Офф, напих се... приключвам...

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

metodito написа:Не ми го обяснявай на мен, а на треньора, който постоянно плаче, че нямал футболисти.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
gzagorov написа:metodito написа:Не ми го обяснявай на мен, а на треньора, който постоянно плаче, че нямал футболисти.
Ами... нямаше футболисти. И най-важното - нямаше кой да уцели вратата да вкара пустия му гол. Сега, не че положението е идеално, взеха се играчи 2-ри, 3-ти, 4-ти избор, но е далеч по-добре. Остава и Адениджи да е поне наполовина головата машина от клипчетата и вече Стоев наистина няма да може да ползва това оправдание.
sin4ec написа:Първо, Стоев ни вади с пожарни вариации от тинята, така и не му осигуриха селекция навреме...а лятоска го бяха оставили на самотек! Второ- Левски игра добре в Разград и не заслужаваше да загуби. Трето- Левски почва да прилича на отбор, който знае какво търси и какви са му реално силите. Мача във Варна не съм засягал, просто бях убеден в тази победа. За смяна на Стоев може да говори само човек, неразбиращ от футбол. Единствената грешка на Стоев е, че на онзи финал не извади Домовчийски-ала контузията на Аниете го остави без избор.
Сега сините имат приличен потенциал, с който трябва яка работа, за да сме готови за ЕКТ.
metodito написа: Аз още преди мача с Разград казах, че на мен ми харесва как играе този отбор.
 Може би повечето тук са прави - трябва да се примирим може би с реалностите.
 Може би повечето тук са прави - трябва да се примирим може би с реалностите.ralka_levskarka написа:1982 написа:СВОБОДЕН написа:Сега сме трети. Лошо, защото по традиция Левски винаги играе за първо място. Но преди година бяхме седми.
Това е, не защото Левски е мръднал напред с нещо в развитието си, а защото 3 от тези, които миналата година бяха преди вас в класирането, ги няма вече в А група.
Едните пък не можеха да вкарат гол в 6 мача и обичат да си дават г*зо.

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ralka_levskarka написа:1982 написа:СВОБОДЕН написа:Сега сме трети. Лошо, защото по традиция Левски винаги играе за първо място. Но преди година бяхме седми.
Това е, не защото Левски е мръднал напред с нещо в развитието си, а защото 3 от тези, които миналата година бяха преди вас в класирането, ги няма вече в А група.
Едните пък не можеха да вкарат гол в 6 мача и обичат да си дават г*зо.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: ElCochino, Google [Bot] и 17 госта