Случайно ли?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Случайно ли?

Мнениеот damyanov1963 » 06 мар 2016 13:31

TNT написа:В случая присмял се хърбел на щърбел :lol: Левскарите хич нямат нищо общо с куманизама :lol: Питайте другарите Драгойчева,Велчев,Солаков,Славков......После питайте другарите Грашнов,Лафчис,Батков.....Сега вече са демократи :lol: и не знам кого да питате.Може би "господата" Сталийски,Пеевски :oops: :lol:

пп Ко стана,"тръст синя България" приключи ли с разследването кой е истинския собственик на подуенци :? :lol: Щото още нищо не са обявили :mrgreen:

Така, Левски минава към МВР през 69-година, а през 73-та Солаков е свален от поста си, защото искал да предизвика разследване за смъртта на Гунди. Колко години е помагал на Левски? Славков от Левски стана председател на Славия. За Велчев не знам дали е бил от Левски, но знам за сина му, че е от ЦСКА, той си го каза. А за Цола за пръв път чувам, но да приемем, че е от Левски. С какво помогнаха изброените от тебе "левскари" на отбора, примерно през 1985-а год., когато по заповед на М. Балев, Левски беше разформирован, с отнета титла и наказани до живот най-добри играчи и възможност да играе в КЕШ, след две поредни отстранявания на Щутгарт(второто, като шампион на Бундеслигата), 7 поредни победи над ЦСКА и две поредни титли и първи требъл на отбор в България, като по този начин му се отне и възможността да стане шампион и през следващата година, а на Емо Спасов се провали договора в Порто, който след две години стана Еврошампион?
Или през 77-ма, когато пак М. Балев спря завинаги състезателните права на Киро Миланов?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 06 мар 2016 13:44

Хахаха, много ми е смешно, когато сини и червени се надцакват кой бил по-голям комунст. :) Много хора ходеха по мачовете тогава(особено когаро Левски и ЦСКА гостуваха в провинцията) само и само да ги види шефа, че са на мач, защото пефа бил от Левски/ЦСКА.
При нас в Търново, курсантчетата първо ги викаха да чистят снега(бяха като китайски багерчета), а после ги слагаха на малката трибуна да викат за ЦСКА. Когато гостуваше пък Левски всички полицаи от Търновска област(Дебелец, Горна Оряховица; Лясковец и т.н.) пак бяха на малката трибъна да викат за Левски. Такива са ми детските спомени.

Чичо ми през '48 г. е отбивал военната си служба в София и винаги ми е разказвал как са ги карали под строй да ходят на мачове на ЦСКА(след създаването му) и в замяна са им давали 1 ден гарнизонка или пък ГСП. Щот фенове откъде?

С две думи ако властта след '44-та беше решила Локо Сф и Славия да бъдат техните любими чеда, то сега нямаше да се говори толкова много за Левски и ЦСКА. Но е нямало как отбора на властта да се казва Локомотив или буржоазната Славия да е народен отбор.

Смешно ми е като се говори какъв футбол се бил играл "тогава" и колко "честен" бил при положение, че кой ще е шампион, носител на купите се решаваше на конгреси, вечеринки и т.н. ЦСКА имаше сателити(всички армейски отбори)- Ботев Пд, Ботев Вр, Ген Заимов(Сливен) и т.н. Левскарите пък реваха, че имат само Спартак Вн :) Абе пародия.
Наш семеен приятел работеше в Дружество Етър и всеки път като ни видеше и му казвахме, че отиваме на еди кой си мач(особено ако гостуваха Левски или ЦСКА), той ни казваше резултата, който се знаеше предваритело. Особено пък с/у Левски и ЦСКА можеше да залагаш на точен резултата :) Но хората ходеха, защото се надяваха на малко чудо и победа, защото футболния мач беше единственото бясто, където спокойно може да псуваш Левски и ЦСКА....рабирай властта.
Спомням си веднъж с/у Левски играчите на Етър решиха да не се подчиняват на директивата и през първото полувреме оказваха сериозе натиск на Левски и скриха в малкия си джоб всички прехвалени звезди. А на трибуната генерали от милицията, ДС, партийни членове, разбира се и градския партиен комитет......та на полувремето градския партиен секретар и шефа на местното РПУ влезли в съблекалнята и като почнали едно конско и Етър загуби мача през 2рото полувреме, а футболистите се водеха тогава на работа в заводи от града и после за наказание цяла семица работели по 2 смени на ден и не гипускали да тренират. Знам го всичко това, защото бащата на комшията беше в управата на Етър и в къщи обсъждаха мачовете с баща ми.

Така, че за мен и Левски и ЦСКА са олицетворение на една комунистическа епоха, в която и двата отбора бяха на пиедестал и подкрепяни от властта събраха много фенове, защото друг отбор не можеше и да си помисли да стане шампион, а ако си помислешше биваше брутално спиран. Така за да си фен на отбор печелещ трофеи трябваше да си от Левски/ЦСКА....особено в малките градчета. Играчи се пращаха в тези 2 отбора и после Паро и Пената викаше - Нямаме конкуренция....е как да имаш, като най-добрите млади играчи бяха командировани в ЦСКА и Левски. По телевизията се даваша само мачовете на Левски и ЦСКА(и пловдивското дерби) и това е.

Като гледам сега 6-7 години без трофей и феновете на Левски и ЦСКА оредяха....колко ли ще останат след още толкова години без купа????

П.П. айде сполай ви...аз отивам да гледам Етър-чето срещу Кариана(Ерден) :)
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 мар 2016 13:49

ticha i vladislav написа:Случайно или не всички агенти на терористичната Държавна Сигурност се свързват с Левски-Спартак:
-агент Сава,агент Стефан и Николай,агент Тара,агент Грашнов,агент Христо Друмев и т.н като например:
"Бившият шеф на футболен клуб "Левски" Томас Лафчис е бил агент на Държавна сигурност с псевдоним "Високия", заведен на отчет през 1980 г. "

Не случайно споменах Лора Виденлиева, която беше назначна за "милионер" по отношение на чуждестранните дружества на ДС в Швейцария, Франция и Италия, "другарката" още тогава имаше скромна виличка в най-баровския район на Кан! След 10.11.89 друужесвата на ДС в чужбина станаха "частни"!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 06 мар 2016 14:17

DANS написа:
ticha i vladislav написа:Случайно или не всички агенти на терористичната Държавна Сигурност се свързват с Левски-Спартак:
-агент Сава,агент Стефан и Николай,агент Тара,агент Грашнов,агент Христо Друмев и т.н като например:
"Бившият шеф на футболен клуб "Левски" Томас Лафчис е бил агент на Държавна сигурност с псевдоним "Високия", заведен на отчет през 1980 г. "

Не случайно споменах Лора Виденлиева, която беше назначна за "милионер" по отношение на чуждестранните дружества на ДС в Швейцария, Франция и Италия, "другарката" още тогава имаше скромна виличка в най-баровския район на Кан! След 10.11.89 друужесвата на ДС в чужбина станаха "частни"!

Аз имам един комшия бивш милиционер, който сега има 2 паркинга, няколко апартамента, къща в Симеоново, мерцедес и ауди.
И той е върл левскар :!: :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 мар 2016 14:21

А тука някакви теми се използват, за да се заяждате един с друг, уж дискутиращи някакъв въпрос. Случайно ли е?
Спазвайте елементарни правила и такива теми няма да излитат - простичко е.
Точки 1, 5 и 9.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”