CSKA69 написа:Ван Гаал е наистина уникален в умението си да намира и налага младоци, но определено през цялата си кариера е имал проблем с опитните играчи и нежеланието им да следват СТРИКТНО неговите виждания.. Да не говорим, че трансферната му политика досега е по-скоро провал, с някои изключения..
В момента Юнайтед много ми напомня на Байерн във втората година от работата на Ван Гаал. Как решиха немците проблема - Ван Гаал бе уволнен Така че през лятото вашето ръководство трябва да вземе наистина много важно за бъдещето на отбора решение при избора си на нов треньор или пък дори в оставянето на холандеца до края на договора му..
Момента е повече от деликатен и сложен ! Мен ме притеснява, че нашето ръководство е тотално неадекватно и го доказа с решенията си напоследък !
Истината е, че Юнайтед се нуждае от конструктивна селекция, която да реши пробойните в състава ! Целенасочена, правилна, не е задължително да е звездна. От тази гледна точка според мен, най - добрите решения за селекция са две имена : Пеп и Моу ! Така , че варианта е ясен !
Негативите с Моу са ясни на всички ! Ще ограничи до минимум присъствието на юноши в състава