6 март 14.00 - Черно море - Монтана

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

ticha i vladislav
Контакти:

Re: 6 март 14.00 - Черно море - Монтана

Мнениеот ticha i vladislav » 04 мар 2016 12:51

На кой са нужни такива отбори в А група,като тези общински отбори?Имат пари до изборите и после нищо.Няма как да има силно първенство с такива участници.Поне да развиват момчета от региона си,а те ще играят с трима бивши играчи на Черно море.Как да отидеш на такъв мач?
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 04 мар 2016 17:27

Мисля че тук ще се върнем на пътя на победите. Прогноза 0:3. Напред Моряци :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 04 мар 2016 19:30

korteneca написа:
КироВарна написа:
August Burns Red написа:ШШ ей мърс**ковци вчера черно море срещу берое играеше ганкеното 2-рото полувреме живнаха черно море за 7 минути берое малко им даде да пипнат топката да не кажат че е имало черно тото нещо за тва, нямаха никъв шанс вчера черно море даже да отправят удар към вратата на берое. Черно море вчера точно 3 пъти минаха центъра за целия мач !!! Така,че внимавайте ей ВАРНЕНСКИ удавници ! във варна спомняте ли си онова 0-3 а? и лудогорец и левски не са ви били с толкова много внимавайте. !! Миризливци на тиня миришете..... Нищо края на май месец ще играем с вас там !!!.

Боже,колко мъка има на тоя свят!Боже!

Недей така, че сега ще започне да ти праща писма с 25 реда простотии всеки ден по 10 пъти... :mrgreen: При мен вече е блокиран! :lol:

Какво мога да направя,на мен олигофрените са ми слабост!!! :mrgreen:

Потребителски аватар
action66
Контакти:

6 март 14.00 - Черно море - Монтана

Мнениеот action66 » 04 мар 2016 20:42

Като погледнеш представянето ни като гост сме заедно с отборите на "Лудогорец" и "Левски". Но като домакин сме в група с "Монтана" и "Пирин". Ето там е проблема ни. Домакинствата. Ако не бяхме загубили статута на "Тича" като непревзимаема крепост,сега щяхме да сме с много по-добри позиции. Но домакинствата ни са трудни та трудни. Така че дано бием,но да се готвим за мача с едно на ум...

koseto40
Контакти:

Мнениеот koseto40 » 05 мар 2016 16:46

КироВарна написа:
korteneca написа:
КироВарна написа:
August Burns Red написа:ШШ ей мърс**ковци вчера черно море срещу берое играеше ганкеното 2-рото полувреме живнаха черно море за 7 минути берое малко им даде да пипнат топката да не кажат че е имало черно тото нещо за тва, нямаха никъв шанс вчера черно море даже да отправят удар към вратата на берое. Черно море вчера точно 3 пъти минаха центъра за целия мач !!! Така,че внимавайте ей ВАРНЕНСКИ удавници ! във варна спомняте ли си онова 0-3 а? и лудогорец и левски не са ви били с толкова много внимавайте. !! Миризливци на тиня миришете..... Нищо края на май месец ще играем с вас там !!!.

Недей така, че сега ще започне да ти праща писма с 25 реда простотии всеки ден по 10 пъти... :mrgreen: При мен вече е блокиран! :lol:

....Кире...всички ли от Стара Загора са толкова малоумни и неграмотни...?????? То и затова не трябва им се сърди човек,че и хабер си нямат от футбол...ти искаш да ги учиш на граматика и правопис..мисия невъзможна..:)

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 05 мар 2016 21:19

koseto40 написа:
КироВарна написа:
korteneca написа:
КироВарна написа:

....Кире...всички ли от Стара Загора са толкова малоумни и неграмотни...?????? То и затова не трябва им се сърди човек,че и хабер си нямат от футбол...ти искаш да ги учиш на граматика и правопис..мисия невъзможна..:)

Четох форума на Левски след мача с Локо Пловдив-същите проблеми като при нас,НО без подкрепа от съдии и по-малък бюджет.И те ускат УВО на тренер и те искат играчи на позиции...И са прави,както и ние.

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 05 мар 2016 23:02

Черно море в най-тежка голова суша от 27 години
05 март, 2016г. www.arenavarna.com
Черно море посреща утре Монтана с едничката мисъл да сложи край на головата си суша и да спечели трите точки, които биха съхранили изпаряващите се възможности пред отбора за място в топ 4. Моряците не са изпитвали радостта да видят топката в противниковата врата в 5 поредни мача. За последно се разписа Мехди Бурабия от дузпа в добавеното време при гостуването на Локомотив Пловдив (3:1) на 28 ноември. След това варненци бяха занулени срещу Пирин, Лудогорец, Славия, Левски и Берое. Незапомнена от повече от четвърт век голова суша!

За последно Черно море не успява да отбележи в 5 поредни срещи през пролетта на сезон 1988/89. Сушата започва на 18 март 1989 г. от мястото, откъдето започна и сега – стадион „Христо Ботев” в Благоевград. Там моряците падат с 0:2 от местния Пирин. След това не вкарват на Ботев (0:0), Локомотив ГО (0:1), ЦСКА (0:0) и Славия (0:2). Черната серия е прекратена на 18 април с 1:1 в градското дерби срещу Спартак, когато се разписва Милен Бакърджиев. След това моряците са изпадали и в по-тежки поредици от мачове без победа, но никога те не са били придружени с такава липса на точни попадения.

Потребителски аватар
violetovgeneral
Контакти:

Мнениеот violetovgeneral » 05 мар 2016 23:25

Sole написа:Черно море в най-тежка голова суша от 27 години
05 март, 2016г. http://www.arenavarna.com
Черно море посреща утре Монтана с едничката мисъл да сложи край на головата си суша и да спечели трите точки, които биха съхранили изпаряващите се възможности пред отбора за място в топ 4. Моряците не са изпитвали радостта да видят топката в противниковата врата в 5 поредни мача. За последно се разписа Мехди Бурабия от дузпа в добавеното време при гостуването на Локомотив Пловдив (3:1) на 28 ноември. След това варненци бяха занулени срещу Пирин, Лудогорец, Славия, Левски и Берое. Незапомнена от повече от четвърт век голова суша!

За последно Черно море не успява да отбележи в 5 поредни срещи през пролетта на сезон 1988/89. Сушата започва на 18 март 1989 г. от мястото, откъдето започна и сега – стадион „Христо Ботев” в Благоевград. Там моряците падат с 0:2 от местния Пирин. След това не вкарват на Ботев (0:0), Локомотив ГО (0:1), ЦСКА (0:0) и Славия (0:2). Черната серия е прекратена на 18 април с 1:1 в градското дерби срещу Спартак, когато се разписва Милен Бакърджиев. След това моряците са изпадали и в по-тежки поредици от мачове без победа, но никога те не са били придружени с такава липса на точни попадения.

И зависи от постовете на които ще ги пусне Кокито и дали са тренирали на терена?

Върни се в “Черно море”