Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: Време за носталгия и размисли за любимият отбор.

Мнениеот koisa » 07 мар 2016 10:45

Намираме 20 шейха готови да поемат 20 отбор в България и ще имаме първенство. :lol: Без пари не става. Особено със съмнителна селекция за 1млн. лева. :)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Re: /анкета/ Всекидневната около Левски

Мнениеот Блутуг » 07 мар 2016 10:48

THE G.A.M.E написа:
metodito написа:Като пишеш мислиш ли? Знаеш ли, че Гонзо като треньор е треньорът, представил се най-добре срещу Раззград от всички треньори в А група.

То и Ди Матео е най-успешният мениджър на Челси в "Шампионската лига", и к'во ? :?
Аз съм навитак да загубим всички мачове срещу разградчани с 0:5, но да спечелим срещу всички останали.
Истината е, че да се сравняват "Гонзо" треньора и Стоев, като такъв, е крайно несериозно.

Проблемът в момента не е в резултатите, а в "продукцията".
Можем да играем добре, дори и хубаво, за сегашните стандарти на българският футбол, показахме го в подготовката срещу по-класни съперници от Монтана и Локо Пд.
Защо сега не го демонстрираме, е въпросът на въпросите.

Защото онова са контроли и няма значение резултата. Задачите в тези мачове са различни и не се гонят непременно резултати.Задачата на наставника е да изпробва тактически варианти , да подготви с екипа си кондиционно футболистите , да отиграят заучени комбинации и като цяло да се обиграе състава. В последствие в самото първенство отбора трябва да приложи упражненото в мачовете и да покаже растеж.Стаорши треньора пък да води правилно мачовете тактически и да избира хората в най-добра форма и по тактическата постройка за мача.Това са на всички ясни неща! ...Освен на Гонзо и Стоев явно!Независимо от новопривлечените, отбора продължава да играе като точно преди година!Стоев стабилизира отбора ,но не го развива , което беше и притеснението ми още при назначаването му в "Левски"! За мое съжаление ,съмненията ми се потвърждават с всеки изминал мач.Нищо сериозно няма да направим с този треньор.По нищо не личи да има амбиции ,хъс и увереност в това което прави!Загуби ВСИЧКИ важни мачове. Последните му "идеи" са шокиращи - центрирания към Нар и Бедоя - като подигравка , че и за извращение ги намирам! Оказа се - според Стоев , че Венци Христов ,като не е играл в последната година е повече подготвен от Адениджи , който не е спирал да играе!?След всеки мач мрънкания и заучени фрази...Въобще и като поведение и като фигура и като възможности - този човек не е за "Левски"!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 мар 2016 10:49

Гледах контролите, ама не ме убеждавай в нещо, дето и ти не знаеш така ли е. А и това са контроли. Играхме със средняци от местните лиги. И става дума за контроли. Положително е, че имаме положителни резултати в контролите, но само дотам. Домжале и Виторул. Това бяха сериозните ни имена. Не е 90%. Нито азербайджанското, нито словенското е по-силно.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 07 мар 2016 11:12

Tatone написа:....Въпреки че съм тъмно син Левскар първото което си пуснах беше Nottingham Forest - ЦСКА и ЦСКА - Liverpool. Двата най-велики мача след този на Парк де Пренс в моят кратък живот. Няма такава радост...Минаха повече от 30 години от великите победи на ЦСКА и повече от 20 години от онова неестествено четвърто място, което българският отбор по футбол спечели на Мондиала....Може би децата няма да ме разберат. Може би те си обичат ръгащото се с лакти добиче което играеше футбол толкова грозно, колкото и ръководи отбора. Може би това което им казвам за тях е просто обида към велик Левскар. Деца. Влезте в YT и прегледайте онези клипчета за който ви написах по-горе...

