Имало ли е робство в османската империя?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Имало ли е робство в османската империя?
Тролска му работа - пусне темата и се изниже като пръдня в гащи.
- Странджата
- Контакти:
Re: zenit_sankt
ТЯ Е НАШАТА ОПОРА, ТЯ Е НАШТА ВИСОТА.........!!!!
И кой го оспорва това. Ако аз го кажа, не виждам защо друг ще ми го оспорва. Ама да твърдиш, че нашта и вашата е едно и също, е нерабираемо - меко казано ...
-
СТАМАТ написа:Моята опорна точка е РУСИЯ!!! ТЯ Е МОЯТА ОПОРА!!!! За мен всеки който отрича турското иго е психически болен, или платен неграмотник, който за жълти стотинки продава дедите си!!!
Напълно подкрепям мнението ти!

България има бъдеще само с Русия!

-
- Контакти:
diplomat написа:il4o_iliew написа:Aко смяташ, че нивото ти е над хората, пишещи във форума, си свободен да го напуснеш. Конкретно за участието ти в темата няма да липсваш никому. Мнението ти беше доста безлично и безполезно.
Не е нужно такова отношение към човека. А темата ти очевидно е с цел поредното разделение сред хората и подклаждане на дрязги, омраза... Защо? Не сме ли достатъчно разделени? Вече не живеем в едно общество, а в съвкупност от малцинства и всеки дърпа чергата към себе си. Накрая ни я дръпва някой чужд още по-силно, а ние се чудим защо всички сме паднали на земята... Очевидно е. Другият начин е поредната революция, гражданска война, и поне смъртта на българския народ да не е бавна и мъчителна.
Не съм искал да го обидя. Просто той самият каза, че обмисля да спре да пише в темата, защото е била прекалено глупава за него и му било под нивото да коментира. Като е така, свободен е да не го прави.
Темата я пуснах не за да разделям хората, а защото въпросът с робството в ОИ се изопачава в последните години, за да се представя наследникът на Османската империя-Турция в нова светлина. Когато се каже, че българите са имали права и тук нямало робство, следващата стъпка е да се каже, че тук българите са просперирали. Тези твърдения са антибългарски и обслужват турски интереси, които не крият, че са наследници на османската империя. Говоря за управниците им, чиито книги за асимилацията на българите се представят тържествено в БАН! от български политици. Това няма как да го приема. И е съвсем нормално будните българи като мен и съмишленици да пазят паметта и честта българска като отварят очите на заблудените. Трябва да се съхранява заветът на Левски и Ботев и останалите народни будители, пазели българщината векове наред. Сега платени НПО-та и турски мекерета искат да изопачат историята ни и да зачеркнат с лека делото на будителите ни. Съвсем нормално е да има и отговор на всичко това. Той трябва да е ясен, твърд и категоричен. В противен случай България е загубена.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
2 идентични теми за един ден ....... има ли време за трета?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
zenit_sankt написа:СТАМАТ написа:Моята опорна точка е РУСИЯ!!! ТЯ Е МОЯТА ОПОРА!!!! За мен всеки който отрича турското иго е психически болен, или платен неграмотник, който за жълти стотинки продава дедите си!!!
Напълно подкрепям мнението ти!![]()
Хубаво е, че си подкрепяш мнението.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
il4o_iliew написа:diplomat написа:il4o_iliew написа:Aко смяташ, че нивото ти е над хората, пишещи във форума, си свободен да го напуснеш. Конкретно за участието ти в темата няма да липсваш никому. Мнението ти беше доста безлично и безполезно.
Не е нужно такова отношение към човека. А темата ти очевидно е с цел поредното разделение сред хората и подклаждане на дрязги, омраза... Защо? Не сме ли достатъчно разделени? Вече не живеем в едно общество, а в съвкупност от малцинства и всеки дърпа чергата към себе си. Накрая ни я дръпва някой чужд още по-силно, а ние се чудим защо всички сме паднали на земята... Очевидно е. Другият начин е поредната революция, гражданска война, и поне смъртта на българския народ да не е бавна и мъчителна.
Не съм искал да го обидя. Просто той самият каза, че обмисля да спре да пише в темата, защото е била прекалено глупава за него и му било под нивото да коментира. Като е така, свободен е да не го прави.
Темата я пуснах не за да разделям хората, а защото въпросът с робството в ОИ се изопачава в последните години, за да се представя наследникът на Османската империя-Турция в нова светлина. Когато се каже, че българите са имали права и тук нямало робство, следващата стъпка е да се каже, че тук българите са просперирали. Тези твърдения са антибългарски и обслужват турски интереси, които не крият, че са наследници на османската империя. Говоря за управниците им, чиито книги за асимилацията на българите се представят тържествено в БАН! от български политици. Това няма как да го приема. И е съвсем нормално будните българи като мен и съмишленици да пазят паметта и честта българска като отварят очите на заблудените. Трябва да се съхранява заветът на Левски и Ботев и останалите народни будители, пазели българщината векове наред. Сега платени НПО-та и турски мекерета искат да изопачат историята ни и да зачеркнат с лека делото на будителите ни. Съвсем нормално е да има и отговор на всичко това. Той трябва да е ясен, твърд и категоричен. В противен случай България е загубена.
Факт е , че отричането на ТУРСКОТО РОБСТВО Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО И ТУРКОФИЛСТВО!Отричането му обслужва интересите на Турция!Факт!

- damyanov1963
Какво им се връзвате на русофилите, те са ясни. Използват темата за турското робство, като непрекъснато я пускат под различни заглавия, за да налагат русофилските си малоумни идеи. Това не са българи, а национални продажници, такива за които Русия е над всичко, дори и над България, такива, които лижат руските задници непрекъснато и се опитват да изкарат всеки, който не иска да ги лиже - американофил и туркофил, защото за тях понятието - БЪЛГАРОФИЛ не съществува!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
zenit_sankt написа:СТАМАТ написа:Моята опорна точка е РУСИЯ!!! ТЯ Е МОЯТА ОПОРА!!!! За мен всеки който отрича турското иго е психически болен, или платен неграмотник, който за жълти стотинки продава дедите си!!!
Напълно подкрепям мнението ти!![]()
БЛАГОДАРЯ ТИ!!!!!!!!!
Аз казах своето мнение и нямам повече излишно време за да ограмотявам невежите!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
il4o_iliew написа:Не съм искал да го обидя. Просто той самият каза, че обмисля да спре да пише в темата, защото е била прекалено глупава за него и му било под нивото да коментира. Като е така, свободен е да не го прави.
Бих се съгласил с твърдението, че има опити за неглижиране на руското участие в нашето Освобождение, но не съм видял някой да е поставил под съмнение дейностите на българските възрожденци, будители и революционери. Няма такъв българин, или ако има - той не е никакъв българин.