Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот metodito » 08 мар 2016 04:00

сини шампиони написа:Пичове за мен трябва вече на Гонзо да му се даде един пожизнен билет за Б сектор и да се спре с тези експерименти. На отбора му трябва спортен директор тип Жужо, който е врял и кипял в играта. Бат Стойчо, че не е За Левски в момента не, но неговата смяна без адекватна алтернатива си е чисто самоубийство, защото алтернативата я знаем всички, а тя никак не е розова. В школата, защо не назначат пак някой холандец? При последния излязоха читави юноши. Но това изисква една стратегия за поне 5 години и въпроса е дали ние сме готови да я изтърпим. ;)

Аз казвам билет за по-далечна дестинация - Сибир, да речем... 8-) Един пост на Avanti ме втрещи - как "феновете" (не, не става дума за хилядите, които обичат този отбор, а за една малка групичка де обичат да гледат голи мъже) определят дали ще стане някой треньор. Не беше точно такъв. Беше към Вили, но става ясно. Те са зад Гонзо. Така че, свиквайте. Иначе ще има Сиони, ма тоя път ще ни изхвърлят от Европа за дълго. Другото, което е, че цел на ръководителите на "Левски" не е той да е на върха. И накрая... искам да се извиня на zlobul. Пич, ако четеш, прав си бил. Аз съм в грешка. И що само на него. На всички, срещу които съм заставал за Гонзо като Матросов пред амбразурата. В първия му период имаше неща, които ме заблудиха. Вторият период не оставя съмнение. Той и УС на "Левски" работят против благото на клуба!

Ако съдим по метода на работа на Гонзо, очаквам лятото от клуба да бъдат натирени Бедоя и малкия, а може и Прохазка, макар че той наскоро преподписа.

Стоев си има договор човекът. Само тъпак би си подал оставката и да остане без пари и неустойка.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 мар 2016 09:51

Самия факт, че си дриснал как Мъри след година и два месеца е бил на Ноу Камп е показателен какви неща пишеш!

Само за да ти е ясно. Мъри стана треньор на Левски юни 2004 а мача с Барса беше септември 2006. Което е 2 години и 3 месеца. Като през първата му година бяха провалите срещу Беверен и загубената титла от един ужасно слаб цска и то в директен мач с тях. А втората му година започна със загубата от Публикум. Така, че поводи да бъде изгонен си имаше. Но не беше изгонен заради гърба на Наско който го пазеше. Щото ако завишеше само от Ганьо още след Беверен Мъри щеше да е пътник!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 08 мар 2016 10:13

Avanti_Ragazzi написа:Самия факт, че си дриснал как Мъри след година и два месеца е бил на Ноу Камп е показателен какви неща пишеш!

Само за да ти е ясно. Мъри стана треньор на Левски юни 2004 а мача с Барса беше септември 2006. Което е 2 години и 3 месеца. Като през първата му година бяха провалите срещу Беверен и загубената титла от един ужасно слаб цска и то в директен мач с тях. А втората му година започна със загубата от Публикум. Така, че поводи да бъде изгонен си имаше. Но не беше изгонен заради гърба на Наско който го пазеше. Щото ако завишеше само от Ганьо още след Беверен Мъри щеше да е пътник!

Аванти, а можеш ли да направиш съпоставка между гърба на Наско ( колкото и да не го харесвам ) и гърба на сегашния ни директор.
И само Левски оле

На линия
THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 08 мар 2016 10:51

metodito написа:THE G.A.M.E, зададох ти прост въпрос, очаквах прост отговор. Не мислех, че така ще и отговориш. Все пак, ясно.

Ама ти искаш да гледаме само крайните резултати, а да пропуснем факторите, довели до тях.
Аз не съм съгласен. ;)

Как да е, само времето ще покаже, дали Стоев ще се справи с наличните играчи, които отново се повтаряме, хич не са лоши за родните стандарти.

Па междудругото, тези категорични твърдения на ръководните фактори, че Стойчо е бетон на поста си, ми изглеждат малко вяли.
Подозирам, че най-вероятно още след загубата от Лудогорец са се правили сондажи с някои имена, но те са отказали, та поради това, сега са принудени да се гласува пълно доверие на С.С.

Но това си е моя хипотеза.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 08 мар 2016 10:55

сини шампиони написа:Пичове за мен трябва вече на Гонзо да му се даде един пожизнен билет за Б сектор и да се спре с тези експерименти. На отбора му трябва спортен директор тип Жужо, който е врял и кипял в играта. Бат Стойчо, че не е За Левски в момента не, но неговата смяна без адекватна алтернатива си е чисто самоубийство, защото алтернативата я знаем всички, а тя никак не е розова. В школата, защо не назначат пак някой холандец? При последния излязоха читави юноши. Но това изисква една стратегия за поне 5 години и въпроса е дали ние сме готови да я изтърпим. ;)

