Мачът с Монтана на Кокала ще е интригуващ. Определено не бива да го губим, точките ни са само 5 повече от преследвачите. Монтанци имат не лоши играчи и наставник. Направиха две ремита с Левски и Черно море като гости и паднаха случайно от Лудогорец с гол в края. Труден съперник.
Локомотив има за цел да завърши на възможно по-предно място и най- вече да сработи един боеспособен отбор за догодина. Всеки мач за Серджио, за Райнов, Мансур са от значение. Заедно със старите състезатели ще се получи това, което искаме- силен Локомотив. Казано е и че се работи по селекцията още отсега, дано да е сполучлива. За мача с Монтана- работи се по сработката на играчите, които са по- качественият отбор и бием.
Кокала ще си мотивира отбора, дано и нашите да подходят по същия начин, тогава няма значение как се хвърлят домакините.
12 март 2016 г. (събота), 14:00 Монтана - Локомотив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: 12 март 2016 г. (събота), 14:00 Монтана - Локомотив
Мансур е контузен... почти месец няма да играе. Силно се надявам Серджио да започне титуляр. Ако покажем играта от миналия мач мисля, че може да бием, макар Левски да не са мерило. Монтана направиха равен във Варна, труден мач ще е, но ако си реализираме положенията ще бием.
1:4 ми се струва реалистично.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
- отец Онуфри
- Контакти:
Цецо Чука написа:1:4 ми се струва реалистично.
Би било прекрасно, при този резултат отново ще питаме , този път монтанци- КОЛКО ГУМИ ИМА КОЛАТА. Предишният съперник унижен с ГУМИТЕ НА КОЛАТА е Ботев, тогава от Пловдив, сега играещ на най-малкия стадион(съоръжение) в историята на А група в Коматево- 4-0, Чук(ч)а КОЛКО ГУМИ ИМА КОЛАТА...
В този мач и на равен ще съм доволен. ДАно Велковски, Райнов и Велев играят, те са бъдещето на отбора. Само Локо.
6:0 и авторът на темата на успокоителни. Не е лесно да си идиот номер 1 в тоя форум.
DarkPsy написа:6:0 и авторът на темата на успокоителни. Не е лесно да си идиот номер 1 в тоя форум.
Идиот номер едно не пише вече тук...
За 6-0 без коментар, вие жълтите добре си знаете...