Прочетах бръщолявенията на тази не знам каква да я нарека, но най-точната дума за това същество Савченко е ВОЕННОПРЕСТЪПНИК!!! Не може ти да си част от ВС на една страна и да стреляш по ЦИВИЛНИ хора! Повтарям - НЕ МОЖЕШ - повтарям го за всички ДЕБИЛИ, които ще кажат ми изпълнявала заповеди! Е, да, но всеки военнослужещ (още повече офицер) е ДЛЪЖЕН да знае и спазва ЖЕНЕВСКИТЕ КОНВЕНЦИИ където именно десйтвията на тази дрисла са категоризирани като "военно престъпление, престъпление срещу мира и човечеството". Ама изобщо ми е на оная работа какво искало ххленското правителство...тя, като военнослужещ е ДЛЪЖНА да спазва женевските конвенции и да пази живота на цивилното население! И ако това значи да ПРЕНЕБРЕГНЕ престъпни заповеди - да, длъжна е да направи това и да иде на военен съд, но е длъжна да спази женевските конвенции. Не го е направила - да си бере гайлето. Хич не ми пука, че ще умре от глад или жажда, в крайна сметка дават ли й храна - дават й, дават ли й вода - дават й, ами като иска да се самоубива - моля, да го направи, един военнопрестъпник по-малко, нека обаче не ни занимава с болните си бръщолявеници....защото:
1. Никой и 1 сълза няма да пророни или да се застъпи за доказани убийци на деца и цивилни
2. Никой няма да я смени в пандиза, освен може би другите хохленски военнопрестъпници
3. Най-малко пък заради нея ще тръгнат Майдани, тая съвсем се е побъркала
4. Кой пък й е казал, че ще се върне в Усрайна? Дори и мъртва може да я закопат в затворническото гробище и НЯМА да се върне никъде освен да остане там, вовеки.
5. Кога най-после ще престанат да ни занимават с историите на всичките тези хихленски престъпници Порошенко, Ярош, марош и прочее доказани убийци и олигофрени? Всеки един от тези малоумници трябва да бъде при тая, в затвора и да отговаря за военни престъпления, престъпления срещу мира и човечеството! Всички видяхме картините на избити деца и жени в Донецк, Луганск, Славянск...тая ПАЧАВРА ли ще ми обяснява на мене? Айде сиктир от тука, без да се замисля бих я разстрелял