не и изкуствено... иначе за Неймар казват ,че и докато спи симулира. :mrgreen:

Тоест Суарез ок, но за мен лично, не е естествено да вкарсш адски важен гол и първото нещо, което правиш е да търсиш с поглед Меси/Суарез.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 10 мар 2016 00:39

Шуми се около тях и им създават ореол на добри приятели и прочие, ама това е само докато отбора върви. Като започнат да слизат надолу ще видите какво ще става тогава.
Уви при нас дори, когато отбора върви се пишат само глупости и се търсят интриги, а когато не вървим тези неща се засилват още повече.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 мар 2016 08:19

sunscres92 написа:
Hohohoho написа:На мен лично Роналдо не ми е симпатичен от времето си в Юнайтед. Играч е, но държанието му винаги ме е дразнило. Ама нали има една приказка- копеле, но наше. Пък тоя сезон има какво да му се критикува.

Аз пък харесвам по-естественото и дори на моменти арогантно държание на Роналдо, повече от изкуственото държание на Меси/Неймар и Суарез - за мен 3мцата си въртят един марквтингов театър, но това си е мое мнение.

Радвам се, че освен мен и друг ги вижда по този начин нещата.

Иначе на мен Роналдо пък преди ми бе по-симпатичен. Един слаб сезон и липса на себераздаване в голяма част от мачовете не може да изтрие любовта на феновете към него, но определено остава една горчилка, пък и не само това. Не ми харесва, че реве за най-малкото нещо. Не ми харесват и решенията му да пада, тогава когато е в изгодна позиция да се пребори с противника. Това го прави основно от около година насам, може би поради липсва на увереност в собствените сили, не знам.

Обаче едно не може да му се отрече, а именно феноменалната амбиция. Никога няма да видиш друг играч да се ядосва така както него при пропуск в решен мач. Това няма как да не те надъха и теб и да ти повлияе по някакъв начин на мисленето.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 10 мар 2016 13:10

sunscres92 написа:

Аз и покрай мен не харесвам особено хора, които се смятат за някакъв дар от бога, та може би и затова не ми допада и Роналдо.
Триото на Барселона изглеждат като приятели от телевизонен сериал, защото досега не е имало повече от 1-2 мача, в които играта да не им върви. Ако им спадне формата и почне натиск от публиката, медии, ръководство ще ги видим тогава. Дано се случи догодина :mrgreen:

Върни се в “Реал Мадрид”