ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед | 2:0

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: ЛЕ | 1/8 - финали | Ливърпул – Манчестър Юнайтед

Мнениеот MASTER_COOL » 08 мар 2016 08:10

Pragmatichen написа:Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
Такива имена в Ливърпул просто липсват, да ме извиняват, но слабички са!!!

:lol:
Не виждам с какво нашите футболисти са повече от тези на Ливърпул . Дори напротив, едно две имена при тях са на по - високо ниво.
Но е истина, че класата и в двата отбора е силно ограничена.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 08 мар 2016 10:42

Pragmatichen написа:Мачът е Х2.
Ливърпул се провали в първенството, в купата на Лигата, в купата на Англия, ще се провали и в Лига Европа.
Не подценявайте Луис Ван Гаал, този човек е водил с успех Аякс, Барса, Байерн, сега Ман Юн, постигна прекрасни резултати с Холандия.
Със сигурност е много по-опитен и балансиран треньор от Клоп.
Никой няма да постави начело на 4 от супер световните грандове човек, който е некадърен треньор.
Да не говорим, че Холандия под негово ръководство бе на крачка от световната титла в Бразилия и играеше изумителен футбол.
Манчестър със сигурност ще отстрани Ливърпул в два мача, но според мен ще си свършат работата още на Анфийлд.
Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
То не беше мъката със Стоук за купата, то не беше мъката с Екзитър, то не бяха мъките срещу Аугсбург, то не бяха мъките срещу Уест Хям за купата, ами, не, това НЕ Е гранда от едно време.
Да не говорим, че бяха направо смешни още преди 2 год срещу нашият Лудогорец.
Вярно, сега треньор не е Брендън Роджърс, но в Дортмунд Клоп имаше страхотен състав и колектив, какъвто в Ливърпул просто няма.
И не забравяйте, германските футболисти(имам предвид немския стил, не гражданството) не са английски футболисти.
В Ливърпул още 10 години няма да имат класни играчи като Обамеянг, Ройс, Левандовски, Гьотце, Вайденфелер и т.н.
Как си представяте вратарят в момента на Ливърпул, сравнен с Вайденфелер, например?

Ми то е смешно за сравнение!
Уважавам Клоп, амбициозен е, но има още много да се учи, докато постигне успехите и класата на Ван Гаал. ;)

Написал си уникални, ам уникални простотии.
Първо, когато ЛВГ водеше Холандиш, всияките отбори (с изключение на Германия и Италия), бяха в много слаба форма. Кога ще видиш Испания да пада със 7 гола отново?
Второ, и да е водил Барселона и Байерн, накрая са му биели шута винаги. Освен това да кажеш, яе се справял добре с Юнайтед - ти или гледаш друг отбор, или си объркал спорта.
Относно Ливърпул - ок, има играчи, които не са за този отбор ( то и при Юнайтед ги има), но основната разлика е, яе играяите на Клоп играят за НЕГО, докато тези на Юнайтед по-скоро излизат да потичат 90 минути, просто си личи, че те не искат да играят за ЛВГ. Класата и на двата отбора не е тази, която беше по едно време(факт), но в никакъв случай Ливърпул не е за подценяване. Както паднаха за купата от Сити, така след няколко дни ги смачкаха с 3:0.
И последно - пак казвам, за мен и двата отбора ще подходят предпазливо, и мача ще е равен.

