Измамата на Обама (The Obama Deception)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Re: Измамата на Обама (The Obama Deception)

Мнениеот kambata » 04 яну 2010 23:45

Кашчей написа:
kambata написа:Естествено че еврейте са си един обикновен народ както всички останали, просто всяка нация си има особености силни и слаби страни тяхната силна страна е да карат хората да си мислят че те са много велики, че са хванали Господ за шлифера и т.н Просто са едни мишоци дето им трябва една мощна бомба и Израел отива по дяволите толкова са жалки в действителност

Верно бе.. а на нас колко бомби ни трябват, в нашето велико съществуване?

И на нас толкова тва важи за всички малки държавички, не го пожелавам на Израел де просто пример че са нищо в сравнение с големите а някой ги изкарват голямата работа :)
Последна промяна от kambata на 04 яну 2010 23:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 04 яну 2010 23:47

child in time написа:
kambata написа:Естествено че еврейте са си един обикновен народ както всички останали, просто всяка нация си има особености силни и слаби страни тяхната силна страна е да карат хората да си мислят че те са много велики, че са хванали Господ за шлифера и т.н Просто са едни мишоци дето им трябва една мощна бомба и Израел отива по дяволите толкова са жалки в действителност

Гении ! :twisted: Такова мислене може да има само един глупав човек! :twisted: Събуди се на вън е 21 век спри да живееш със спомените за една налудничава илюзия у един болен мозък! Всеки има право да съществува а това ти мнение определено може да се тълкува като насаждане на омраза!!!

какъв си ти че ще ме определяш бе а ?

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 яну 2010 23:52

kambata написа:
child in time написа:

Гении ! :twisted: Такова мислене може да има само един глупав човек! :twisted: Събуди се на вън е 21 век спри да живееш със спомените за една налудничава илюзия у един болен мозък! Всеки има право да съществува а това ти мнение определено може да се тълкува като насаждане на омраза!!!

Страшно е да говориш така по форумите но със сигурност си два пъти по - страшен с оръжие в ръка! Такива като теб палят фитила на гражданските воини!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 яну 2010 23:58

kambata написа:
Кашчей написа:

Верно бе.. а на нас колко бомби ни трябват, в нашето велико съществуване?

И на нас толкова тва важи за всички малки държавички, не го пожелавам на Израел де просто пример че са нищо в сравнение с големите а някой ги изкарват голямата работа :)

Като колективизъм и като държавно мислене се с векове пред нас.За индивидуалности не смея да говоря, но мисля, че и там изоставаме.Израел направи от една сравнително неплодородна земя нещо доста облагородено, а ние превърнахме една благодатна земя в пущиняк.Израел е в перманентно военно положение от 48-а година и все пак постигна доста неща в икономическо отношение, а ние, и без да са се водили бойни действия от почти 100 години на наша земя, сме в плачевно състояние.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

john_shepard
Контакти:

Мнениеот john_shepard » 05 яну 2010 00:03

Всички тия приказки за еврейте и за световното правителство в сянка и чистата и свята история ми приличат и на глупостите изповядвани от националистическите движения за плана "Баязид" само дето тези са антисемитски и са свързани с огромната мощ на израилевия народ!!

Потребителски аватар
еm4о65
Контакти:

Мнениеот еm4о65 » 05 яну 2010 00:59

Аз мисля,че каквото има да става ще стане,за нас остава само гадаенето и разправийте.
Има,има истина една тя е само,само ЦСКА

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 05 яну 2010 01:13

По тази тема така да се каже,авторът е изсрал едно голямо лайно,Бижутера както винаги също се е изакал по темата,а мойто лично мнение е че ТЕКСАС ще е новата държава през 2010.
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 05 яну 2010 01:34

аз пък много уважавам Обама и въобще не ги разбирам хората, които го смятат за тъп негър. все пак не забравяйте,че става въпрос за завършил право в Харвард и идеите му са отлични. всички му завиждат просто. допреди да стане президент ми беше приятел на фейсбука ама после се изтри :mrgreen:

Потребителски аватар
devildriver
Контакти:

Мнениеот devildriver » 05 яну 2010 02:10

unist_gp написа:аз пък много уважавам Обама и въобще не ги разбирам хората, които го смятат за тъп негър. все пак не забравяйте,че става въпрос за завършил право в Харвард и идеите му са отлични. всички му завиждат просто. допреди да стане президент ми беше приятел на фейсбука ама после се изтри :mrgreen:

това че обама знае,че 2+2=около 4,не означва че трябва да управлява света,а относно неговия facebook-ей сега ще се регистрирам,обаче ще си сложа снимка на Blackie Lawless
За да има мир-чалгата в Сибир.http://www.youtube.com/watch?v=Q4An1d4r ... er&list=UL

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 05 яну 2010 10:01

unist_gp написа:допреди да стане президент ми беше приятел на фейсбука ама после се изтри :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: виж че се е възгордял, гадната му печка...иначе и на мен ми е симпатичен :)
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Върни се в “Свободна зона”