Трябваше ли да пусна тема - глупост за ЦСКА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Трябваше ли да пусна тема - глупост за ЦСКА?

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 22:46

Графът написа:
sin4ec написа:
Графът написа:[offtopic]усети ли сега колко си празен? хората пишат в теми, които предизвикват нужда от съответна тяхна реакция тук най-много стотелмайер да драсне 3-4 обобщаващи реда от позицията на "последна " инстанция. хората се дразнят, че хем голям го вадите, хем сте до равен с монтана в софия.финансовият комфорт допълнително дразни всички останали. съвсем друга тема е , че всички ви мразят.[/offtopic]

Налягай парцалките, шушлек!

винаги съм смятал, че интелектът е средството на човек да изпъкне над масата. липсата му обаче е това, което наблюдаваме при теб- необоснована агресия, липса на трезва преценка, дребнавост, обиди, елементарност, всичко което ще възпитавам децата си да не правят. бий се колкото искаш, по-елементарен няма да станеш, но и по-умен също. не , че ще ти простя, защото аз и равен нямам, даже и без адютанти. ама като ти е дебела главата ти пожелавам да узнаеш от личен опит края на пушкин

Бре, бре, бре :lol: Че и до адютанти стигнахме :lol: Аз пия, вас хваща :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 мар 2016 22:46

Кашо, в грешка си. Форумът на подуенци е желязно модериран. Многократно дори прогнози за мач са ми трили.
В същото време тук има теми, които отдавна са станали тотална боза.
Голям праз, че Джонито е пуснал тема за Шиши .... на кой му пука вече :)

...... а Синчеца, като се бара за голям радетел за правда, да спре да се държи каруцарски във форума :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 02 мар 2016 22:48

Има нещо такова. Провокативните теми за ЦСКА се трият на мига и се раздават "награди" на авторите, а тези за Левски се оставят да престоят минимум няколко часа, понякога цели дни, а авторите остават ненаказани. :roll:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 мар 2016 22:49

Red_Neck написа:Кашо, в грешка си. Форумът на подуенци е желязно модериран. Многократно дори прогнози за мач са ми трили.

...... а Синчеца, като се бара за голям радетел за правда, да спре да се държи каруцарски във форума :!:

В качеството на какъв ми държиш тази сметка?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 мар 2016 22:52

sin4ec написа:
Red_Neck написа:Кашо, в грешка си. Форумът на подуенци е желязно модериран. Многократно дори прогнози за мач са ми трили.

В качеството на какъв ми държиш тази сметка?

Потребител.
Що, ти за какъв се имаш?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 02 мар 2016 22:54

Лошото е, че след 21 часа няма дрегер на входа на форума и не малко от нас си изтърват нервите под влияние и на алкохола, който са погълнали и поглъщат.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 мар 2016 23:00

Не, не трябваше! Влязох във форума, веднага видях темата срещу "Левски" и веднага я заключих. След това направих същото и с тази срещу ЦСКА. Не съм 24/7 във форума, за да виждам на секундата всяка идиотия, която някой е написал! :evil: В конкретния случай цял ден не бях влизал, но с първото си влизане разчистих. За други претенции - темата за модераторска помощ!
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Кошче за отпадъци”