80 000 не можаха да се качат на Шипка навръх 3-ти март
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
80 000 не можаха да се качат на Шипка навръх 3-ти март
На националния празник на България вр. Шипка бе блокиран. От двете страни на Бълкана имаше паркирали автомобили на желаещи да се поклонят. Според свидетелства на очевидци паркиралите автомобили стигаха на юг до с. Дунавци, на Север - до Габрово. Българите отдадоха почит в Храмовите места в подножието на върха - храма в гр. Шипка, манастира Св. Стефан и др.
Re: 80 000 не можаха да се качат на Шипка навръх 3-ти март
Още 5-6 такива теми защо не пуснеш 

sandi74 написа:Още 5-6 такива теми защо не пуснеш
Трият вече 2. Какво им пречи?
- Captain Stottlemeyer
Вал написа:sandi74 написа:Още 5-6 такива теми защо не пуснеш
Ти затова ли от 40 000 ги направи на 80 000!?...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Технически е невъзможно да бъдат превозени толкова хора на подобен терен.

Captain Stottlemeyer написа:Вал написа:sandi74 написа:Още 5-6 такива теми защо не пуснеш
Ти затова ли от 40 000 ги направи на 80 000!?...![]()
Аз казах за 40 откъм Казанлък, колегата от Русе писа за коли да Габрово. Ти как мислиш?
За този проблем се знае откакто се чества този празник. Аз не разбирам защо винаги в България не могат да се взимат адекватни организационни решения. Проблемът се решава с 10 автобуса( по 5 от север и юг ) и с обявено място на тръгване. Но не,по-лесно е да се блъскат всички и да няма никаква организация. А по-дразнещо беше като дадоха репортажа за това,колко боклук са оставили "патриотите" на върха. Все си мисля,че ако си патриот не би си позволил да хвърляш боклук на такова свято място. А тези които са го правили са просто едни позьори.
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:За този проблем се знае откакто се чества този празник. Аз не разбирам защо винаги в България не могат да се взимат адекватни организационни решения. Проблемът се решава с 10 автобуса( по 5 от север и юг ) и с обявено място на тръгване. Но не,по-лесно е да се блъскат всички и да няма никаква организация. А по-дразнещо беше като дадоха репортажа за това,колко боклук са оставили "патриотите" на върха. Все си мисля,че ако си патриот не би си позволил да хвърляш боклук на такова свято място. А тези които са го правили са просто едни позьори.
Колега, просто патриотизмът ни е фалшив като почти всичко останало. "Позьори" е най-точното определение в случая.
-
- Контакти:
Ами тези 80 000 българи, вместо да си направят екскурзия до Шипка да бяха направили нещо полезно за държавата като истински патриоти ! Вече, май е по-модерно да си патриот отколкото чалгар !!! ФАКТ
- paceto
- Контакти:
Има тема за 3 март, използвайте я.
Такива задръствания има всяка година, ама незнайно защо сега се вдига страшно голяма пушилка за това нещо. Напълно нормално е да не успеят да се качат всички горе имайки предвид, че няма кой знае колко варианта за качване на върха и се получава тапа. Въпроса е защо всички се правим на патриоти само на 3 март, а не правят такива изгледи и през останалото време на годината.
Такива задръствания има всяка година, ама незнайно защо сега се вдига страшно голяма пушилка за това нещо. Напълно нормално е да не успеят да се качат всички горе имайки предвид, че няма кой знае колко варианта за качване на върха и се получава тапа. Въпроса е защо всички се правим на патриоти само на 3 март, а не правят такива изгледи и през останалото време на годината.
Върни се в “Кошче за отпадъци”