Ето какви играчи търси Жозе за Юнайтед
Почти сигурният бъдещ мениджър на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо е насочил усилията си към намирането на футболисти за три позиции - халф, централен защитник и централен нападател. Това сподели италианският трансферен гуру Джанлука ди Марцо, който е известен с вътрешната си информация по тази тема.
"По тази причина в момента Жозе обикаля стадионите из Европа и наблюдава футболисти. Иначе той се още не е подписал договор с Юнайтед, но има т.нар. джентълменско споразумение между двете страни и затова той вече планира нещата", обяви Ди Марцо.
В същото време Специалния настоява на "Олд Трафорд" да бъде взет и спортния директор на Атлетико Мадрид Андреа Берта. Той все още обмисля предложението на английския клуб и трябва даде окончателен отговор до Великден.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MASTER_COOL
- Контакти:
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Определено ни трябва качествен централен защитник и си мисля за Мат Хумелс.

CECO_1981 написа:Определено ни трябва качествен централен защитник и си мисля за Мат Хумелс.
Добре си се усетил.Хумелс е може би най-добрият продаваем.Другият такъв е Марсиньо от ПСЖ.Млад, но доста класен.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
daduradam написа:CECO_1981 написа:Определено ни трябва качествен централен защитник и си мисля за Мат Хумелс.
Добре си се усетил.Хумелс е може би най-добрият продаваем.Другият такъв е Марсиньо от ПСЖ.Млад, но доста класен.
Лично за мен ви трябват 2-ма централни. Хумелс ушким беше много близо през лятото до трансфер при вас, но нещо не се получи. Изпуснахте и Отаменди, който е адски добър според мен - Хумелс/Варан - нищо чудно и в наддаването за Стоунс да се включите, който за мен е адски далеч от това да бъде добър защитник.
Определено лятото,ще е доста бурно от към трансфери.

Не е случайно. Ван Гаал да си опича мозъка.