Преди година убиха Борис Немцов, днес Кадиров подаде оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Преди година убиха Борис Немцов, днес Кадиров подаде ост

Мнениеот fcb_bg » 28 фев 2016 23:32

diplomat написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Къде е паметника на ЮСА летците?

И в тази тема ли намеси ЮСА .... може ли поне една тема да има, където да не си избиваш комплексите, може ли ??!

Ще вземе да се насере от напрежение - явно като не си пие хапчетата, някъде трябва да избие агресията и болестта.

Това ако ви е нивото на днешните студенти, майко мила! Аз написах постове с аргументация, ти щом исках да се гушнеш с форумния си любовник, вместо да ме залееш с контра мнения... давай.
Последна промяна от fcb_bg на 28 фев 2016 23:33, променено общо 1 път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 фев 2016 23:33

fcb_bg написа:
1982 написа:

И в тази тема ли намеси ЮСА .... може ли поне една тема да има, където да не си избиваш комплексите, може ли ??!

Ами напраи един списък с държави с които сме дружки ся и да не ги посочвам бе! Туй УСА кат му бръкна отзад във форума, на теб ти излиза през трахеята, мама му стара.

А на теб явно всяко действия на омразната "уса" ти бърка дълбоко в аналното отверстие и трудно сдържаш превъзбудените си от съвкуплението пръсти. :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 28 фев 2016 23:34

fcb_bg написа:
diplomat написа:
1982 написа:

Ще вземе да се насере от напрежение - явно като не си пие хапчетата, някъде трябва да избие агресията и болестта.

Това ако ви е нивото на днешните студенти, майко мила! Аз написах постове с аргументация, ти щом исках да се гушнеш с форумния си любовник, вместо да ме залееш с контра мнения... давай.

Твоето ниво го знам - кенефно. Хайде сега надявай плувките и бързо се гмуркай след изсраните си лайна.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 28 фев 2016 23:41

fcb_bg написа:
1982 написа:

Ами напраи един списък с държави с които сме дружки ся и да не ги посочвам бе! Туй УСА кат му бръкна отзад във форума, на теб ти излиза през трахеята, мама му стара.

Не иде реч за никакъв списък, ти дори не вдяваш какво съм ти написал.

Ти във всяка тема само "УСА"-то намесваш, човек и за пандите да пише, ти пак идваш и почваш - "ама САЩ бият негрите". Отдавна съм те забелязал как по цял ден само САЩ ти е в главата и се опитваш всяка тема натам да я насочиш, без значение дали САЩ има нещо общо с нея. Теб все натам си те влече. ;)
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

pisatelq

Мнениеот pisatelq » 29 фев 2016 02:48

Този Борис Немцов беше американска марионетка и женкар, освен това е и национален предател, който съсипа Русия по времето на Елцин. Так че няма какво да го жалим, Руснаците не ги мислете - те ще се оправят! Въпросът е България да скъса отношенията си с Турция и САЩ навреме, за да не се окажем отново на губещата страна както през двете световни войни!

На линия
Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 29 фев 2016 14:20

Докато ние се джавкаме за някакъв си Немцов,турците изкупуват земята в България,заселват се,строят си джамии,а ние ги гледаме като хипнотизирани зайчета!!!
Има цели райони в България,които са турцизирани!!! Страната ни загива!
А някакви тука седнали да ми ронят сълзи и сополи за Немцов!!!

Върни се в “Свободна зона”