Thsmith написа:Fox News имат добри новини
Хаха, телевизията на републиканците, нали?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Thsmith написа:Fox News имат добри новини
diplomat написа:Cicero написа:diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.
Педерастията не беше ли толерирана в ЕС и САЩ? Или това са слухове вредни ...
Обиди ли се? Радвам се, щото явно е имало причина. Иначе много хрисими го играете, тарикатчета.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".
Thsmith написа:http://www.dnes.bg/world/2016/02/29/v-moskva-hvanaha-jena-s-burka-s-otriazana-glava-na-dete.294588В Москва хванаха жена с бурка с отрязана глава на дете
Тя убила детето и подпалила апартамента, където била гледачка
Поредната иначе цивилизована мюсюлманка.
THE G.A.M.E написа:Thsmith написа:http://www.dnes.bg/world/2016/02/29/v-moskva-hvanaha-jena-s-burka-s-otriazana-glava-na-dete.294588В Москва хванаха жена с бурка с отрязана глава на дете
Тази сутрин видях кадри, как тая улавата размахва главицата на детето и крещи като изоглавена "Аллах Акбар".![]()
До колкото разбрах, е узбекистанка... Досега Централно-Азиатските Страни ( бившите на СССР ) ... Се считаха за умерено-ислямски.
Но напоследък излизат данни, че доста народ от тях се е бил на страната на "И.Д.".
А сега и това ...
Аз не разбрах, дали това дете е нейното, щото ако не е ...
Онези кагебейци ( ФСБ ) така ще я наредят, че ще и се иска да не се е раждала.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:THE G.A.M.E написа:Thsmith написа:http://www.dnes.bg/world/2016/02/29/v-moskva-hvanaha-jena-s-burka-s-otriazana-glava-na-dete.294588В Москва хванаха жена с бурка с отрязана глава на дете
Тази сутрин видях кадри, как тая улавата размахва главицата на детето и крещи като изоглавена "Аллах Акбар".![]()
До колкото разбрах, е узбекистанка... Досега Централно-Азиатските Страни ( бившите на СССР ) ... Се считаха за умерено-ислямски.
Но напоследък излизат данни, че доста народ от тях се е бил на страната на "И.Д.".
А сега и това ...
Аз не разбрах, дали това дете е нейното, щото ако не е ...
Онези кагебейци ( ФСБ ) така ще я наредят, че ще и се иска да не се е раждала.
Детето си е дете! Дали е нейно или не, не виждам какво значение има. Вече го нямаДаже ако е нейно, значи положението е още по-зле. Ти можеш ли да си представиш, това дете да се радва на майка си и оная да му тегли ножа без никаква причина, само заради някакъв си Аллах
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
CTAHKO написа:Детето си е дете! Дали е нейно или не, не виждам какво значение има.
1982 написа:diplomat написа:pampi написа:diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.
На теб психолог няма да ти помогне, ти си за психиатър!
Ти си ярък пример за това, докъде доведе атеизма и тоталитаризма голяма част от българския народ.
Господи прости му, той е обсебен от демони и не осъзнава какви ги върши. Моля те, спаси душата му, Господи. Амин!
Ето пак - сам си го просиш. Хем не бил русофил, хем после се обижда и почва да ме пусва. Еби си тогава майката, боклук.
Кой, Пумпал Лъжеца ли не бил русофил, Гуантанамото ??!![]()
![]()
Та тоя анти-българин е сред най-усърдните лизачи на московския задник ..... виж, само като споменеш нещо за русофили, то самичко се обажда, не е нужно да го натиснеш, за да позвъни.
![]()
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Самальоти, автомати, железа, щори, танкове а нямат техника да изкарат едни миньори, и преустановиха спасяването.
Ей тва е Самая могачая.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 8 госта