Преди година убиха Борис Немцов, днес Кадиров подаде оставка
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Преди година убиха Борис Немцов, днес Кадиров подаде ост
Кур и смърт за такива подчовешки отрепки като ремзи кадира!
Дееба и нечовешката сган, заслужават да се удавят в лайна!
fcb_bg написа:Къде е паметника на ЮСА летците?
И в тази тема ли намеси ЮСА .... може ли поне една тема да има, където да не си избиваш комплексите, може ли ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:fcb_bg написа:Къде е паметника на ЮСА летците?
И в тази тема ли намеси ЮСА .... може ли поне една тема да има, където да не си избиваш комплексите, може ли ??!
Ще вземе да се насере от напрежение - явно като не си пие хапчетата, някъде трябва да избие агресията и болестта.
diplomat написа:1982 написа:fcb_bg написа:Къде е паметника на ЮСА летците?
Ще вземе да се насере от напрежение - явно като не си пие хапчетата, някъде трябва да избие агресията и болестта.
Престанете със злобните коментари, Колеги !
Покрай Рамзан Кадиров и Владимир Путин се възцари мир в Русия - не е ли това най-важното за един народ ?!
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
Не знам, братче, в тоя форум не ти дават да коментираш нищо друго, освен САЩ.
Каквато и тема да се опиташ да дискутираш, накрая пак до САЩ те довеждат, мен ми е втръснало вече от тоя САЩ, тук, като влезна, само това е темата.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Без да съм върл фен на Путин, трябва да се подчертае, че има някои много по-лоши неща от диктатурата:
- гражданската война
- анархията и хаоса
А и като виждам "демокрацията" в Германия... Жестоки манипулации на общественото мнение, което в крайна сметка позволява на едни и същи хора - комбинацията ХДС/СПД - да управлява страната и да я превръща в това, което хората не искат...
Та Путин може да влезе в учебниците по история за начина, по който реши чеченския проблем - перфектна комбинация между тояга и морков. Диктатура, примесена с огромни инвестиции...
- гражданската война
- анархията и хаоса
А и като виждам "демокрацията" в Германия... Жестоки манипулации на общественото мнение, което в крайна сметка позволява на едни и същи хора - комбинацията ХДС/СПД - да управлява страната и да я превръща в това, което хората не искат...
Та Путин може да влезе в учебниците по история за начина, по който реши чеченския проблем - перфектна комбинация между тояга и морков. Диктатура, примесена с огромни инвестиции...
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
teerr написа:diplomat написа:1982 написа:fcb_bg написа:Къде е паметника на ЮСА летците?
Престанете със злобните коментари, Колеги !
Покрай Рамзан Кадиров и Владимир Путин се възцари мир в Русия - не е ли това най-важното за един народ ?!
Колега, мене просто ми е омръзнало от подобни индивиди като расисткото фцб, което се е изтъпанчило с двама "негри" за аватар. Отговарям ти, защото виждам че си цивилизован и разбран човек, и всъщност съм съгласен с казаното от теб. НО, това не прави рамаданчо по-малко изрод - той си е един абсолютен фанатизиран изверг, с много изкривена ценностна система, която обаче някои малоумници тук очевидно идолизират...
teerr написа:Без да съм върл фен на Путин, трябва да се подчертае, че има някои много по-лоши неща от диктатурата:
- гражданската война
- анархията и хаоса
Следи Бавария как се развива и какви мнения отстояват нейните лидери - без най-богата област в Европа, Германия не може да съществува в сегашния си вид, така че ще трябва да се съобразяват вече от педало-левицата. Всъщност хората, които погребват Европа в момента са точно социалисти, но да не разбиваме уникалния русофилистичен мит за лошите демократи, десни, фашисти, еврогеЮве и т.н....
teerr написа:Та Путин може да влезе в учебниците по история за начина, по който реши чеченския проблем - перфектна комбинация между тояга и морков. Диктатура, примесена с огромни инвестиции...
Не бъди сигурен, че е решен чеченският проблем. Решен е временно, както и преди в историята е ставало. Но след време пак е избуявал. И са потичали реките от кръв .... наново.
1982 написа:fcb_bg написа:Къде е паметника на ЮСА летците?
Ами напраи един списък с държави с които сме дружки ся и да не ги посочвам бе! Туй УСА кат му бръкна отзад във форума, на теб ти излиза през трахеята, мама му стара.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.