Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот CTAHKO » 29 фев 2016 12:03

Марков, адмирираш и толерираш псувните и непредизвиканите заяждания на ненаигралите се комсомолци 8-) Така ли да го разбираме 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 29 фев 2016 12:04

Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 29 фев 2016 12:14

diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.

Педерастията не беше ли толерирана в ЕС и САЩ? Или това са слухове вредни ...
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 фев 2016 12:26

diplomat написа:Русначета и русофилчета, набийте си по една взаимна чекия и да намерим един форумен поп да ви сватовсва, че това избиване на комплекси заради педерастката ви същност ми дойде до гуша вече. Станко, надявай роклята, моме недоклатена.

Средношколец, ще те напляскам по бузките, да знаеш 8-) Ама по задните 8-) Толкова като ти е мерак, ще те ощастливя 8-) Поне още едно добро дело да направя и аз 8-) Вчера те оставих да се наиграеш на спокойствие с другите деца, ама ти нямаш наиграване 8-)

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 фев 2016 12:53

На теб психолог няма да ти помогне, ти си за психиатър!
Ти си ярък пример за това, докъде доведе атеизма и тоталитаризма голяма част от българския народ.
Господи прости му, той е обсебен от демони и не осъзнава какви ги върши. Моля те, спаси душата му, Господи. Амин!
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 фев 2016 13:01

pampi написа:

Ти си ярък пример за това, докъде доведе атеизма и тоталитаризма голяма част от българския народ.
Господи прости му, той е обсебен от демони и не осъзнава какви ги върши. Моля те, спаси душата му, Господи. Амин!

Не го пращай при мен, мястото му е при лукавият Луцифер 8-) От мен прошка няма да види 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 фев 2016 15:03

Красота 8-)

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=4EmHoRGm4_w[/youtube]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 29 фев 2016 17:28

http://www.dnes.bg/world/2016/02/29/v-m ... ete.294588

В Москва хванаха жена с бурка с отрязана глава на дете
Тя убила детето и подпалила апартамента, където била гледачка

Поредната иначе цивилизована мюсюлманка.

---
УНИАН: Украйна изиска от България предаването на Георги Близнаков

Киев. Украйна предаде в посолството на България, Министерството на външните работи на Украйна, Съвета за сигурност на Украйна и Генералната прокуратура обръщение за екстрадицията на българския гражданин Георги Близнаков, воювал в Донбас на страната на проруските сепаратисти, предава информационната агенция УНИАН. Това беше съобщено от народния представител Антон Геращенко в социалната мрежа „Фейсбук“.
„На българския гражданин Георги Близнаков, който с автомат в ръце по призиви на Путин дойде да убива украински войници, не му е до смях. Той наскоро беше арестуван в България по време на любимото развлечение на приятелите от „руския свят“ – пиянска свада. Разбрал за неговото местонахождение, аз направих депутатско обръщение с искане да бъдат оформени необходимите документи за екстрадицията на гражданина на България в Украйна за провеждане на съд за неговото участие в незаконни въоръжени групи и терористична дейност против Украйна“, се казва в съобщението на Геращенко.

И малко оффтопик за подигравка
[offtopic]
pampi написа:- пък имам и опит с миндили като вас, за да си мисля, че криво дърво се изправя.
- Вие сте безбожници, продукт на комунизма и анархията и нямате нищо общо с моралните ценности на американците, за които на първо място е вярата в Бог. Вземете банкнота от 1 долар, та го прочетете, белким ви светне, че сте кухи като стомни и в САЩ за такива като вас, таванът на развитие е боклукчии.
- Единият не е прочел и една книга през живота си, другият- с единствената мисъл в главата как да се скатае и кого да излъже. Виреете в разграден двор като днешна България и ви тресе страх, че ако нещата си дойдат на мястото ще ви лъснат голите задници на лузери.

- Този опит от стоене пред огледалото ли е съставен г-н Пиньон? :lol: Споко, не се мъчи да мислиш, че може да се повредиш. :lol:
- Да, аз съм атеист и никога не съм го крил. Напротив, гордея се със същото, но това нз какво общо има с темата. Никога не съм претендирал да имам общо с морални ценности на някои етнос (което само по себе си е пълно дивотия, всеки човек е различен)
- Това да не е събирателен образ на твоята персона и поради някакво изкривяване да пробваш проектиране върху останалите? :lol:

pampi написа:И понеже съм сигурен, че Капанецът няма хал-хабер понятие кой е Цицерон и го бърка с биберон:

Цицерон много добре знам кой е, но виж за тази дума "капанецът" ме хвана. Тези диалекти може да са разпространени в твоето село, но все пак не е лошо да се съобразяваш, че тук не сме във вашата населена местност.

pampi написа:

:lol: :lol:

Охоо ясна е работата :lol: Щом почна и да се моли.... Изображение

"
Надежда всяка тука оставете, вие, що пристъпвате тук
"[/offtopic]
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 29 фев 2016 17:52

[offtopic]Стига сте му обръщали внимание на тоя дегенерат, руска подлога и българофоб, само пълен игнор за такива олигофрени. ;)[/offtopic]
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Natovarvashtiq

Мнениеот Natovarvashtiq » 29 фев 2016 18:50

boabbb написа:Има 2-3-ма за спешна консултация на 4-ти, ама ... Громят "долните русофили" от сутрин до вечер :lol: :lol:

Е то да ти кажа и едните и другите са повече от смешни, ама.... :mrgreen: На едните им се привиждат някакви руски зелени човечета от всеки ъгъл. На други пък им се привиждат зли соросоидчета, изпод леглото. Хвани единия, удари другия. :mrgreen: Но поне правят шоу. Е вярно за тяхна сметка, ама какво да се прави. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”