На Адениджи за 5 минути му издавате присъда, господа разбирачи!?
Иначе нашия "треньор" за пореден мач показа че е едно голямо НИЩО! ВЪН!!!
Локомотив (Пловдив) - Левски (София)|1-1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- BlackNBlue
- Контакти:
Re: Локомотив (Пловдив) - Левски (София)|1-1 FT
Какво сте тръгнали да разкривате Бабатунде от първия му мач? Той едно полувреме няма изиграно, а някои искат вече да мачка. И аз да бях на негово място, и аз бих търсил Венцито, най-малкото ако последният се бе позиционирал по-добре, можеше топката да стигне до него. Стойчо за пореден път бърка състава, питам докога?
-
miasanmia1900
- Контакти:
Бесен съм!Няма вече накъде.Освен,че Стоев прави всичко възможно да бъде уволнен,играчите(Краев,Цонев,Бедоя и донякъде Орачев) ни са тотален потрес.Сега малко за Стоев..Харесвам го като тренер,обаче имам чувството,че не знае в момента къде се намира..Отново сгрешен състав.Оставяме тези некадърници от Локо да ни вземат точки..Повярвайте ми ние ще сме от малкото отбори, от които тези ще вземат точки.След този мач ясно се видя,че никой от тези юноши нямат място като титуляри.Отделно и тези контузии ни пръскат.Цонев направо ме изкара извън кожата ми.Освен,че опропасти няколко добри атаки,създаде и такива за противника.Абе нещата са много генерално сбъркани.Яд ме е за Нар..Момчето има качества,но тези ротации ще го съсипят.Изяжда терена.В Менголо ми е надеждата,а още от сега мога да ви кажа ,че Тундето ще е уникален провал.Много добре трябва да се помисли за смяна на треньора.Мисля,че е време..Но овчи глави и други олигофрени не ми се гледат затова е доста сложно положението със смяната на Стоев,но такава вече е нужна..Бедоя в тази си форма не заслужава нов договор.И без това на негово място може да играе Бурабия.
Не съм казал , че не става .
Просто според мене трябваше да я бие .
Тука един като напише нещо и после 5 човека му извъртат думите . Айде стегнете се вече .
Просто според мене трябваше да я бие .
Тука един като напише нещо и после 5 човека му извъртат думите . Айде стегнете се вече .
Категорично Стойчо Стоев не става за старши треньор на Левски !
Левски в момента не заслужава да е в тройката с тази игра и не знам до кога ще ги чакаме разни Гонзовци - Стойчовци и т.н. Левски не е училище за некадърници
Г-н Иво Тонев какво чакаш още и не ги уволняваш ?
Левски в момента не заслужава да е в тройката с тази игра и не знам до кога ще ги чакаме разни Гонзовци - Стойчовци и т.н. Левски не е училище за некадърници
Г-н Иво Тонев какво чакаш още и не ги уволняваш ?
Последна промяна от balef на 05 мар 2016 16:15, променено общо 1 път.
Приличен мач за родните стандарти, футболистите се бяха концентрирали изцяло върху укротяването на тая опърничева пущина топката, а не върху нанасянето на лека телесна повреда на най-близко стоящия противник.
Хубав гол на Ванчо Македонски и справедливо равенство, за което се погрижиха Бог Йоргачевич със спасяването си при 1-0 срещу Камбуров и Бог Венци Христов. Краев слаб, слаб, ама с асистенция
Хубав гол на Ванчо Македонски и справедливо равенство, за което се погрижиха Бог Йоргачевич със спасяването си при 1-0 срещу Камбуров и Бог Венци Христов. Краев слаб, слаб, ама с асистенция
Гонзо: На нива и с плажна топка футбол не се играе
А срещу Монтана, последният в класирането, като играхте на хубав терен, да не направихте нещо по-различно, Гонзе ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- batmanlevski
- Контакти:
miasanmia1900 написа:Бесен съм!Няма вече накъде.Освен,че Стоев прави всичко възможно да бъде уволнен,играчите(Краев,Цонев,Бедоя и донякъде Орачев) ни са тотален потрес.Сега малко за Стоев..Харесвам го като тренер,обаче имам чувството,че не знае в момента къде се намира..Отново сгрешен състав.Оставяме тези некадърници от Локо да ни вземат точки..Повярвайте ми ние ще сме от малкото отбори, от които тези ще вземат точки.След този мач ясно се видя,че никой от тези юноши нямат място като титуляри.Отделно и тези контузии ни пръскат.Цонев направо ме изкара извън кожата ми.Освен,че опропасти няколко добри атаки,създаде и такива за противника.Абе нещата са много генерално сбъркани.Яд ме е за Нар..Момчето има качества,но тези ротации ще го съсипят.Изяжда терена.В Менголо ми е надеждата,а още от сега мога да ви кажа ,че Тундето ще е уникален провал.Много добре трябва да се помисли за смяна на треньора.Мисля,че е време..Но овчи глави и други олигофрени не ми се гледат затова е доста сложно положението със смяната на Стоев,но такава вече е нужна..Бедоя в тази си форма не заслужава нов договор.И без това на негово място може да играе Бурабия.
съгласен съм с теб , ОСТАВКА за Стойчо , но според мен Бабатунде има качества , искам да го видя като титуляр , а не резерва за 2 минути и с крила като Нар отляво и Менголо отдясно , тогава ще е друго !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
1982 написа:Гонзо: На нива и с плажна топка футбол не се играе
А срещу Монтана, последният в класирането, като играхте на хубав терен, да не направихте нещо по-различно, Гонзе ??!
Силата на българското образование!
@ ФК Левски ги няма никакви, Гонзо и Стоев доволни от точката! С тоя бюджет..........
- blue avalanche
- Контакти:
Не знам защо е целия този рев?
На тази нива,без Мехди,Костадинов и Менголо,с ТОТАЛНО некадърните Краев и Цонев,1-1 е максимума.
Можеше и да спечелим мача,номожеше и да го загубим. И с по-добри футболисти сме играли трудно в Пловдив.
На тази нива,без Мехди,Костадинов и Менголо,с ТОТАЛНО некадърните Краев и Цонев,1-1 е максимума.
Можеше и да спечелим мача,номожеше и да го загубим. И с по-добри футболисти сме играли трудно в Пловдив.