А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0-0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
1982

Re: А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / Сряда / 18

Мнениеот 1982 » 03 мар 2016 00:15

И с "отнетите" точки, щяха да изостават сега с - 5 точки.

Да не говорим, че 3 от тези "отнети" точки, са от служебна победа в мач, в който падаха с 0:1, преди да бъде прекратен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 03 мар 2016 00:16

Teo написа:@ Това ако им върнат точките и с това ги вкарат в борбата за титлата още веднъж ще докаже, че като не може с първия начин, винаги има втори. :idea:

Ми не, ти ще станеш за резил, ако продължаваш да твърдиш, че и съдиите в Лозана са купени от Тонев. Видяхме ви директивата, видяхме ви и митовете за другите начини. То бива злоба, ама даже не осъзнавате колко сте смешни. Уж А група щеше да е безинтересна без червената харизма, пък какво правите във форум "Левски" след всеки мач. По случайност явно киснете тук през 2-3 дни.

Tommi написа:Леко несериозно отношение към мача. Срещу такъв затворен отбор може да имаш само един шанс да решиш мача, а нашите създадоха няколко чисти положения (на Краев, Нар, Христов, Прохазка) и не можаха да вкарат нито едно.

Е, какво искаш, големият проблем есента беше неумението пред гола, а нападателите 17-ти избор в селекцията и със съмнителни качества (особено единия) дойдоха преди няколко седмици. Така че нищо неочаквано за мен, има и ще има и такива мачове срещу опашкари, които се решават в първите 30-35 минути - ако се отбележи ранен гол, победа, иначе - нерви, трудности и на късмет. С отбор на няколко месеца - толкоз.

Serafim написа:Май е време да се мисли за чужденец. Не за друго, ами първия анонимен отбор в Ле ще ни отстрани с 1 гол, просто защото не можем да вкараме.

То и Гуардиола да пристигне, ако нападателите (Венци Христов, примерно ;) ) или не могат да уцелят вратата, или се разминават с топката, резултатът няма да е по-различен.

Vura написа:Монтана има потенциал поне за 8-то място. Левски реално трябваше да се бори за оставане в групата, но късмета и съдиите ги държат далеч от опасната зона.

Ъъъ, Тонев ли е подкупил късмета да помага на "Левски" или дългата ръка на Батков се е намесила? За съдиите знаем, че постоянно помагат и ако "Левски" губят, е защото са некадърни да вземат уреден мач :D

THE G.A.M.E написа:Проблем, обаче е, че с няколко различни треньора в последните години, винаги сме изпитвали трудности срещу стил, подобен на това, което представиха Гостите тази вечер.
Ето къде трябва да се работи.

Това е, защото няма качествена девятка. Чак да не повярваш, че спортен директор в "Левски" е бивш нападател. На отбори като "Монтана" им вкарваш гол от положенията, които и днес ги имаше още първото полувреме и могат да бъдат качени на резултат. Не го ли направиш до почивката, става като днес.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Zaash
Контакти:

Много сме слаби

Мнениеот Zaash » 03 мар 2016 01:37

Толкова злоба
Толкова нежелание.
Не знам къде е причината
Дано само не е в намирането на работа на овчата глава, че ще стане револолюция...
Сам ви го казвам!!!
Тонев остани си со здраве ако си замесен

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 03 мар 2016 08:23

1982 написа:И с "отнетите" точки, щяха да изостават сега с - 5 точки.

Да не говорим, че 3 от тези "отнети" точки, са от служебна победа в мач, в който падаха с 0:1, преди да бъде прекратен.

Явно следиш Левски поне колкото и ЦСКА.
А какво стана с черното тото, за което твоите съотборници надаваха вой преди мача?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Leeroy
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Монтана (Монтана) / 0-0 FT

Мнениеот Leeroy » 03 мар 2016 09:24

Голяма синя трагедия, това сте вие! Вчера колко фенове имаше на мача ви? Нова трибуна правите, а не можете 1000 човека да съберете :)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 03 мар 2016 10:49

отец Онуфри написа: Надявам се само да не изпуснем Европата.

Ами аз последните сезони (въпреки, че сме слаби) имам чувстото, че се прави и необходимото, за да не се класираме там. Причините може да са разни, но все си мисля, че има сериозни финансови неуредици, които тук се потулват, но за Европа лицензите се гледат малко по-иначе.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 мар 2016 12:01

damyanov1963 написа:
1982 написа:И с "отнетите" точки, щяха да изостават сега с - 5 точки.

Явно следиш Левски поне колкото и ЦСКА.
А какво стана с черното тото, за което твоите съотборници надаваха вой преди мача?

Питай ги тях, аз да съм написал нещо по въпроса ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 03 мар 2016 15:24

Сефте да се о...раме в мачове с опашкари. Липса на мотивация, подценяване, традицията последните години да играем трудно срещу силно затворени добре подредени отбори. Имало е и ще има такива мачове. Аз този сезон го бях отписал още преди започването му, целта е все пак да се пообиграе отбора, да се задържат поне едно ядро от играчи и догодина да се гони нещо по-сериозно.

И злобата не мога да я разбера, звездата кауза колко гола вкара на Монтана при това с не малка доза късмет ?! Не че другите ме интересуват, аз си гледам нашия тежък безидеен отбор, който пак наля гипса след като не си вкара положенията.

Стойчо си е на място, трябва малко търпение, а до края ще има мачове които ще взимаме на късмет като срещу хю...нетата, които злобееха в предишния мач и други, в които ще се дъним.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
paro24
Контакти:

Мнениеот paro24 » 04 мар 2016 08:12

Тук питането е: Искат ли Левски да играят в Европа?
За да играеш там трябва да не нарушаваш финансовия феърплей т.е. да не харчиш повече отколкото изкарваш.
Знае се, че положението е меко казано мътно с неясните собственици, държавната помощ(което е забранено от УЕФА)
Левски вече бяха наказани веднъж, както Галатасарай и рискуват две години аут от Евротурнирите, ако продължават така и се класират в Европа.
Затова този мач е странен.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 мар 2016 18:52

Гонзо селекцията пак се е проявил... ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Левски”