Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 29 фев 2016 21:33

Cicero написа:
diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.

Педерастията не беше ли толерирана в ЕС и САЩ? Или това са слухове вредни ...

Обиди ли се? Радвам се, щото явно е имало причина. Иначе много хрисими го играете, тарикатчета.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 фев 2016 21:38

diplomat написа:
pampi написа:
diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.

На теб психолог няма да ти помогне, ти си за психиатър!
Ти си ярък пример за това, докъде доведе атеизма и тоталитаризма голяма част от българския народ.
Господи прости му, той е обсебен от демони и не осъзнава какви ги върши. Моля те, спаси душата му, Господи. Амин!

Ето пак - сам си го просиш. Хем не бил русофил, хем после се обижда и почва да ме пусва. Еби си тогава майката, боклук.

Кой, Пумпал Лъжеца ли не бил русофил, Гуантанамото ??! :lol: :lol: :lol: Та тоя анти-българин е сред най-усърдните лизачи на московския задник ..... виж, само като споменеш нещо за русофили, то самичко се обажда, не е нужно да го натиснеш, за да позвъни. Изображение Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 фев 2016 21:46

diplomat написа:
CTAHKO написа:

Средношколец, ще те напляскам по бузките, да знаеш. Ама по задните. Толкова като ти е мерак, ще те ощастливя 8-) Поне още едно добро дело да направя и аз 8-) Вчера те оставих да се наиграеш на спокойствие с другите деца, ама ти нямаш наиграване 8-)

Жегна ли се, пенсия? :lol: В Хасково разбрах, че само мангали ти идват на партитата - няма да се учудя и ти да си манго. То ти личи по грамотността. :lol:

Ей ти ги най-верните ми фенове 8-) Още със слизането от автобуса почват да се молят за мен и моето здраве 8-) Ама какво да го правиш, човек не може да избяга от призванието си и от верните си фенове. Където и да отида, все ме намират 8-)

Изображение

П.П. Това е на автогарата в Хасково 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 фев 2016 21:51

CTAHKO написа:Ей ти ги най-верните ми фенове 8-) Още със слизането от автобуса почват да се молят за мен и моето здраве 8-) Ама какво да го правиш, човек не може да избяга от призванието си и от верните си фенове. Където и да отида, все ме намират 8-)

Изображение

П.П. Това е на автогарата в Хасково 8-)

Кво да ти кажа - честито и дано не те изнасилват много новите ти мъже! :lol: И да не забравиш да пращаш картички от Саудитска Арабия. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 фев 2016 21:56

Тя Саудитска Арабия вече е в България ;) Много скоро не Хасково и региона, а целите Блакани ги отпиши от картата не Европа 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 29 фев 2016 22:01

CTAHKO написа:Тя Саудитска Арабия вече е в България ;) Много скоро не Хасково и региона, а целите Блакани ги отпиши от картата не Европа 8-)

Тц. Няма да стане. Европа-може, тя е мъртва и оядена, но Балканите са живи.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Natovarvashtiq

Мнениеот Natovarvashtiq » 29 фев 2016 22:01

CTAHKO написа:
Natovarvashtiq написа:
boabbb написа:Има 2-3-ма за спешна консултация на 4-ти, ама ... Громят "долните русофили" от сутрин до вечер :lol: :lol:

Е то да ти кажа и едните и другите са повече от смешни, ама.... :mrgreen: На едните им се привиждат някакви руски зелени човечета от всеки ъгъл. На други пък им се привиждат зли соросоидчета, изпод леглото. Хвани единия, удари другия. :mrgreen: Но поне правят шоу. Е вярно за тяхна сметка, ама какво да се прави. :mrgreen:

За едните си прав, за другите мога да поспоря доста 8-) Само един простичък въпрос, на който очаквам да ми дадеш отговор. Как се нарича човек, работещ или учещ въс финансирана от Сорос институция 8-)

Какво значение има ? Аз имам познати, които учат в НБУ, или във Американския. Но определено не бих ги определил като соросоиди. Или пък там русофили, каквото си избереш. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 фев 2016 22:02

CTAHKO написа:Тя Саудитска Арабия вече е в България ;) Много скоро не Хасково и региона, а целите Блакани ги отпиши от картата не Европа 8-)

Виждам, че бързо си възприел арабската култура, а и заради натуралния си тен, изобщо даже няма да те различават от останалата мангалска паплач. 8-) Нищо чудно и главен мюфтия да не направят за хаскоУския регион. :lol:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 фев 2016 22:06

CTAHKO написа:
Кашчей написа:
CTAHKO написа:
Natovarvashtiq написа:
boabbb написа:Има 2-3-ма за спешна консултация на 4-ти, ама ... Громят "долните русофили" от сутрин до вечер :lol: :lol:

Е то да ти кажа и едните и другите са повече от смешни, ама.... На едните им се привиждат някакви руски зелени човечета от всеки ъгъл. На други пък им се привиждат зли соросоидчета, изпод леглото. Хвани единия, удари другия. Но поне правят шоу. Е вярно за тяхна сметка, ама какво да се прави.

За едните си прав, за другите мога да поспоря доста 8-) Само един простичък въпрос, на който очаквам да ми дадеш отговор. Как се нарича човек, работещ или учещ въс финансирана от Сорос институция 8-)

Соросист, но не и соросоид 8-)

Да, благодаря 8-) Моля за извинение, но същността на отговора е, че е подлога на Сорос и е проводник на неговите интереси 8-)

П.П. И що пък да е соросист, а не соросоид :roll: Значи кучета и котки миже, а прасета не може 8-)

Защото като сложиш накрая -ид и става на нещо, което прилича на корена на думата, както е например хуманоид-същество, приличащо на човека, но не и човек в истинският смисъл на думата. Докато с наставката -ист даваш определение за за човек, изповядващ някакво учение или принадлежност-комунист, фашист, ислямист, марксист, лагерист.

Поне аз така виждам нещата в думите.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 фев 2016 22:09

diplomat написа:

Виждам, че бързо си възприел арабската култура, а и заради натуралния си тен, изобщо даже няма да те различават от останалата мангалска паплач. 8-) Нищо чудно и главен мюфтия да не направят за хаскоУския регион. :lol:

Главен мюфтия на Хасковския регион звучи точно, като Патриарх на Варненска митрополия, но ти в желанието си да обидиш Станко дори не се усещаш вече колко смешен и жалък ставаш.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Свободна зона”