Ама явно чилийците са по напреднали технологично
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
Шанс винаги има, спомняш ли си за миньорите в Чили след колко дена ги изкараха?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Шанс винаги има, спомняш ли си за миньорите в Чили след колко дена ги изкараха?
По принцип в Чили се срути маса, обаче миньорите имаха машини затрупани при тях и храна, и вода. Имаха и връзка със радиостанции с повърхността. Успяха да пробият малка дупка за храна и вода и половин година го вадиха. Не знам за случая в Русия, но щом има 2 взрвива вече ... шансът е минимален да има изобщо оцелели
Леевски, оле
ivan56 написа:Шанс винаги има, спомняш ли си за миньорите в Чили след колко дена ги изкараха?
Не, шанс няма винаги. Ти не знаеш изобщо каква е структурата на мината и на почвата над нея, но понеже е в Русия първата ти радостна реакция е да плювнеш. Нашите миньори, от Бобовдолската мина "Ораново", успяха ли да ги извадят всичките и за колко време? Ако галериите са над повече от 100 метра под земята и след два последователни взрива...хайде да не преиграваш, моля!
Сега погледни картата на света-къде е Воркут и къде Чили, а след това погледни и календара, за да видиш кой месец е!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Къде видя да се радвам, Кашчей
Не, просто ми идва в повече да чета глупостите на някои потребители каква технологична сила е Русия.
А това кой месец и къде се намира Воркут е без значение, защото това което съм чел е, че температурата след 15 метър е постоянна.
Не, просто ми идва в повече да чета глупостите на някои потребители каква технологична сила е Русия.
А това кой месец и къде се намира Воркут е без значение, защото това което съм чел е, че температурата след 15 метър е постоянна.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Какво стана сега
"Лошите" руснаци спасяват българските журналисти от бомбардировки от нашите партньори и съюзници, по време на примирие
Найс, а 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Cicero написа:diplomat написа:Cicero написа:diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.
Педерастията не беше ли толерирана в ЕС и САЩ? Или това са слухове вредни ...
Обиди ли се? Радвам се, щото явно е имало причина. Иначе много хрисими го играете, тарикатчета.
Не може да ме обиди човек, който си слага чорапогащник и червило. В повечто случай, такива хора предизвикват в мен насмешка и презрение. Но такива като теб, парадиращи с раличното си поведение, заслужават да бъдат превъзпитани! Никой не ви е дал право, да налагате изкривеното си чувство за свободия на цялото общество!
Ама вие сами си търсите някой да ви оноди, пък иначе твърдите какви хрисими девойки били русофилите... Хем неграмотно написано, хем несвързано и без никакъв смисъл - големи мислители сте просто.
И махни снимката на майка ти от аватара си, че ще я познаят редовните ѝ клиенти от Околовръстното.
diplomat написа:И махни снимката на майка ти от аватара си, че ще я познаят редовните ѝ клиенти от Околовръстното.
К'во ти пречи, нали си падаш по мъже? Или те е страх от конкуренция? Няма да останат мераклии за нежната ти душа? Спокойно, покровителя ти Ердо, ще те уреди с нЕкой туркмен
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Cicero написа:diplomat написа:И махни снимката на майка ти от аватара си, че ще я познаят редовните ѝ клиенти от Околовръстното.
К'во ти пречи, нали си падаш по мъже? Или те е страх от конкуренция? Няма да останат мераклии за нежната ти душа? Спокойно, покровителя ти Ердо, ще те уреди с нЕкой туркмен
Виждам, че освен заяждания и обиди, друго не можеш да предложиш на форума. Да, аз също прекалявам, но ти просто реши да използваш някакво мое мнение, за да си излееш комплексите. Поне имай доблестта да дадеш и своето мнение по дадените теми, а не само да гледаш от дупката си като мишка и да те е страх да изцвърчиш дори.
Е... на републиканците : ) Може да се каже, че е ТВ която се гледа предимно от републиканци : )diplomat написа:Thsmith написа:Fox News имат добри новини
Хаха, телевизията на републиканците, нали?
Зависи и какво искаш да слушаш де. Дали те интересуват проблемите на педалите и как някой се оплаква от дискриминация и етк дивотии, екология, тревопасно ядене и етк или по съществени неща от икономиката, горивата и геополитическата обстановка.

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Е... на републиканците : ) Може да се каже, че е ТВ която се гледа предимно от републиканци : )diplomat написа:Thsmith написа:Fox News имат добри новини
Хаха, телевизията на републиканците, нали?
Зависи и какво искаш да слушаш де. Дали те интересуват проблемите на педалите и как някой се оплаква от дискриминация и етк дивотии, екология, тревопасно ядене и етк или по съществени неща от икономиката, горивата и геополитическата обстановка.
Ами втората графика много точно си го показва.