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 08 мар 2016 17:32

man_utd_ написа:
Ливърпул се провали в първенството, в купата на Лигата, в купата на Англия, ще се провали и в Лига Европа.
Не подценявайте Луис Ван Гаал, този човек е водил с успех Аякс, Барса, Байерн, сега Ман Юн, постигна прекрасни резултати с Холандия.
Никой няма да постави начело на 4 от супер световните грандове човек, който е некадърен треньор.
Да не говорим, че Холандия под негово ръководство бе на крачка от световната титла в Бразилия и играеше изумителен футбол.
Манчестър със сигурност ще отстрани Ливърпул в два мача, но според мен ще си свършат работата още на Анфийлд.
Освен това, в момента в Манчестър играят някои страхотни футболисти, които пипат топката майсторски.
То не беше мъката със Стоук за купата, то не беше мъката с Екзитър, то не бяха мъките срещу Аугсбург, то не бяха мъките срещу Уест Хям за купата, ами, не, това НЕ Е гранда от едно време.
Вярно, сега треньор не е Брендън Роджърс, но в Дортмунд Клоп имаше страхотен състав и колектив, какъвто в Ливърпул просто няма.
И не забравяйте, германските футболисти(имам предвид немския стил, не гражданството) не са английски футболисти.
В Ливърпул още 10 години няма да имат класни играчи като Обамеянг, Ройс, Левандовски, Гьотце, Вайденфелер и т.н.
Как си представяте вратарят в момента на Ливърпул, сравнен с Вайденфелер, например?

Уважавам Клоп, амбициозен е, но има още много да се учи, докато постигне успехите и класата на Ван Гаал. ;)

Първо, когато ЛВГ водеше Холандиш, всияките отбори (с изключение на Германия и Италия), бяха в много слаба форма. Кога ще видиш Испания да пада със 7 гола отново?
Второ, и да е водил Барселона и Байерн, накрая са му биели шута винаги. Освен това да кажеш, яе се справял добре с Юнайтед - ти или гледаш друг отбор, или си объркал спорта.
Относно Ливърпул - ок, има играчи, които не са за този отбор ( то и при Юнайтед ги има), но основната разлика е, яе играяите на Клоп играят за НЕГО, докато тези на Юнайтед по-скоро излизат да потичат 90 минути, просто си личи, че те не искат да играят за ЛВГ. Класата и на двата отбора не е тази, която беше по едно време(факт), но в никакъв случай Ливърпул не е за подценяване. Както паднаха за купата от Сити, така след няколко дни ги смачкаха с 3:0.
И последно - пак казвам, за мен и двата отбора ще подходят предпазливо, и мача ще е равен.

Приятелче, говори си колкото искаш, аз ти казвам, че Манчестър Юн ще елиминира Ливърпул 100%, и също така ти гарантирам, че още на Анфийлд до голяма степен изходът от този дуел между Клоп и Ван Гаал ще е решен.
Нищо от това, което си писал не е вярно и ще коментирам, просто защото не съм съгласен, имам и аргументи, но понеже си фен на Юнайтед, не разбирам какво толкова не ти хареса в моето мнение?
Били му шута, ама нали направи и Байерн, и Барса шампиони, пък титлите на Аякс няма и да ги броя. Никой, на когото са били шута, не го канят 2 пъти в Барселона през 3 години, нали?
Относно Холандия, другите били слаби, а не се ли замисляш, че просто Холандия беше много силна? И кой я направи силна, масажиста на отбора ли? :)))
Или предишното световно, когато играха финал с Испания и загубиха с продължения, и тогава ли всички отбори са били слаби?
Твоето се нарича ОМАЛОВАЖАВАНЕ ТРУДА НА ТРЕНЬОРА.
Колко треньори в света познаваш, които са водили в кариерата си клубове като Аякс, Барселона, Байерн и Ман Юн, и паралелно с това са взели бронз на световно първенство?
Аз лично се сещам за не повече от 3-4 такива треньори.
По темата за мача ще кажа, че моята прогноза е 0:2 за Ман Юн.
Говориш ми как в Ливърпул играели за Клоп, и какво постигнаха с това "играене", посредствено класиране във ВЛ, отпадане от купата на Англия и загуба за купата на Лигата?
Както и, че в Манчестър не играели за Луис Ван Гаал, мислиш ли, че човек, когото не искат някъде, ще го държат в клуба? Приятелю, това не е Дейвид Мойс :)
Не забравяй, че преди 20-25 години, при дебюта на Фъргюсън в клуба е бил на косъм от уволнение, но не са го уволнили, изчакали са, резултатите след това всички ги знаят.
Клуб като Манчестър Юнайтед знаят кого да купят, кого да назначат, това не е Славия или Дунав Русе, там нищо не се оставя на аматьорщината и на случайността, ясно ти е, нали?
И за разлика от нашите клубове смотани, там нещата се правят с далечна перспектива, с мисъл за бъдещето.
Мога да ти кажа, че след отстраняването на Ливърпул, Манчестър Юн. ще се превърне в основен и главен фаворит за спечелването на ЛЕ.
Имат и реален шанс за Купата на Англия и са 80% класирани в ШЛ, защото последните им мачове са много лесни. и няма да е проблем да се изкачат до 4-то място. Ако пък това не стане, не забравяй, че едно евентуално спечелване на ЛЕ, гарантира догодина място в ШЛ, според новия регламент на УЕФА.
Това, предвид обстоятелствата, съвсем няма да е провален сезон за Ман Юн.
Запомни какво съм ти написал днес, след само 2 мес. ще си говорим отново ;)
Лека вечер :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
MapTo_D
Контакти:

