Убийците на iPhone

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Убийците на iPhone

Мнениеот ugly bug » 29 фев 2016 21:10

М'чи той убиеца на смартфони е от преди 6-7 годинки бе!
Телефон трепач!
Батерията държи по една седмица, изтърван над 50 пъти, надран корпус и безупречна работа!
За всички други детски глупости си купувайте изчанчените келешфони от по 1000 лева.
Ей го дей убавеца! :lol:

Изображение
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 29 фев 2016 21:48

ceBep написа:Брат ти имал ли си някога i phone ?!

Защо да имам нещо което проектирано и правено така , че да работи в USA. И всички негови екстри може само там да ги ползваш. Той и Hammer H2 е голям джип , но я се пробвай да го паркираш в центъра на София :)
Всяко нещо тежи на мястото. Iphone въобще не тежи на мястото си тук и затова сведение не познавам човек който е на ти с ИТ и да си е купил Iphone ,а само разни профани за които е много важно да постват снимки в лицевата книга.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ceBep

Мнениеот ceBep » 29 фев 2016 22:52

Ами защото За да си компетентен по нечии въпрос следва да си запознат със всички гледни точки, така ли е. В противен случай си е чиста проба хейт.
Въпроса ми бе към пича над мен, но понеже ти се намеси се обръщам към теб.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 мар 2016 00:58

Голям процент от хората в САЩ работят с продукти на Apple и това не е от вчера или днес, а от доста време поради това, че така са свикнали и си е тяхно производство. Сега замислете се ако България имаше телефон, който да се продава масово в цял свят и да е конкурент на Samsung и Apple дали щяхме да се хвърляме и ние на тези марки телефони и нямаше ли да предпочетем нашето си и така и да вкарваме пари в икономиката на страната? :)

Всеки втори в САЩ ползва лаптоп на Apple т.е. MAC, почти всеки има монитор на настолният си компютър от тази марка, дори не малко хора вече ползват и телевизията им. Всеки кабелен оператор доставя опция на потребителите си да свързва телефони, лаптопи и прочие към Apple, в търговските вериги може да пазаруваш чрез телефона си и прочие и прочие и няма как след всичко това да не са верни на този продукт. Знам ги тези неща от първо лице, а и както казах назад имаш шанса след година да върнеш стария модел и да си вземеш чисто нов и така да си с последният модел телефони. На тях не им пречи да плащат за музика, приложения и прочие, защото сумите им са достъпни, но ние като видим приложение или игра за 3-4 долара се дърпаме и гледаме да го вкараме в телефона безплатно като преди това ще хакнем телефона, за да ползваме безплатните приложения. Затова повечето предпочитат Самсунг, защото голям процент от маркета за приложения са безплатни и достъпни. Отделно като го включиш в компютъра си можеш да прехвърляш каквото си искаш на телефона, докато с Айфона трябва да гледаш специално един формат и всичко да го правиш през iTunes, което ограничава много и не можеш да качиш всичко ако не си хакнал самият телефон по познатият начин, но така и телефона пък вече не е същият и има голям риск да почне да дава грешки.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 01 мар 2016 14:13

След десетки сменени смартфони,вкл I-phone за себе си взех решението и това е HTC ОNE M9,че дори и M8s.
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2016 19:35

luxorus написа:След десетки сменени смартфони,вкл I-phone за себе си взех решението и това е HTC ОNE M9,че дори и M8s.

Аз съм с М8с и съм много доволен.

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 02 мар 2016 09:33

forever bluet написа:Айфона е един комплексарски телефон с много недостатъци. !

Аз много отдавна съм казал,че Айфона е БМВ-то на телефоните.

Върни се в “Свободна зона”