1. Започвам отзад-напред, роден съм през далечната 1954 година, така че определено не съм в детско-юношеска възраст. :lol: Не ми трябват и клипчета, защото гледам мачове на "Левски" от 1962 година насам. Само че и аз не те разбирам... :o Това "добиче", както нежно го наричаш, даде всичко от себе като футболист, включително здравето си за "Левски". Помниш ли, колко пъти е излизал на терена с неизлекувана контузия? Помниш ли, как в някои сезони той дърпаше като локомотив целия отбор напред?... Да, определено нямаше финеса на балетист, но и срещу него не играеха балерините на Болшой театър. А "кървавият" му гол срещу красноармейците е един от най-великите голове в над 100-годишната история на "Левски". Само този гол да беше вкарал Гонзо за "Левски" през цялата си кариера, пак щеше да бъде голям. :)
2. Стара истина е, че с пръдня боя не се прави. Колко лева за селекция даде ръководството на "Левски" през последните трансферни прозорци - нула! Разчиташе се на "свободни агенти", дето никой никъде не ги искаше. Кой да даде парите - Гонзо да ги извади от джоба си ли? Едва сега, след промените са отпуснали 1 (един) милион лева за зимна селекция. Какво са 1 милион лева - само левият крак на някоя от бразилските звезди на Разград струва повече. И още нещо, ако не знаеш - селекцията се прави от треньора Стойчо Стоев, който я съгласува с Гонзо в качеството му на спортен директор, а Гонзо казва: да имаме пари, или не, нямаме пари за този играч. Това е.
3. Покрай целия недоимък през последните години, знаеш ли колко лева за глоби е платил ПФК "Левски"!? Знаеш ли колко мачове сме наказвани без публика (и съответно без приходи от билети), заради изцепките на разни олигофрени, които се считат за "левскари". Не Гонзо - те трябва да се изчистят от Герена - завинаги!
4. И накрая, но не на последно място по значение: От твоя пост разбрах все пак едно нещо - ти си толкова тъмносин левскар, колкото аз съм римският папа... 8-)
П.П. Не съм адвокат на Гонзо. Който не работи, той не греши. Това важи и за него - и той е човек, и нищо човешко не му е чуждо. :)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 07 мар 2016 11:26, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2016 11:23

metodito написа:Играхме със средняци от местните лиги.

Които са поне 2 класи над 90 % от съставите в родният "Елит".
Кавичките са уместни.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 мар 2016 11:30

THE G.A.M.E написа:
NOMER14 написа:
Левски трябва да играе винаги в родното първенство с поне двама нападателя. Стоев кога ще разбере това.

В съвременният футбол може да се играе и без нападател, и пак да имаш 10-на голови положения и 30 удара.

Както писах по-горе, проблемът не е в схемата, стартовите 11 и т.н. а в начинът, по-който играем.

Чичо Митко затова е велик треньор, защото винаги започваше мачовете с централен нападател, две крила (истински, а не като сегашните измислени) и поне единият му халф е с афинитет към гола.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 мар 2016 11:32

Основното нещо, което ме дразни при Стоев е, че не спря с тези ротация. Още ме е избистрил кой футболист къде да играе. Върти крилата, някои от тях пуска нападател, Прохазка и той вече не знае какъв точно е.
Халф, при СС значи някой, който може да играе като опорен, офанзивен, крило и понякога нападател...

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 мар 2016 11:37

bobo_13 написа:Мога само да се включа за Leeds U, аз лично станах фен на отбора предния сезон(преди шампионския), защото тогава падна и Стената и започнахме да четем за чужди отбори. Наистина е хубаво човек да си припомня хубави моменти на любимите отбори.

Намери и изгледай финала Лийдс- Байерн. Ако не го намериш, Капитанът ще ти го разкаже за какво иде реч. :lol:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 мар 2016 11:41

NOMER14 написа:Намери и изгледай финала Лийдс- Байерн. Ако не го намериш, Капитанът ще ти го разкаже за какво иде реч. :lol:

Капитанът в каква разделителна способност разказва? Ако е над 640×480 да си поръчам и аз един мач :mrgreen:
Последна промяна от Red_Neck на 07 мар 2016 11:42, променено общо 1 път.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Левски”