Ивайло Петев - национален треньор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

saract
Контакти:

Re: И Кайсара в Националния ?

Мнениеот saract » 07 мар 2016 18:36

А Кайсара дали ще иска да играе за България?Съмнявам се.Иначе си е играч за 15 милиона евро какъвто скоро едва ли ще имаме в национала..

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 мар 2016 18:47

ММ1914 написа:
ЕМИЛ написа:Ако има право да играе нека го извикат .Стига това тесногръдие .Вижда се , че нашите за нищо не стават .

Тесногръдие а? Националният отбор по футбол на България, не е черно парти. Може да са мърди и бездарници, но са си наши.

А "бяло парти" може ли да бъде, с някой сърбин или албанец (примерно)!?... :roll: 8-) Или твърдо всичко трябва да бъде М(ъ)де ин Бългерия! Колата ти българска ли е? Телевизорът, мобилният телефон, компютърът, хладилникът, печката!?...Или не се произвеждат такива, или не са читави и за пред хора, ама нали са наши... Що не купуваш българско, нашенско и родно, бе ММ1914!?... :roll: 8-) Бъди патриот, Родината ще те оцени и ще запомни твоя принос!... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 мар 2016 18:55, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 07 мар 2016 18:48

Кайсара е много качествен футболист и би било страхотно ако играе за България!

Потребителски аватар
отец Онуфри
Контакти:

Мнениеот отец Онуфри » 07 мар 2016 19:00

ММ1914 написа:Тесногръдие а? Националният отбор по футбол на България, не е черно парти. Може да са мърди и бездарници, но са си наши.

Абсолютно точно. Против съм налагането на бразилци в национала, без значение от класата им.

Image

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 07 мар 2016 19:07

Какво значение има кой ще извикат. И без това никой не го гледа и не го боли за тоя отбор. Да виканат и Набил Еженави ако искат.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 мар 2016 19:08

отец Онуфри написа:
ММ1914 написа:Тесногръдие а? Националният отбор по футбол на България, не е черно парти. Може да са мърди и бездарници, но са си наши.

Абсолютно точно. Против съм налагането на бразилци в национала, без значение от класата им.

Отче Онуфрие, понеже руснаците са по-малко горди и патриоти от нас и изобщо не са расисти, има голяма вероятност съвсем скоро Жоаозиньо да облече фланелката на "сборная". ;) Същият този Жоаозиньо от "Левски", дето Тодор Батков продаде насила в Русия (момчето не искаше и чак му се плачеше), защото му трябваха свежи пари... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 мар 2016 19:13

ФК Национаонлна Кауза?
@ Аре бегайте от тука с тия бразилци бе... ние си имаме футболисти колкото и жалки да са са си наши.
@ Заклевам се, че ако Петев почне да вика всякакви чуждестранни утайки нема им стъпим на стадиона :idea:
Последна промяна от Teo на 07 мар 2016 19:14, променено общо 1 път.

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 07 мар 2016 19:13

Как може все още д аима хора, които да не са разбрали кога един чужденец може д аиграе за чужда държава!? Кайсара не е най-добрият чужденец играл в БЪлгария в последните 4-5 години: той е най-добрият чужденец играл в България, като развитие. Жалко, че не можем да го използваме, както Мораес и Жоазиньо.

Не знам защо имам чувството, че ще се класираме на световното.

organzata
Контакти:

Мнениеот organzata » 07 мар 2016 19:17

A сега де сърби,хървати и босненци може,но бразилци не може.
Както казва големият български актьор Георги Русев(светла му памет) в един филм:
Прасета не може, а кучета и котки може айде де!

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 07 мар 2016 19:19

Teo написа:ФК Национаонлна Кауза?
@ Аре бегайте от тука с тия бразилци бе... ние си имаме футболисти колкото и жалки да са са си наши.
@ Заклевам се, че ако Петев почне да вика всякакви чуждестранни утайки нема им стъпим на стадиона :idea:

Той и да не вика аз пак нема им стъпим .Билетите са ебахти цената ....по добре да си доплатя и да ходим да гледам Барса или Реал .

Върни се в “Архив”