1982 написа:КашУ, стига си ме наричал заек, виж че го махнах, исках просто да свалям Симона, ама не ми върза и го разкарах шибания заек.
Вече мразя зайците, кур за зайците.
Te и свалките ви същите като патриотизмът
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
1982 написа:КашУ, стига си ме наричал заек, виж че го махнах, исках просто да свалям Симона, ама не ми върза и го разкарах шибания заек.
Вече мразя зайците, кур за зайците.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Кашчей написа:
Много удобно ми пропусна въпроса относно войните, водени от Западна Европа с Турция, след битката при ВиенаЗащо нямаше поне една, която да ни освободи?
[/center]golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
River Plate написа:А това, че руската имперска доктрина (от времето на Петър) включва пристанище на топло море, не го разбраха само родните русофилчета![]()
HoUs4oOL написа: Виж сега, сами можеш да кажеш, че са се освободили сърби, гърци и черногорци, специално сърбите тръгват на война срещу Османската Империя сами, без одобрението на Русия и Австро-Унгария., гърците сами натискат Османската Империя до там, че да вика на помощ египетския си васал, после вече влиза Русия официално.
В Плевен Руската Империя влиза много несериозно, разчитайки на моралния упадък на османците, а и изобщо Руската Империя влиза в България без казаци, без елитни части, поне в началото.
Другите народи са част от Руската Империя, виж как се наричат Руските Императори.
България не плаща Освобождението, а разноските за временното Руско управление, което е фиксирано в Берлинския договор.
Player написа:Кои други народи са част от Руската империя и защо са част от тази империя? Присъедини ли са се както в ЕС или? И значи не можем да сме благодарни на Румъния например така ли? Само на една страна която използва и други народа за целта си, понеже е много велика и силна. После си получава парички и си слага нейни хора да управляват тук в неин интерес. Същото каквото направиха и САЩ в Ирак, ама на едното русофилите му викате терор и колонизация а другото освобождение, въпреки че нещата са като две капки вода в много отношение.
HoUs4oOL написа:Player написа:Кои други народи са част от Руската империя и защо са част от тази империя? Присъедини ли са се както в ЕС или? И значи не можем да сме благодарни на Румъния например така ли? Само на една страна която използва и други народа за целта си, понеже е много велика и силна. После си получава парички и си слага нейни хора да управляват тук в неин интерес. Същото каквото направиха и САЩ в Ирак, ама на едното русофилите му викате терор и колонизация а другото освобождение, въпреки че нещата са като две капки вода в много отношение.
Бъди благодарен, на който искаш, аз ти казвам как стоят нещата и защо Руската Империя е с водеща роля в конфликта.
Казах ти и за какво Русия получава пари, детските разсъждения и сравнения на 17-18-19 век (Новото време*)със събития случили се през 21 век си ги коментирай с някой друг.
1palq4o1 написа:И още един въпрос към Дипломата-защо поробителите се наричат Османци и какви са всъщност?
Благодаря предварително и на двамата за отговорите!
Player написа:България винаги сама се е оправяла. И от турците сама щеше да се отърве. И само благодарение на българският народ я има България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта