Преди година убиха Борис Немцов, днес Кадиров подаде оставка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Преди година убиха Борис Немцов, днес Кадиров подаде ост

Мнениеот FLANKER » 28 фев 2016 15:11

Achtung_Juden написа:Интересува ме дали Рамазан и оня кучеподобен чифут Путкин закриха ИДИЛ? И русофилчетата да го душкат, че забравих.

Ами след като от маймуноподобния чифут , бабето от немско и останалите толерасти и чеп за зеле не става , трябваше " кучеподобния" да им бърше оаканите зад..ци. Факт.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 фев 2016 15:33

DANS написа:
fcb_bg написа:
DANS написа:
Thsmith написа:В DW четох, че в Украйна искали да прекръстят улицата пред Руското посолство на Борис Немцов :lol:

Добра идея, всеки ден и час ще им се налага да изписват името му в официалната си кореспонденция! :lol:

В Рашка пък, Путкин кръщава улици на Кадиров-баща навсякъде, във всеки голям град има такава. Дори в кремълската върхушка има големи брожения по въпроса, Рогозин например, ходи редовно на демонстрации против имена на улици с "патрон" Кадиров старши!

Кадиров баща има голям принос за спиране на войната. Кат махнеш плочата в памет на бомбенето на София от Козяк 16, тогава давай акъл на руснаците какво да правят! Ясно ли е , подлого!?

Изображение
Тва е от Грозни.

Ти си наред да даваш примери от улици, кръстени на българи в съюзнически нам държави.

Ей, ще викаш "ПОДЛОГО" на майка си, имай уважение във форума, дори и към опонента си!

Спри да спекулираш с Козяк -мозяк и т.н., тая ОПОРНА ТОЧКА се изтърка!

Първо, на тази улица подобна "паметна плоча" няма, ако имаше отдавна лично аз щях да съм я "вандализирал"!
Ето, стрийт вю, ако не си слепец ще видиш:
https://www.google.bg/maps/@42.6672176, ... 312!8i6656

Второ, АЗ моето отношение към това което направи Пардю отдавна съм го изразил, вкл. и в този форум!
Спри със спекулациите и интригите, това, че ТИ си НЕбългарин, отродник и предател, това не ти дава право да определяш други да са като теб!

В този форум едва ли има по-голям БЪЛГАРОФИЛ от мен, това путиноидните много ви дразни, съжалявам, че пак се налага да се самоцитирам:

DANS написа:написано от DANS на 20 Апр 2012

Тоя индивид като го видя или чуя за него започва да ми се гади, това мекотело направи паметник на американските летци-агресори загинали по нашите земи, паметника е на територията на посолството на САЩ, защо ли го е скрил там от народната любов!?

По време на войната над България са били свалени точно 115 съюзнически самолета, убитите летци-агресори са 204, пленените летци са 329, англо-американците са загубили въздушната война над България и затова още ги боли, аз се гордея с подвига на българските летци-герои от изтребителната авиация, които храбро са защитили родината, също така се гордея и от подвизите на парашутната бригада при Страцин и Стражин, всички те са воювали за България!

Паметника на българските летци и този на парашутната бригада се намират на 20-30 метра отдясно на Народното Събрание, малки и скромни, питам се дали Уорлик ще благоволи да поднесе цветя на тези герои, нали противника трябва да се уважава?!

gong/viewtopic.php?f=53&t=104393&p=3301805&hilit=%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BD#p3301805

Чети и замълчи завинаги, с разни посолства и други опорни точки, брой си копейките и не ми придавай наклон на Х.. :mrgreen:

Къде е паметника на ЮСА летците? Похвална е позицията ти за него. Но с какво право се подиграваш на други? А улица кръстена на българин в съюзническия алинас найде ли или не видя че те подтикнах?
Шом съм ти казал подлога, значи е имало за какво!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 28 фев 2016 15:36

arsenvengerin написа:Къде си бре Санди ?

Що не го питаш него? Може би е на мач на стадион Славия...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 фев 2016 15:42

sin4ec написа:Мда, а улиците пред и зад украинското посолство в Москва ще се казват Иловайск и Дебальцево. Лошо няма, Киев едва ли ще има възражения...

Тва едва ли ше стане, ама виж градските кенефи може и да се именуват "Порошенко" и "Яйценюк".

Героям слава!
Изображение

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 28 фев 2016 16:02

FLANKER написа:
Achtung_Juden написа:Интересува ме дали Рамазан и оня кучеподобен чифут Путкин закриха ИДИЛ? И русофилчетата да го душкат, че забравих.

Ами след като от маймуноподобния чифут , бабето от немско и останалите толерасти и чеп за зеле не става , трябваше " кучеподобния" да им бърше оаканите зад..ци. Факт.

И те да го духат, Ама да го духат най-вече Русия, гнусното руско племе и "българите" русофили. Най-гнусната измет. Най-долните отрепки.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 фев 2016 16:09

Achtung_Juden написа:
FLANKER написа:

И те да го духат, Ама да го духат най-вече Русия, гнусното руско племе и "българите" русофили. Най-гнусната измет. Най-долните отрепки.

Не знам кой какво ше духа, ама Ерик Сет Рубин беше назначен като новия ЮС посланик в България. Като беше избран, изнесе слово в което обеща да бори хибридната руска война в България. Ти кажи как мислиш, малко по-късно създадената комисия за разследване на РФ и Турция за намеса тукинка, дали нема нешо общо? И та викаш как точно ше духа Рубин? А защо няма вкл. и др. страни за разследване в тая комисия? Няма за какво ли? Хехе... Само предоставянето на базите на чужда държава без реципрочна облага си е действие срещу интересите на България и народа. Тука мрънкат, че нямало пари за армия и превъоръжаване, а се харизват военни обекти за нечий кеф.
продължавай с духането...

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 28 фев 2016 16:31

Achtung_Juden написа:
FLANKER написа:

Комик.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 28 фев 2016 17:09

fcb_bg написа:А улица кръстена на българин в съюзническия алинас найде ли или не видя че те подтикнах?
Шом съм ти казал подлога, значи е имало за какво!

Принципно това няма никакво значение. Не виждам защо трябва да искаме някой ад си кръщава улиците на Българи и това да е някакъв огромен повод за гордост или тъга.. Както и да е, не съм търсил изобщо, но се сещам за един.

https://www.google.bg/maps/place/Dimita ... 4417f50e59
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 28 фев 2016 20:25

Thsmith написа:В DW четох, че в Украйна искали да прекръстят улицата пред Руското посолство на Борис Немцов :lol:

В Остатъчна Украйна, както би трябвало да се нарича сегашното държавно недоразумение, смятат и освобождението от фашизма за агресия.
https://www.24chasa.bg/Article/4527882
Така че нека си кръщават улици на Бандера, Хитлер, Немцов и на когото поискат, след някоя и друга година новата власт в Киев ще им връща старите имена.
Believe in her, if you are able...

Върни се в “Свободна зона”