Мнениеот MapTo_D » 08 мар 2016 18:40

Хахаха искам от същата дрога като на човека коментирал преди мен... :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 мар 2016 20:17

:shock: Ти си по филмиран и от суареса бе, не мога да повярвам че го казвам. Поканиха го в Барселона и го изгониха на полусезона защото бяха 12ти :lol:

Потребителски аватар
man_utd_
Контакти:

Мнениеот man_utd_ » 08 мар 2016 23:00

Pragmatichen написа:
man_utd_ написа:

Приятелче, говори си колкото искаш, аз ти казвам, че Манчестър Юн ще елиминира Ливърпул 100%, и също така ти гарантирам, че още на Анфийлд до голяма степен изходът от този дуел между Клоп и Ван Гаал ще е решен.
Нищо от това, което си писал не е вярно и ще коментирам, просто защото не съм съгласен, имам и аргументи, но понеже си фен на Юнайтед, не разбирам какво толкова не ти хареса в моето мнение?
Били му шута, ама нали направи и Байерн, и Барса шампиони, пък титлите на Аякс няма и да ги броя. Никой, на когото са били шута, не го канят 2 пъти в Барселона през 3 години, нали?
Относно Холандия, другите били слаби, а не се ли замисляш, че просто Холандия беше много силна? И кой я направи силна, масажиста на отбора ли? :)))
Или предишното световно, когато играха финал с Испания и загубиха с продължения, и тогава ли всички отбори са били слаби?
Твоето се нарича ОМАЛОВАЖАВАНЕ ТРУДА НА ТРЕНЬОРА.
Колко треньори в света познаваш, които са водили в кариерата си клубове като Аякс, Барселона, Байерн и Ман Юн, и паралелно с това са взели бронз на световно първенство?
Аз лично се сещам за не повече от 3-4 такива треньори.
По темата за мача ще кажа, че моята прогноза е 0:2 за Ман Юн.
Говориш ми как в Ливърпул играели за Клоп, и какво постигнаха с това "играене", посредствено класиране във ВЛ, отпадане от купата на Англия и загуба за купата на Лигата?
Както и, че в Манчестър не играели за Луис Ван Гаал, мислиш ли, че човек, когото не искат някъде, ще го държат в клуба? Приятелю, това не е Дейвид Мойс :)
Не забравяй, че преди 20-25 години, при дебюта на Фъргюсън в клуба е бил на косъм от уволнение, но не са го уволнили, изчакали са, резултатите след това всички ги знаят.
Клуб като Манчестър Юнайтед знаят кого да купят, кого да назначат, това не е Славия или Дунав Русе, там нищо не се оставя на аматьорщината и на случайността, ясно ти е, нали?
И за разлика от нашите клубове смотани, там нещата се правят с далечна перспектива, с мисъл за бъдещето.
Мога да ти кажа, че след отстраняването на Ливърпул, Манчестър Юн. ще се превърне в основен и главен фаворит за спечелването на ЛЕ.
Имат и реален шанс за Купата на Англия и са 80% класирани в ШЛ, защото последните им мачове са много лесни. и няма да е проблем да се изкачат до 4-то място. Ако пък това не стане, не забравяй, че едно евентуално спечелване на ЛЕ, гарантира догодина място в ШЛ, според новия регламент на УЕФА.
Това, предвид обстоятелствата, съвсем няма да е провален сезон за Ман Юн.
Запомни какво съм ти написал днес, след само 2 мес. ще си говорим отново ;)
Лека вечер :)