Какви 5 години, братче. Тук след два равни се режат гре...., ъъъъ такова вени, ти 5 години искаш. ;) А, реално една школа за да започне да работи добре и трябват поне 7-8 години. Да речем, че примерно някой си Рууд ван дер Куман стане шеф на ДЮШ. Децата в школата на по 13-14 и по-големте вече са "изтървани". Той ще работи с най-малките - 9-10 годишните. Да ги научи на техника и най- вече на тактика. Трябва и физически да се работи с тях - да не са като сегашните недомасленици по 55 кг, когато стане време да пробиват в първия отбор. Само че както знаем, живеем е Булгаристан и след най- много година бай Рууд ще го емнат, че взима висока заплата, а нищо не е излязло от школата. И даже любимото ми, ще се пише "как изяжда хляба на някой, талантлив български треньор". И после знаем - идва Бисер Хаздай и кръгът се затваря...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 08 мар 2016 10:57

сини шампиони написа:
Avanti_Ragazzi написа:Самия факт, че си дриснал как Мъри след година и два месеца е бил на Ноу Камп е показателен какви неща пишеш!

Аванти, а можеш ли да направиш съпоставка между гърба на Наско ( колкото и да не го харесвам ) и гърба на сегашния ни директор.

Сегашния директор е гола вода и аз десетки пъти съм го писал. И да се сравнява Гонзо с Наско, Жужу, та дори с Борето като СД е безсмислено, Гонзо е на светлинни години от тях. И ако завишеше от мен нещо той отдавна да не е на този пост, просто защото няма нужните качества за него! И това съм го писал десетки, дори стотици пъти тук.

Но пък за мен Стойчо Стоев е човека за Левски в този момент, просто защото по-добър няма как да намерим. Защото варианта да дойде Овчата Глава, Сухия, Жаднато или Гонзо като треньори сега е алеле майко (тогава верно ще изтървем зона УЕФА)! А и при него за първи път от години има подобрение в играта и то най-вече в защита. Топката се движи по-терена няма го това мачкане и гнявене с нея както преди и т.н. Да не говорим, че сам си направи подготовката и селекцията и са минали само 3 мача ебаси! И просто му трябва време на човека да направи от тези играчи (които определено имат качества) добър отбор. За тва съм твърдо зад Стойчо да остане!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 08 мар 2016 11:15

ЕМИЛ написа:
Eminem написа: Нито Вуцов става, нито кокала, нито жадното, нито сухото, още по-малко пък Гонзо. Е, кой да дойде в този момент ?

За мен Кокала е идеалната алтернатива .С нищо не е по-слаб от Стоев .

Идеалната!!!
Според мен трябва да се назначи треньор, който е доказано по-добър от Стоев. В противен случай смяната е безсмислена. В стила на ръководителите на "Левски" от последните ... 8 години. Друг е въпросът дали в момента е наложително да се рискува със смяна на треньора.
P.S. Предполагам, че не си бил достатъчно концентриран и емоционално си употребил епитета за кандидатурата на Емил Велев. Не защото сте съименници.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 08 мар 2016 11:37

Трябва ни който при нужда да раздава шамари в съблекалнята .Стойчо е мекушав , Вили е въздух под налягане .Остава Велев или чужденец с реноме и име .

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 08 мар 2016 11:58

Е за това ли само? Че да сложат един от агитката да им прави суплекси, когато не играят. Що трябва тоя, който ще ги бие, да е и треньор? Или с други думи - има ли поне някакъв шанс Кокала да е толкова добър треньор по футбол, колкото един даскал по физ.възпитание?

Това, че на високосна година Кокала прави равен с Левски, не значи, че е по-добър от треньора на сините, към дадения момент.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 08 мар 2016 12:03

Avanti_Ragazzi написа:
сини шампиони написа:

Сегашния директор е гола вода и аз десетки пъти съм го писал. И да се сравнява Гонзо с Наско, Жужу, та дори с Борето като СД е безсмислено, Гонзо е на светлинни години от тях. И ако завишеше от мен нещо той отдавна да не е на този пост, просто защото няма нужните качества за него! И това съм го писал десетки, дори стотици пъти тук.

Но пък за мен Стойчо Стоев е човека за Левски в този момент, просто защото по-добър няма как да намерим. Защото варианта да дойде Овчата Глава, Сухия, Жаднато или Гонзо като треньори сега е алеле майко (тогава верно ще изтървем зона УЕФА)! А и при него за първи път от години има подобрение в играта и то най-вече в защита. Топката се движи по-терена няма го това мачкане и гнявене с нея както преди и т.н. Да не говорим, че сам си направи подготовката и селекцията и са минали само 3 мача ебаси! И просто му трябва време на човека да направи от тези играчи (които определено имат качества) добър отбор. За тва съм твърдо зад Стойчо да остане!

Нищо не съм споменал за треньора, но СТД задължително нов. Просто не става за тази работа. Още след неспазването на обещанието си сам да си тръгне след като няма кой знае какви успехи ми падна в очите. Каквото и да е направил като футболист си е за тогава. Сега пожизнен билет за сектор по желание и дотам. ;)
И само Левски оле

Върни се в “Левски”