Джейми Оливър победи в съда МакДоналдс!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Джейми Оливър победи в съда МакДоналдс!

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 13:54

demy27 написа:
CTAHKO написа:
demy27 написа:Във фермите за щастливи кокошки, дават на кокошките да четат умотворенията на Станко, те по цял ден се смеят, затова са и толкова щастливи. Ето това е бизнес.

А нещо по темата??? Или си влезнал мен да обсъждаш и да акаш на воля 8-) Пък ако искаш може да докажеш, че бургерите им са най-полезната храна на тази планета ;) Ама май това не е твоя работа 8-) Яж си щастливите кокошки и веселите прасета и не ме занимавай с душевните ти терзания 8-)

Не съди за другите по себе си. Ако ти пускаш по три теми на ден за да "акаш на воля" не всички са като теб.

Ехааа 8-) Моето патенце, от началото на тази година това ми е точно четвъртата тема във форума. Ама ти или не можеш да броиш или имаш някакви ментални увреждания, та ти се привиждат по няколко теми на ден. А нищо чудно да е и от двете. И във всиччки до една се навират едни ей такива като теб и те акат на воля 8-) Пък точно ти си един от най-редовните ми пациенти. Ако бях едно джи пи, само от теб щях да съм станал милионер 8-) Та кой е като мен и кой не е, не знам 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 мар 2016 13:56

il4o_iliew написа:
demy27 написа:Във фермите за щастливи кокошки, дават на кокошките да четат умотворенията на Станко, те по цял ден се смеят, затова са и толкова щастливи. Ето това е бизнес.

Бизнес е също така мултинационални корпорации като емсидоналдс да изяждат хляба на бг фирми, като междувременно тровят децата ни и им докарват болестите на цивилизацията-затлъстяване и диабет/рак. Бизнес е и доживотното лечение на тези заболявания със скъпоструващи лекарства, когато решението е промяна стила на живот и избягване на тези ресторанти тип емсидоналдс.

Интересно е какво ще каже Джейми Оливър ако дойде и види в някой колбасарски цех в България, как се приготвя месото.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 02 мар 2016 13:58

CTAHKO написа:
demy27 написа:
CTAHKO написа:

А нещо по темата??? Или си влезнал мен да обсъждаш и да акаш на воля 8-) Пък ако искаш може да докажеш, че бургерите им са най-полезната храна на тази планета ;) Ама май това не е твоя работа 8-) Яж си щастливите кокошки и веселите прасета и не ме занимавай с душевните ти терзания 8-)

Не съди за другите по себе си. Ако ти пускаш по три теми на ден за да "акаш на воля" не всички са като теб.

Ехааа 8-) Моето патенце, от началото на тази година това ми е точно четвъртата тема във форума. Ама ти или не можеш да броиш или имаш някакви ментални увреждания, та ти се привиждат по няколко теми на ден. А нищо чудно да е и от двете. И във всиччки до една се навират едни ей такива като теб и те акат на воля 8-) Пък точно ти си един от най-редовните ми пациенти. Ако бях едно джи пи, само от теб щях да съм станал милионер 8-) Та кой е като мен и кой не е, не знам 8-)

Явно това ти е голямата мъка. Ако имаше начин да печелиш пари от дребнаво заяждане в стил "Селски тарикат", щеше да си милиардер.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 14:02

Mitko-Levskar написа:
CTAHKO написа:
Mitko-Levskar написа:
CTAHKO написа:
Mitko-Levskar написа:Щото сигурно нашите кренвирши не се правят от същото,ама айде.

Хващаш ги и ги съдиш ;) Кой те спира 8-) Иначе да, от същие лайна ги правят. На времето ги правеха от качествено месо, ама нещо не ви харесаха. Сега яжте боклуците, направени по западни технологии 8-)

Станойчо,ти нали не си мислиш че в любимата ти Русия не са се научили на " модерни" технологии?

Ами в любимата ми матушка Россия със закон спряха вноса на ГМО продукти от ЕС ;) Тук кога :?: :roll:

ГМО продукти може и да са спрели да внасят,но това не им пречи да слагат в колбасите си тоалетна хартия,копита,черва и да ги пушат с течен пушек,като навсякъде ;)

Там внасят месото си от Аржентина и Уругвай. А който се е интересувал знае, че там говедовъдството е от свободно пасящи животни и месото като качество е много по-добро от това, което го ядем при нас. Та не им се налага да го боядисват, да го бутат в химикали и да го блъскат с подправки, та да не се усети миризмата му, за разлика от 23 годишното ирландско месо, с което ни тъпчат големите вериги магазини 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 02 мар 2016 14:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 14:04

demy27 написа:
il4o_iliew написа:

Бизнес е също така мултинационални корпорации като емсидоналдс да изяждат хляба на бг фирми, като междувременно тровят децата ни и им докарват болестите на цивилизацията-затлъстяване и диабет/рак. Бизнес е и доживотното лечение на тези заболявания със скъпоструващи лекарства, когато решението е промяна стила на живот и избягване на тези ресторанти тип емсидоналдс.

Интересно е какво ще каже Джейми Оливър ако дойде и види в някой колбасарски цех в България, как се приготвя месото.

Ами и ние сме в ЕС и спазваме европейски стандарти 8-) Въпросът е, какви са тези стандарти, кой ги мисли и кой има най-голяма полза от тях 8-) Що има само европейски стандарт за външен вид на плодове и зеленчуци, а няма такъв стандарт за вкусови качества и такъв за вредни вшества в тази продукция 8-)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 мар 2016 14:11

Станко, тя тая новина има няма от 3 години бе. :lol: :lol:
Пусни по-добре тема за връщането на казармата, ще стане по приятна дискусия с малчуганите във форума. :lol:
По темата.Тия лайна не ги ям, хапвам си вратни пържолки 8-)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 мар 2016 14:16

ivan56 написа:Станко, тя тая новина има няма от 3 години бе. :lol: :lol:
Пусни по-добре тема за връщането на казармата, ще стане по приятна дискусия с малчуганите във форума. :lol:

Публикувано е преди 2-3 дена :)

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 02 мар 2016 14:18

CTAHKO написа:

Публикувано е преди 2-3 дена :)

http://www.webcafe.bg/id_1787087040
Тук я има от 2013 :lol:
Явно в някои сайтове, новините идват по бавно. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 мар 2016 14:23

Колегата явно не си е обновявал базата данни .... или заданието му е старо :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 мар 2016 14:29

Дано му платят рублите, потруди се момчето, нищо че манджата се оказа стара и претоплена. :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”