Мнениеот shoma » 01 мар 2016 08:53
Много болни мозъци имаме в тази държава. Всеки уважаващ чуждата помощ се нарича чуцдопоклонник. Таченето осбено на Руските воини е защото те са най-голямото число избити, като народност в тази война. Тази война е Руско-Турска, а не Руско-Финландско-Сръбско-Румънско-Беларуско-Турска война. Вашата неприязън каъм една държава дала десетки хиляди жертви за свободата на друга такава, говори що за хора сте. Всичко в България се поставя на основата Русофилщита и Русофобщина. За повечето от пишещите тук, Русофил е всеки, който нарича робството Турско и народа, който ни е осводил приятелски. За вас Русофилът е гъзолизец, продажник и не знам си още какъв. Само че през цялата ни Българска история, най-големите предатели са излизали от собствения ни народ. Както това се слува в новата и най-новата ни история.
Русофилът скъпи ми съграждани, не е мерзка дума, вие я превръщата в такава. Русофилът е Българин, който уважава и обича Руският народ, а не неговите управляващи. И на 3 Март следва редом до Българския флаг, в знак на уважение да бъдат издигнати флаговете на всички държави, дали жертви за освобождението на България от Турско робство.
Там обаче не знам защо нямя и няма да има Американски, Британски, Немски и Френски знамена, нито пък Холандски, Белгийски и други подобни. Там уважаеми съграждани можете да прочетете много История, само в няколко флага. След още 30-на години промивка, даже няма да се говори и за робство, а за приятелско съжителство, мир и любов.
Бъдете следпи и не помнете, не уважавайте и си мислете за великия Българин, който сам се е освободил. През това време други "велики" Българи ще продължават да ни източват държавицата и да я водят към закриване, служейки на чужди интереси. Да я циганизират и турцизират. Да, за краткото време на свобода, след 1878, България в голямата си част е обслужвала чужди интереси. Само че за 26 години след 1990, разрухата е в пъти по-голяма, а хората в пъти по-отчаяни, спрямо предходните 50.
Мечтая един ден, да можем да обслужваме своите, Български интереси, но не вярвам, да доживея такъв ден.