Берое и феър плея ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Берое и феър плея ?

Мнениеот ogrizko » 01 мар 2016 12:18

...след номерата на Левски и изваждането заради сините съдии на Литекс от А група ...в очите ми Берое се превръща в следващия най-антипатичен отбор в България. И ми е чудно дали това е само може виждане или и вие мислите така?! Най-вече имам предвид огромната липса на феър плей у колегите в зелено ...има правило да се започва с титуляр под 21 години ...само дето от Берое го извадиха в 20 мин. последния мач :lol: второ - Иво Иванов, за да избегне наказание от 2 мача за натрупани 9 жълти картона, си изкара по най-бързия начин още един жълт картон и съответно червен да може да пропусне само 1 мач вместо 2 :shock: трето - явно нещо са подкукуросали Илия Миланов и тая простотия с 3 върнати заплати след като я направи момчето ..с кого подписва - Берое :roll: Скучния анти футбол, който Хубчев практикува изобщо няма да го коментирам, въпреки че и той ме дразни ...ама щом като печелят добре! Само дето това с липсата на всякакъв феър плей много ме дразни лично мен! И не пускам темата да се заяждам преди мача с нас или нещо от сорта ...ама според мен мръсните номера не трябва да се премълчават, барем някой в Стара загора вземе малко да се засрами ...щото формално правилата са спазени, ама морално ...но комент! :oops: :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Берое и феър плея ?

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2016 12:27

Това за картона на Иво Иванов само конспиратор от висша класа може да го измисли.
Иванов ще е наказан срещу отбора на Черно море, а ако си изкара след това жълт срещу Ботев, гледал ли си им програмата кои мачове ще пропусне?

Относно Илия Миланов, поредните малоумни закони в българското законодателство... иначе чисто футболно е средна ръка футболист, не случайно загуби мястото си при нас.
Изображение

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 мар 2016 12:33

PFC Litex написа:Това за картона на Иво Иванов само конспиратор от висша класа може да го измисли.
Иванов ще е наказан срещу отбора на Черно море, а ако си изкара след това жълт срещу Ботев, гледал ли си им програмата кои мачове ще пропусне?

Относно Илия Миланов, поредните малоумни закони в българското законодателство... иначе чисто футболно е средна ръка футболист, не случайно загуби мястото си при нас.

ами той си изкара 2 жълти ..направи ги тия 9 картона ама сега понеже червения има предимство ще пропусне 1 мач ..вместо да са 2 :evil: :evil:

ключ за темата и бан за Fester ...аз поне не използвам епитети към съфорумците :P :P

толкова съм комплексиран, че изобщо не ми пука как ще ме наречеш, ако искаш заповядай и на лични ...изразявам си мнението и това е 8-) или не ти харесва, че под "гениалността" на Хубчев взехте да правите и мръсни номера, щото правилата са спазени ..то затова и цялата държава е така между другото :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 мар 2016 12:34

Бреееееее, аман от моралисти :)

Берое са супер симпатичен отбор и ще ми станат още по-симпатичен ....... ако ги изчеластрим за купата :)
+ СЗ е доказан футболен град, а Хубчев заслужава адмирации за работата си в БГ футболната Жунгла.
След изваждането на Литекс от А група, Берое, Ботев и Пирин останаха светлите петна на футболната ни карта (поне за мен).
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 01 мар 2016 12:35

ogrizko написа:ами той си изкара 2 жълти ..направи ги тия 9 картона ама сега понеже червения има предимство ще пропусне 1 мач ..вместо да са 2 :evil: :evil:

Зачита се само червеният картон.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 01 мар 2016 12:41

ogrizko написа:
PFC Litex написа:Това за картона на Иво Иванов само конспиратор от висша класа може да го измисли.

