fcb_bg написа:Player написа:fcb_bg написа:
Кога пък са ти миляли точно тия скапаняци? Какво изобщо са направили за да разкараш петстингодишния хомот? С Ренесанса ли са били Османската империя? Кво да кажа за Русия целили са Босфора и дарданелите, България намаза от това, Англия и Австро-Унгария беха против9най-вече първите) и ни спънаха да ебем майката феска до коляно.
Не са и никой не е казал, че са го правили. Но постоянно се манипулира, че Русия милее за България и това било от поне 150 години.
Начи ся да обобщя - Русия е лоша, вие си избирате 5 исторически факта и ми ги веете тука пред носа и крещите "Гадове". А в същото време за онези, които са спъвали Освобождението - реалните съюзници на Османската империя, за тях си мълчите или мънкате и не отправяте никакви обвинения. Защо?
Аз мога да ти изброя поне 20 исторически факта за злонамерената политика на Русия против България. Ти ми намери поне 5, които са добри за България направени от Русия. Като ми намериш пое 5 ще ти дам още няколко. И да видим накрая като теглим чертата, какъв " братски" народ е руския за нас или е българомразец и унищожител. Защото има само едно с много условности и то защото съвпада интереса на тях и нас. Те воюват с турците от доста време и виждат къде могат турците да бъдат пробити, чрез население което не е турско и което се вдига на въстания за да прогони турците. Можеш ли дори да докажеш, че руснаците идват да освободят българите - ама българите и България, а не някакви славяни и християни и целят тази държава да е независима и суверенна, а не васална на този или онзи и да плаща с пари и територии. Давам ти шанс на теб и на всеки идиот които по някакъв робски манталитет, наивност или направо защото е платен трол защитава Русия. Докажи че Русия е добро за България. Би трябвало да ти е много лесно, защото това за теб и такива като теб е основната мантра и трябва веднага да ме затапиш и докажеш.