ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал | 3:2
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал
Този път Данчо примерен след гола 

- MapTo_D
- Контакти:
Ех Дани,Дани, жалко. Още ме е яд, че го продадохме за без пари...   

Друго си мисля, ако малкия /Рашфорд/ продължава да се налага и да бележи, може да се смести една не малка сума от привличането на Обамеянг, каквито са информациите.Дано, ще поживеем и ще видим. На колко години е - 18, 19?

Друго си мисля, ако малкия /Рашфорд/ продължава да се налага и да бележи, може да се смести една не малка сума от привличането на Обамеянг, каквито са информациите.Дано, ще поживеем и ще видим. На колко години е - 18, 19?
Можеше да задържим аванс от 2 гола до почивката, но и така съм доволен!

- MASTER_COOL
- Контакти:
MapTo_D написа:На колко години е - 18, 19?
18 !
Иначе не се заблуждавай, трябва ни нов класен нападател ! Няма как да стане само с 18, 19 годишните Маркус и Тони !
Засега играем отлично в стил Юнайтед ! Точно както в добрите стари времена ! Явно "загорелите" ни юноши допринесоха много за импулса в отбора !
Нищо чудно да завършим ударно сезона и да се къса един предварителен договор

[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
Ех, този гол за 2-1...в най-неподходящия момент и то Дани Уелбек  

Но така е...на тези статични съм винаги на тръни, просто Ван Гаал не ги брои за опасност.
До момента спортният шанс е на наша страна, но не се знае какво ще стане през второто полувреме.
Притесняват ме картоните на Карик и особено Варела.
Венгер е предвидим и нищо чудно още на полувремето да пусне Жиру.
Ван Гаал трябва да помисли за включването на Пади!
Центърът ни издиша, трябва повече "сгъстеност", защото ясно се виждат дупките и 10-15 метровите разстояния между играчите.
Както казваше сър Алекс при подобен резултат:"Следващият гол ще е решителен"(визирайки и двете страни).

Но така е...на тези статични съм винаги на тръни, просто Ван Гаал не ги брои за опасност.
До момента спортният шанс е на наша страна, но не се знае какво ще стане през второто полувреме.
Притесняват ме картоните на Карик и особено Варела.
Венгер е предвидим и нищо чудно още на полувремето да пусне Жиру.
Ван Гаал трябва да помисли за включването на Пади!
Центърът ни издиша, трябва повече "сгъстеност", защото ясно се виждат дупките и 10-15 метровите разстояния между играчите.
Както казваше сър Алекс при подобен резултат:"Следващият гол ще е решителен"(визирайки и двете страни).
E не, честно толкова много не бях се кефил отдавна! Ще е едно вълнуващо второ полувреме... Аре дано им шибнем още 1 гол и да свършва мача  

Ако някой си е мислел че в този мач няма да получим гол , много се е излъгал!Съгласен съм че падна в неподходящ момент,точно когато трябваше да играем със самочувствие и да си опазим мрежата още няколко минути , но какво да се прави.То затова и мачовете с Арсенал са по-особени и винаги взривоопасни.
Искам още много голове и драми през полувремето.Дори и ако трябва да получим още 2 гола , но да завършим 4:3 или 5:4 , от такива мачове имаме нужда.
А и Ван Гаал трябва все някога да победи в един такъв драматичен сценарии.Сторили го веднъж , значи е направил крачка към приспособяването си към Премиърлийг!

Искам още много голове и драми през полувремето.Дори и ако трябва да получим още 2 гола , но да завършим 4:3 или 5:4 , от такива мачове имаме нужда.
А и Ван Гаал трябва все някога да победи в един такъв драматичен сценарии.Сторили го веднъж , значи е направил крачка към приспособяването си към Премиърлийг!
Много се радвам за Рашфорд. Браво!
Защитата днес ще реши дали ще спечелим или не. Като нищо можем да им мушнем още един гол, но в защита Всички издишат яко.
Варела със страхотна асистенция, но трябва да играе малко по-спокойно и хладнокръвно в защита, защото си изкара лош жълт картон.
Но, най-много ме е яд за жълтият картон на Карик, този фал трябваше да си го запази за по-късно, а сега ще трябва да внимава адски много до края на мача.
Ех, как липсва един Видич, да го е*а...

Защитата днес ще реши дали ще спечелим или не. Като нищо можем да им мушнем още един гол, но в защита Всички издишат яко.
Варела със страхотна асистенция, но трябва да играе малко по-спокойно и хладнокръвно в защита, защото си изкара лош жълт картон.
Но, най-много ме е яд за жълтият картон на Карик, този фал трябваше да си го запази за по-късно, а сега ще трябва да внимава адски много до края на мача.
Ех, как липсва един Видич, да го е*а...

[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
						Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Чупенето на играчи продължава.....сега влиза 17-годишния Фосу-Менса  Не беше ли халф, защо го пуска ляв бек?
 Не беше ли халф, защо го пуска ляв бек?

Не беше ли халф, защо го пуска ляв бек?
 Не беше ли халф, защо го пуска ляв бек?Re: ВЛ | 27-ми кръг | Манчестър Юнайтед - Арсенал
Мале мале ..... Фосу-Менса .....