ами той си изкара 2 жълти ..направи ги тия 9 картона ама сега понеже червения има предимство ще пропусне 1 мач ..вместо да са 2 :evil: :evil:

И след това срещу Ботев ако получи жълт картон ще пропусне мачовете с Левски и Лудогорец, защо да ги пропуска, след като можеше да изчисти картоните срещу Черно море и Ботев, и след това да е на линия?
Изображение

Потребителски аватар
riddler
Контакти:

Мнениеот riddler » 01 мар 2016 12:47

Някой май още не може да си седне на дупето, че еклерите отпаднаха след дузпи за купата от Берое. :lol:

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 01 мар 2016 13:11

Начинът по който Берое взима Миланов,е начинът по който загуби Жуниор Мапуку,чети малко преди да се излагаш по форумите!
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 01 мар 2016 13:39

Teo написа:Притеснявам се от факта, че в момента ние нямаме лоби никъде, а Берое може да използва специални вратички, че да манипулират мача на 6 април. На Армията е ясно, че нищо не може да направят и ще гледат да ни приключат още в Стара Загора. Затова очите на 4 и при първата тесла по нас, Ицо да вади отбора!

Голямшъйкеф Ицо да извади отбора в Ст. Загора :mrgreen:
Вие миналата година, със Стойчо и профитата, колко точки взехте от Берое и колко гола им вкарахте?
@ Огризко, в сайта на БФС има Дисциплинарен правилник. Вземи и го прочети, преди да даваш такива умозаключения за картоните!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 01 мар 2016 13:49

ogrizko написа:...след номерата на Левски и изваждането заради сините съдии на Литекс от А група ...в очите ми Берое се превръща в следващия най-антипатичен отбор в България. И ми е чудно дали това е само може виждане или и вие мислите така?! Най-вече имам предвид огромната липса на феър плей у колегите в зелено ...има правило да се започва с титуляр под 21 години ...само дето от Берое го извадиха в 20 мин. последния мач :lol: второ - Иво Иванов, за да избегне наказание от 2 мача за натрупани 9 жълти картона, си изкара по най-бързия начин още един жълт картон и съответно червен да може да пропусне само 1 мач вместо 2 :shock: трето - явно нещо са подкукуросали Илия Миланов и тая простотия с 3 върнати заплати след като я направи момчето ..с кого подписва - Берое :roll: Скучния анти футбол, който Хубчев практикува изобщо няма да го коментирам, въпреки че и той ме дразни ...ама щом като печелят добре! Само дето това с липсата на всякакъв феър плей много ме дразни лично мен! И не пускам темата да се заяждам преди мача с нас или нещо от сорта ...ама според мен мръсните номера не трябва да се премълчават, барем някой в Стара загора вземе малко да се засрами ...щото формално правилата са спазени, ама морално ...но комент! :oops: :oops:

Имаш право на мнение, на симпатии и антипатии. Но за да бъдеш убедителен е необходимо освен силни обвинения да се опиташ да бъдеш и обективен.
1. "Литекс" беше изваден от терена и като следствие от "А" група от собствените си ръководители. Можем да гадаем дали поради некадърност, дали поради убеденост, че "законът е врáта у пóле" и за тях ще се намерят вратички или като част от друг сценарий. Бяха спазени изискванията в нормативните документи. Очакваме продължението.
2. Организацията на първенството и турнира за Купата на България се базира на определени правила. Някои явно създадени некомпетентно, без задълбочен анализ. На никого от творците ли не му мина през ума, че правилото за титуляр под 21 години е безполезно, дори смешно?
3. Могат да се намерят още аналогични примери. Такъв е и с "изчистването" на картоните.
4. Илия Миланов е професионален футболист. Както такъв, както и всеки друг работник и служител, има право да потърси по-добро (по негово мнение) работно място, съгласно действащите нормативни разпоредби. Защо "Литекс" не го мотивираха да остане?
5. Със скучния си футбол воденият от Петър Хубчев "Берое" е в челото на класирането, полуфиналист за Купата на България и като че ли българският отбор записал най-малко срамно участие в последното издание на ЕКТ. Между другото, би ли посочил българските отбори, практикуващи атрактивен стил.
Правила, мнения, ... Добре е правилата да бъдат добре обмислени и да се създават от компетентни специалисти, които умеят да мислят. Ще има спорове. Ще има и различни коментари. И поради пристрастията на пишещиете. Но нека тези коментари не се базират само на философията "Най-мразим да мислим. Най-любим да мразим".

Върни се в “Берое”