Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н

Мнениеот MASTER_COOL » 29 фев 2016 12:46

CSKA69 написа:Ван Гаал е наистина уникален в умението си да намира и налага младоци, но определено през цялата си кариера е имал проблем с опитните играчи и нежеланието им да следват СТРИКТНО неговите виждания.. Да не говорим, че трансферната му политика досега е по-скоро провал, с някои изключения..
В момента Юнайтед много ми напомня на Байерн във втората година от работата на Ван Гаал. Как решиха немците проблема - Ван Гаал бе уволнен Така че през лятото вашето ръководство трябва да вземе наистина много важно за бъдещето на отбора решение при избора си на нов треньор или пък дори в оставянето на холандеца до края на договора му..

Момента е повече от деликатен и сложен ! Мен ме притеснява, че нашето ръководство е тотално неадекватно и го доказа с решенията си напоследък !
Истината е, че Юнайтед се нуждае от конструктивна селекция, която да реши пробойните в състава ! Целенасочена, правилна, не е задължително да е звездна. От тази гледна точка според мен, най - добрите решения за селекция са две имена : Пеп и Моу ! Така , че варианта е ясен !
Негативите с Моу са ясни на всички ! Ще ограничи до минимум присъствието на юноши в състава :(
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 29 фев 2016 16:44

@MapTo_D, понеже ми стана любопитно искам да те питам.. Заложи ли голяма сума за 2ката на Арсенал или двойния знак Х2 ? Не си длъжен да ми отговаряш, просто ми стана интересно.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 29 фев 2016 20:47

Изображение
На мача с Шрюзбъри. :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Klzrdz
Контакти:

Мнениеот Klzrdz » 29 фев 2016 21:56

diablorojo написа:На мача с Шрюзбъри. :mrgreen:

Хахааха, много добро. :mrgreen:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 29 фев 2016 21:57

Кво го каза, все едно си открил топлата вода във футбола. Естествено е, че ако бележиш много, ще печелиш по-голям процент от мачовете.

В случая детайлизирам върху Манчестър Юнайтед.
Но важен акцент, който трябва да спомена е, че това(правилото за 2+ гола) е следствие от интервала(честотата) на допуснатите голове.
0 - 33
1 - 33

------------
2 -14
------------
3 - 4
4 - 1
5 - 1
---------
Доминацията на 0-1 косвено показва, че ако вкарваме 2(+) гола, то ние ще спечелим(2-0, 2-1).
Ако допуснем 2 гола(по-рядко от 0-1 и по-често от 3,4,5), то при 2 гола си гарантираме точката(2-2).
И ето тук, идва ролята на този "+"(2+), който както вчера се случи срещу Арсенал(преди това срещу Сотън и Сити) донесе победата. Допуснахме 2 гола, но вкарвайки 3(срещу Сити 4:2), спечелихме не 1 точка, а 3 точки.
Срещу Лестър и МК Донс се случи нещо нереалистично и те дори не би следвало да се водят към т.нар."догми".
Но вече срещу Евертън, Арсенал и Волфсбург - просто ни разцепиха отвсякъде.
Там трябваше да вкараме 3 гола, за да спасим точката и +1 минимум(4), за да спечелим.
Срещу Нюкасъл си изпатихме от собствената простотия. Е, малко случайно влезе онази "бомба" на Дъмет, но какво да го правиш...понякога трябва и късмет(доста често даже).
Казваш, че някои превръщат победите с 1-0 в изкуство. Да, вярно е, но предпочитам да вкараме 1+ гола(т.е.2) и да ми е мирна главата, отколкото да тръпна докрая дали няма да стане някакъв рикошет, дузпа или Фабиански да я засече с глава(във вратата, а не на 50см от гредата) в 95-та минута.
Ван Гаал постигна няколко(важни-дерби) победи с 1-0, но...в крайна сметка в 80% от случаите 1 гол не ни достигна, за да спечелим(1-0. 2-1) или изравним резултата(1-1, 2-2).

p.s.Искам да виждам 2+ гола, това е!

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 01 мар 2016 05:59

Leicester City's Jamie Vardy Reveals His Toughest Premier League Opponent
"On a personal level, Chris Smalling," he said.
"He’s always tight and always around you to stop you from doing your bit on the ball or getting turned."It makes it very difficult for you to bring your team-mates into the game as well."
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 мар 2016 08:18

Реал продава Иско и Хамес през лятото

Един от двамата задължително на Олд Трафорд през лятото !
Последна промяна от MASTER_COOL на 02 мар 2016 07:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diablorojo
Контакти:

Мнениеот diablorojo » 01 мар 2016 14:10

[offtopic]Изображение[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 01 мар 2016 23:02

MASTER_COOL написа:
Реал продава Иско и Хамес през лятото

Един от двамата задължително искам на Олд Трафорд през лятото !

Иско винаги ми е правил огромно впечатление. Хамес обаче ми прилича на типичния латино-американски футболист, който си е повярвал прекалено много и се интересува само от парите. Втори Ди Мария не ни трябва, според мен.
Последна промяна от diplomat на 03 мар 2016 02:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 02 мар 2016 07:45

Според мен Хамес притежава повече качества от Иско. Но определено има възможност да се повтори случая с Ди Мария.
Ако Ван Гаал започне и следващия сезон съм склонен да вярвам, че такъв трансфер няма да има.
Но дойде ли Моу, съм напълно убеден че ще привлечем нов разиграващ халф. И в списъка му ще са и двамата :idea:

Върни се в “Манчестър Ю”