И колко точно силна е била Холандия? Игра изключително грозен дефанзивен футбол с 3-5-2, а накрая паднаха с дузпи от не помня кой отбор беше. Все едно.
Ще ти кажа какво постигнаха Ливърпул и Клоп. Ако ти си очаквал, че Клоп ще промени Ливърпул като с магическа пръчка, значи много си се заблудил. Клоп ще вдигне Ливърпул. Няма да е този сезон, може би няма да е и следващия, но ще го направи. Та на въпроса ти - изгради отбор. Да, отбор, играещ в колектив със страст, хъс, енергия. Нещо, което видяхме от Юнайтед в моье би 4-5 мача от наяалото на сезона. Пресен пример бе мача с Арсенал. Ок, играчите им може и да са по-слаби от тези на Юнайтед, може и да са дървари, ръгачи и не знам си какви още, ама я има страстта, удоволствието от играта. Това според мен е най-важното.
И какво от това, че ЛВГ бил спечелил титли с Барса и Байерн? Я сравни футбола тогава и сега. И сравни какъв футбол играеха двата отбора, и какъв играе Юнайтед сега. Аз виждам толкова много разлики, че няма да ми стигнат 2 часа да ти изброявам.
Истината е една- аз виждам един уморен човек, който не иска (или не може) да промени нещата по неговия си начин. САФ му го каза още в началото - или ще успееш да промениш клуба, или той ще промени теб. В момента аз виждам, че по-скоро нещата са на кантар - нито единия, нито другия искат да се променят. За в момента ЛВГ е начело поради простата причина, че все още има теоретичен шанс Юнайтед да е в 4-ката + евентуалния шанс за триумф в ЛЕ. Когато Юнайтед отпадне от тези надпревари, бъди сигурен, че ще изхвърчи с 200. Това е ЕДИНСТВЕНАТА реална причина да е там. В момента, когато Глейзър усетят как ще са на загуба, ще го махнат. Просто е като 2 и 2 = 4.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 09 мар 2016 10:13

Дали пък Луи няма да пусне отново Фелайни? Ливърпул при центриранията са трагични и повечето голове така им ги вкарват. Мата да си остане, че му връзва срещу скаузърите и си ги шие редовно.

--------------------------Де Хеа---------------------------
Варела---------Майк------------Блинд-----------Рохо
----------------Ерера----------Морган--------------------
Мата-----------------Фелайни---------------Мемфис
----------------------Марсиал----------------------------

Концепцията е ясна - първото полувреме да издържим на натиска и да не пуснем гол от 20-те удара към вратата :lol:

Обаче Блинд би бил най-слабото звено и там ще има ядове!

Потребителски аватар
komatevski
Контакти:

Мнениеот komatevski » 09 мар 2016 11:21

Труден мач,както обикновено за този сзон,но въпреки всичко ще излезнем с едни гърди напред.1-2

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 09 мар 2016 18:07

Тука е забавно, налазвам. :mrgreen:

Много добре направена тема, освен това.

За мача-очаквам Ливърпул да са малко по-надъхани, но това не е кой знае колко важно. Ако мачът беше в по-висока фаза на турнира, може би щеше да е доста по-голямо напрежението, но сега не мисля, че ще е от решаващо значение. Очаквам хикс (0:0, 1:1), но и минимална победа на някой от отборите е доста вероятна. Но каквото и да стане, нещата ще се решават в Манчестър, а не утре.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 10 мар 2016 07:05

Liverpool v Manchester Utd refereed by Carlos Velasco Carballo of Spain. 6 reds and 63 yellows in the last 10 games he's done. Be Warned !!

Съдия испанец seems legit :shock: Поне не е Чакър.

Върни се в “Манчестър Ю”