тЪъ... "ти четеш ли внимателно...."?
fcb_bg написа:Thsmith написа:Абе ирански агитатор дали не е изпуснал новинарската емисия на Нова, че още няма пусната новина?
Гледам някаква иранка избягала в БГ и станала християнка искат да я екстрадират и да я осъдят на смъртЧудно как при това бълване на новини за тези талибани е изпуснато да се добави и това
Айде стига се присмива на хората. Ние - отворените либерали нямаме топки да обесим за назидание дори изверг като Брейвик. И той почти стана медийна звезда.
Отделно, щом се присмиваш хората как си спазват законите, можеш да дадеш за пример как е тук. В Иран обесиха над 40 човека за производство и наркотрафик. Тук КОГА? Всеки ден чета - тоя наркобос, оня пласьор, третия... ми ние взехме да свикваме, че такива е нормално да си правят кефа, а не да са по затворите. Дай ми малко власт на мен, да видиш как възраждам Белене и го пълня с всякаква паплач за 2 месеца.
Кво викаше ти - иранците хи-хи-хи ли?
Естествено, че ще се присмивам на пещерняците и законите им. И да, аз съм привърженик на строгите наказания (а не на това да изхранвам и отглеждам някой бандит по затворите), но за реални деяния.
Смешно е да ревеш против институции като Гуантанамо и как лошия запад не спазвал човешките права на дивите зверове, а от друга страна да си мълчиш угоднически за всички тези пещерни закони/традиции/вярвания. Пускаш си клипчета на хотели и търговски центрове и говориш колко е яко и модерно, нищо че като нищо ще ти отрежат главата за добро утро.