Кролик написа:Мисля че тук ще се върнем на пътя на победите. Прогноза 0:3. Напред Моряци
С 0:3 няма да се върнем на пътя на победите!С 3:0 каквато е моята прогноза-може!

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Кролик написа:Мисля че тук ще се върнем на пътя на победите. Прогноза 0:3. Напред Моряци
blue avalanche написа:Телевизионното предаване за сетен път показва,че на този терен футбол просто не може да се играе!!!
Бабуната пред вратарското поле на Хр.Иванов е с размера на "лежащ полицай"!
mozart написа:blue avalanche написа:Телевизионното предаване за сетен път показва,че на този терен футбол просто не може да се играе!!!
Няма такова нещо, телевизорът ти е счупен!
Само да попитам ще има ли 3 статии и 5 теми за смешната дузпа дето свириха, за моряците?
UniX95 написа:mozart написа:blue avalanche написа:Телевизионното предаване за сетен път показва,че на този терен футбол просто не може да се играе!!!
Няма такова нещо, телевизорът ти е счупен!
Само да попитам ще има ли 3 статии и 5 теми за смешната дузпа дето свириха, за моряците?
А аз само да ви попитам, вие толкова скучни битиета ли имате, че коментирате може би най-скучния мач на кръгаИскрено ви съчувствам ...
sandi74 написа:Толкова смешна и супер измислена дузпа и на Левски скоро не са давали![]()
Жоро Илиев е свършил за футбола.Монтана си заслужи точката.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост